- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi anabelmontero
-
jus anlıyo her rengi denemişliği var o cevap versinYapılamaz
Evet İstanbul Pendik'te boyattımHadi yaa cok iyi. Ama kuafor de cok onemli siz istanbuldamisiniz nerede boyattiniz ?
Aynen. Esim kuafore para harcamami pek sevmez zaten. Pintidir biraz. Hal boyle olunca boyuyor. Hem cok da iyi boyuyor hic ara ton yok masallah yetenekli kocam
Sizin dediginiz model ombre sanirim.
canım bakıra boyarsan sacın kötü olur bence cünkü acılan yerlerdaha sonra acılır ve kötü görünür.küllü kumrala boya derim ben
Gercekten miiii ona ben bi bakiyim cok saolun :) ona boyadiktan sonra mi gidip boyatiyim bakira ?Palettenin 5-7 ton acıcısı var ve hiç yakmıyor ben hep onunla açarım saçımı,sarı kullanıyorum
Hemen hemen bu tonlarda kullanıyorum bende saçımı. Kendi saçım kestane ve belime kadar. Doğal saçımı rryalle açıp ondan sonra boyamadı elbette. Boyanın içine açıcıyı biraz fazla kattı. Akma vs olmuyor. 2 ayda bir dip boyasına gidiyorum, tutturması biraz zor oluyor ama sadece dipler boyanıyor, uçlara boya değmediği için de yıpranmıyor.
Kuaförler çok yakıyor saçı,uygun rengi bulup kendiniz boyayın bana kalırsa market boyalarını kötülüyorlar ama kendi yaptıkları bişeye benzemiyor ayrıca saçı yakıyorar..burda saçım altı ay arayla iki defa açtım sadece sonrasında hep sarı renge boyadımGercekten miiii ona ben bi bakiyim cok saolun :) ona boyadiktan sonra mi gidip boyatiyim bakira ?
bi tanem, saçın çok koyu değil, sana şöyle bir şey tavsiye edicem,koyu ama bakır kızıl tonlarında bir renk bul, ona boya yada boyat, yıkandıkça zaten rengi açılıp istediğin tona en azından yaklaşacaktır(orial le açmak istemediğin için bunu yazdım.) orialle açarsan direk rengi bulursun ama kızılda şöyle bir sorun var, alt tabandaki renk açık olunca kızıl akıyor ya, bir süre sonra hafifi akınca ortaya çok yıpranmış saç çıkabiliyor. .. sen en iyisi dedğim gibi koyu bakıra kaçan kızıl renk varsa ona boya.. (açık bir renge direk boyarsan tutmaz.) o saç bir iki yıkamayla biraz akınca istediğin tona yakın olur.
kız kopardın beni yelekli pazar poşetli röfleli nasıl hayal edemedim
yok canım aynen böyle olur mu hiç, olmaz ama hani yakın olabilir, bu tonun koyusunu bulman lazım. orialden korkma ya, sarısınlar sürekli yaptırıyor, kel kalmadık çok şükür saçın uzunmuşta olmadı uçlarından aldırırsın biraz.Diyosunuz ama acaba o kizil akinca aynen boyle olur mu:
Eki Görüntüle 1242150
Ben biraz taktim da bu renge
abarttın ama böyle olamaz
sacının aralarına acma boyama yapmıs benimde sacım cok acıldı yandı hatta acma boyama sacını iyice yıpratır bence.bende evde kendim acma yaptım o acma tozlarlarla sacım yandı.en dogrusu kuaföre git bence boyatmasanda fikir al.ona göre boya alıp boya evde derim.bakır güzel bende seviyorum ama istediğin renk acmasız zor gibi sarılar tup turuncu olur diger yerler daha koyu durur bakıra boyarsan.renkler otursun diye önerdim canımBakira bayiliyorum ama ben yakullu kumrali neden onerdiniz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?