- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ama şöyle dipler kendi rengim rofle gibi sarilar var hani dusundumki dogal sac iyi tutuyomus sari sactada zaten her renk tutar hani ne biliyim belki hic islem yapmadan bakira boyatilabilinirdi diye dusundumişlem görmüş saçı açtırmadan istediğin renge boyatamazsın canım
evet maalesef dayim kuafor oldugu icin içli disliym bu konularda belli bir ucrete rengi sabitlestiriyorlar kimyasal islemle ama sacta ne kadar duruyor o islem onun hakkinda pek bilgim yokBikac yıkamadan sonra sari mi oluuray bilmiyodum bunu cahilim bu konularda biraz
E bakir yapanlar sürekli saciyla mi ugrasiyor yav ben öğrenciyim ugrasamam oyle
Ben rengi atiyim suraya biEki Görüntüle 1242115
Bana şimdiki saçın orta yaş saçı gibi gelmedi ya.
evet maalesef dayim kuafor oldugu icin içli disliym bu konularda belli bir ucrete rengi sabitlestiriyorlar kimyasal islemle ama sacta ne kadar duruyor o islem onun hakkinda pek bilgim yok
üstlr sarı ise tutar ama altlar siyahsa iki renk olur saçınAma şöyle dipler kendi rengim rofle gibi sarilar var hani dusundumki dogal sac iyi tutuyomus sari sactada zaten her renk tutar hani ne biliyim belki hic islem yapmadan bakira boyatilabilinirdi diye dusundum
Ooo siyah ustu sari rofle mi? Kotu olmaz mi o? Kizil isterken kuafor oyle bisey nasil yapti ki ilginc. Bence acici kullanmayin araliklarla ayni renge boyayip tam rengini almasini beklemek daha saglikli bence. Kuaforler cok kalitesiz urunler kullaniyorlar. Bir kez sacimi boyattim nasil bir boyaydiysa artik zaten beyazlayan saclarim on kat artarak cikti beyazlarim. Simdi aliyorum boyayi esime boyatiyorum oh mis.
Ustler kendi rengim ,araya atilanlar sarilar da dipten gelmiyoüstlr sarı ise tutar ama altlar siyahsa iki renk olur saçın
boyatalı kaç gün oldu peki canımUstler kendi rengim ,araya atilanlar sarilar da dipten gelmiyo
Bikac yıkamadan sonra sari mi oluuray bilmiyodum bunu cahilim bu konularda biraz
E bakir yapanlar sürekli saciyla mi ugrasiyor yav ben öğrenciyim ugrasamam oyle
Ben rengi atiyim suraya biEki Görüntüle 1242115
boyatalı kaç gün oldu peki canım
1 ay geçmesi lazım canım yanar saçın ondan sonra zor olur 1 ay sonra iyi br kuaföre gt sor yda br kaç kuaföre sor ona göre fikir al1 ya da 2 hafta oldu tam emin degilim hafizam iyi değil
hayir o islemde yanma riski yok. dogal acici ne kadar mantikli ki kulaga bile komik geliyor inanma oyle seylere sonucta sacin yapisini bozuyor. ben bir haftada iki kere acma boyama yaptirdim sacim perisan oldu upuzundu kisacik kestirmek zorunda kalmistim. ki sonucununda boyle olacagini bile bile. saçının rengini akit belli bir sure 2 3 ay kadar sonra actir zaten sacinda siyah var o siyah sac acilsa bile istedigin tonu yakalayamassin siyah cok zor acilir ve güzel acilmaz beklemede kal simdilikO kimyasal islemde sacin yanma riski var ama dimibana bitane kuafor dediki dogal boyalar varmış onlarla saci acip boyarlarsa hicbirseycik olmazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?