Saç Rengi ve Saç Boyama Gencecik Yasimda Orta Yasli Oldum

canım bakıra boyarsan sacın kötü olur bence cünkü acılan yerlerdaha sonra acılır ve kötü görünür.küllü kumrala boya derim ben

Palettenin 5-7 ton acıcısı var ve hiç yakmıyor ben hep onunla açarım saçımı,sarı kullanıyorum

Ama ombre boyle olmuyor bildigim kadariyla. Sadece altlara uygulanan acik ton. Boyle rofle gibi ince ince atilmiyor. Daha kalin ve daha dogal gecisleri olan bi model. Ve zor bisey herkesin yapabilecegi birsey degil ombre

Bana oryalsiz boyanmaz dedi pislik adam ozaman biraz acmayla gayet guzel boyanir zarar da gormez ?

Gercekten miiii ona ben bi bakiyim cok saolun :) ona boyadiktan sonra mi gidip boyatiyim bakira ?
Kuaförler çok yakıyor saçı,uygun rengi bulup kendiniz boyayın bana kalırsa market boyalarını kötülüyorlar ama kendi yaptıkları bişeye benzemiyor ayrıca saçı yakıyorar..burda saçım altı ay arayla iki defa açtım sadece sonrasında hep sarı renge boyadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unzel-olmak-isteyenler-buyursun.751405/page-5

Diyosunuz ama acaba o kizil akinca aynen boyle olur mu :

Ben biraz taktim da bu renge

Diyosunuz ama acaba o kizil akinca aynen boyle olur mu :

Eki Görüntüle 1242150

Ben biraz taktim da bu renge
yok canım aynen böyle olur mu hiç, olmaz ama hani yakın olabilir, bu tonun koyusunu bulman lazım. orialden korkma ya, sarısınlar sürekli yaptırıyor, kel kalmadık çok şükür saçın uzunmuşta olmadı uçlarından aldırırsın biraz.

Bakira bayiliyorum ama ben ya kullu kumrali neden onerdiniz acaba :)
sacının aralarına acma boyama yapmıs benimde sacım cok acıldı yandı hatta acma boyama sacını iyice yıpratır bence.bende evde kendim acma yaptım o acma tozlarlarla sacım yandı.en dogrusu kuaföre git bence boyatmasanda fikir al.ona göre boya alıp boya evde derim.bakır güzel bende seviyorum ama istediğin renk acmasız zor gibi sarılar tup turuncu olur diger yerler daha koyu durur bakıra boyarsan.renkler otursun diye önerdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…