Saç Rengi ve Saç Boyama Gencecik Yasimda Orta Yasli Oldum

işlem görmüş saçı açtırmadan istediğin renge boyatamazsın canım
Ama şöyle dipler kendi rengim rofle gibi sarilar var hani dusundumki dogal sac iyi tutuyomus sari sactada zaten her renk tutar hani ne biliyim belki hic islem yapmadan bakira boyatilabilinirdi diye dusundum

Bikac yıkamadan sonra sari mi oluur ay bilmiyodum bunu cahilim bu konularda biraz
E bakir yapanlar sürekli saciyla mi ugrasiyor yav ben öğrenciyim ugrasamam oyle
Ben rengi atiyim suraya biEki Görüntüle 1242115
evet maalesef dayim kuafor oldugu icin içli disliym bu konularda belli bir ucrete rengi sabitlestiriyorlar kimyasal islemle ama sacta ne kadar duruyor o islem onun hakkinda pek bilgim yok

Ooo siyah ustu sari rofle mi? Kotu olmaz mi o? Kizil isterken kuafor oyle bisey nasil yapti ki ilginc. Bence acici kullanmayin araliklarla ayni renge boyayip tam rengini almasini beklemek daha saglikli bence. Kuaforler cok kalitesiz urunler kullaniyorlar. Bir kez sacimi boyattim nasil bir boyaydiysa artik zaten beyazlayan saclarim on kat artarak cikti beyazlarim. Simdi aliyorum boyayi esime boyatiyorum oh mis.

evet maalesef dayim kuafor oldugu icin içli disliym bu konularda belli bir ucrete rengi sabitlestiriyorlar kimyasal islemle ama sacta ne kadar duruyor o islem onun hakkinda pek bilgim yok

O kimyasal islemde sacin yanma riski var ama dimi bana bitane kuafor dediki dogal boyalar varmış onlarla saci acip boyarlarsa hicbirseycik olmazmis

Esinize mi boyatiyosunuz haha cok iyimis ya cok sirin

Ben boyatirken kizil istememistim bi model göstermistim sacin rengi biraz acilcakti bi ton kadar altlara dogru da daha acik olucakti bu islemin adi vardı ama unuttum şimdi
Ama o kendi kafasina gore takildi mahvetti sacimi

Galiba en iyisi dediginiz gibi boyasiz kisimlarida biton actirmak , oyle olunca oryal kullanmiyorlar diymi?

Aynen. Esim kuafore para harcamami pek sevmez zaten. Pintidir biraz. Hal boyle olunca boyuyor. Hem cok da iyi boyuyor hic ara ton yok masallah yetenekli kocam
Sizin dediginiz model ombre sanirim.

Bikac yıkamadan sonra sari mi oluur ay bilmiyodum bunu cahilim bu konularda biraz
E bakir yapanlar sürekli saciyla mi ugrasiyor yav ben öğrenciyim ugrasamam oyle
Ben rengi atiyim suraya biEki Görüntüle 1242115

Hemen hemen bu tonlarda kullanıyorum bende saçımı. Kendi saçım kestane ve belime kadar. Doğal saçımı rryalle açıp ondan sonra boyamadı elbette. Boyanın içine açıcıyı biraz fazla kattı. Akma vs olmuyor. 2 ayda bir dip boyasına gidiyorum, tutturması biraz zor oluyor ama sadece dipler boyanıyor, uçlara boya değmediği için de yıpranmıyor.

çok açık küllü bir renkle evde kendinizde yapabilirsiniz.
ortaya bakırımsı kkaramel tarzı bişey çıkıyor.sizin de doğal rengi çok koyu değil olur yani.
ben daha yeni yaptım aynı şekilde.

canım buraya arkadanda olsa saçının resmini atsan daha sağlıklı geri dönüş alabilirsin. saçın koyuluğunu görmemiz lazım.. aaa pardon atmışsın resim ben bi bakayım.. Çekilin çekilin

O kimyasal islemde sacin yanma riski var ama dimi bana bitane kuafor dediki dogal boyalar varmış onlarla saci acip boyarlarsa hicbirseycik olmazmis
hayir o islemde yanma riski yok. dogal acici ne kadar mantikli ki kulaga bile komik geliyor inanma oyle seylere sonucta sacin yapisini bozuyor. ben bir haftada iki kere acma boyama yaptirdim sacim perisan oldu upuzundu kisacik kestirmek zorunda kalmistim. ki sonucununda boyle olacagini bile bile. saçının rengini akit belli bir sure 2 3 ay kadar sonra actir zaten sacinda siyah var o siyah sac acilsa bile istedigin tonu yakalayamassin siyah cok zor acilir ve güzel acilmaz beklemede kal simdilik

bi tanem, saçın çok koyu değil, sana şöyle bir şey tavsiye edicem,koyu ama bakır kızıl tonlarında bir renk bul, ona boya yada boyat, yıkandıkça zaten rengi açılıp istediğin tona en azından yaklaşacaktır(orial le açmak istemediğin için bunu yazdım.) orialle açarsan direk rengi bulursun ama kızılda şöyle bir sorun var, alt tabandaki renk açık olunca kızıl akıyor ya, bir süre sonra hafifi akınca ortaya çok yıpranmış saç çıkabiliyor. .. sen en iyisi dedğim gibi koyu bakıra kaçan kızıl renk varsa ona boya.. (açık bir renge direk boyarsan tutmaz.) o saç bir iki yıkamayla biraz akınca istediğin tona yakın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…