• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

ben de aileleri olduğunu düşünmüyorum veya son derece izole bi dünyada yaşıyolar demek ki, çünkü bu kızların başka videolarıda var..

Aileleri var. Videonun birinde kızın annesi giriyor odaya..

annesı var kızın hatta sıgara ıstemeye geldı bırara gormedınmı vıdeoda:( turkıyedeler bunlar hatta bu en cok konusanları varya onun sıyah saclı hamıle vıdeosu bıle var kımden hamıle kaldıgı bellı degıl gıbı yorumlar yapılmıs.. nasıl bır cesaret saka gıbı ya allah akıl fıkır versın... bıde 18 yasındaymıs bunlar okadarda aptal olamazlar zorla degılse bılınclı yapıyorlar demekkı ben daha kucuk sanmıstım bunları yazık cok yazık ya:S:S

Bu durum da tek seçenek kalıyor..
Anne'nin bir hayat kadını yada o tarz konumlarda bir iş yaptığını düşünüyorum.
Onlar için normaldir düşünsenize..çok da şaşırmamak gerekir.

Ailenin yaşam tarzı nasılsa bunlarda o yoldan gider neticede..

[sıze=3]bu durum da tek seçenek kalıyor..
[/sıze]
[sıze=3]ailenin yaşam tarzı nasılsa bunlarda o yoldan gider neticede..[/sıze]

ya anne hayat kadını bıle olsa evladına kıyarmı onu bu yola suruklermı kı:(:( nasıl kıyar kı:(:(

kız evladım olsun çok istiyordum böyle şeyleri görünce diyorumki iyikide oğlum olmuş.allahım sen akılfikir ver bunlara.ailelerine yazık

afedersınız kızlar ama su yenı cıkan bır vıdeo var kızlar neden v..ez dıye bırde ona cevaplar cok kotu degılmı ya:( kendı hemcınslerımden utandım bırde yasları cok kucuk degılmı hem utandım , hem uzuldum, anne babaları yokmu bunların yazık degılmı pısman olacaklar akılları baslarına geldıgınde bırkac sene sonra:(

geçenlerde tesadüfen gördüm bu tarz kızları özelliklede nette camdan sanal sex yaparken çekilip internete atılmış ve bunlar TÜRK :53:

Bu durum da tek seçenek kalıyor..

Ailenin yaşam tarzı nasılsa bunlarda o yoldan gider neticede..

Valla orası belli olmaz. Cok baskıcı ailelerde yaşayıpda ipini sapını koparan bisürü kişi gördüm çalıştığım yerde.

Arkadaslar bu tur videolari acip izlemek yerine sikayet edin,ayrica suan bu tur sitelere eklenen videolardan bu tur insanlar tik basi para kazaniyor suan sizde tikladiginiz icin karsi tarafin ekmegine yag suruyorsunuz.Para nasil kazaniliyor derseniz bu tur sitelerde kanallar kuruluyor ve ekledikleri videolar ne kadar cok tiklanirsa tik basi para aliyor kanal sahipleri.

ALLAH ISLAH ETSIN AKIL FIKIR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

ve ALLAH KIMSEYI DOGRU YOLDAN SASIRTMASIN...

Böyle bir videodan haberim yoktu burda görünce meraktan baktım.
Şok oldum ya inanamıyorum ne kadar rahatlar, aileleri yokmu kimseden çekinmiyorlarmı bunlar :53:

Allah ıslah etsın evet vıdeoyu sonunda sıkayet edebıldım ama sagolsun bızım turk erkeklerı baska baska sıtelere yaymıs hangı bırını sıkayet edıceksın en ıyısı ızlememek demekkı allah bıze hayırlı evlatlar versın ne dıyelım bıde bunlar radyoyay falanda cıkmıs ünlü olmaya calısıyorlar sanırım.esra ceyda kardesler gıbı cakma cıcısler ayagına takılıyorlar sanırım ama cok yanlıs yoldalar allah yardım etsın

Hem ünlülük hemde ticaret maksatlı bence..
İnternetten şov yapıp kontör falan isteyen tipler varmış ya..bunlarda o şekilde geçiniyor bence

kızlar onlar sizin bizim gibi insanlar değilki şaşırmayın bu yolla para kazanıyolar ve aileleri şikayetçi değildir zaten, bi videoyu annesi çekiyor diye biliyorum sigara yararlıdır videosunu :37::37:

Hani aileleri yok mu filan diyoruz ya sizce gerçekten düzgün , çocuklarına gerektiği kadar ilgi ve sevgi gösterip onları koruyup kollayan bir aileleri olsa bu kızlar bu halde mi olurdu? Belki fiziki varlık olarak aileleri var ama aile gibi aileleri malesef olmadığı için bu haldeler.

Back
X