Saç Rengi ve Saç Boyama Gencecik Yasimda Orta Yasli Oldum

Bana oryalsiz boyanmaz dedi pislik adam ozaman biraz acmayla gayet guzel boyanir zarar da gormez ?

Oryal yada açıcı illaki kullanılacak. Koyu renk saç açılmadan elbette boyanmaz ama iki seçenek var. Birincisi, saçı tamamen açacak sapsarı hatta beyaza yakın sonra boyayacak. İkinicisi ise, boyanın içine açıcıyı biraz fazla katacak saçını boyayarak açmış olacak. Ancak şunuda belirteyim, boyayla saç uçları zor açılıyor ve sarı tonuna kadar açılmıyor. Dipler daha kolay açılıyor. Gerçekten iyi ve ileriyi görebilen bir kuaför bulmak lazım.

Bakır değil de kızıl kullandımdı ben. Siyah boyalı saçtan, koyu kızıla çevirmek için bile saçımı açmışlardı.
Ama kızıl zor bir renk ya. Boyatana kadar aşıktım, sonrası pek öyle olmadı Ne biçim akıyor, anlatamam yani.
2 haftada bir boya istiyordu

Bende istiyorum bakır ama cesaret yokk bence siz öne açın ardından bakır sürersiniz oldu bitti

Tamam çok teşekkür ederim

Galiba oyle ya en iyisi kendin boyamak ama beceremem diye korkuyorum bide benim suanki sacimin uclari bu renk
Simdi soyle mi yapıyim kendim aciyim aciciyla sonra sacim bi kendine gelsin bakim falan yapiyim sonra istedigim boyayi alip boyuyim ?

Ay dogru diyosunuz igrenc bi turuncu olur simdi kas yapayim derken goz cikarmis olurum
Gecmis olsun bu arada

Hadi ya ohoooo 2 haftada bir boyayla nasil ugrasiyim okuyom ben yaa
Yahu ne zormus sac boyamak boyanan saca bakmak
Bide simdi bakir, kizil falan akinca cok iğrenç bi renk oluyo

Ileriyi gorebilen kuaforle de ben isimi goremem, ogrenci halimle iligimi sömürürler
Kaldik boyle yani... bilemedim ne yapmalı

Galiba oyle ya en iyisi kendin boyamak ama beceremem diye korkuyorum bide benim suanki sacimin uclari bu renk
Simdi soyle mi yapıyim kendim aciyim aciciyla sonra sacim bi kendine gelsin bakim falan yapiyim sonra istedigim boyayi alip boyuyim ?
Biraz bakım yap bence saçın kendine gelsin üst üste renk değiştirmek saçı yıpratır.

Hadi ya ama öylede yanmaz mi sac
Ben de pek anlamam sadece gidip boyatmayi biliyorum bi de oryal diyince korkmam gerektigini
Seçiniz yıpranmış veya kuru ise sakın ama sakın açıcı kullanmayın. Siyahtan dönmek için de ne yazık ki oreal şart. Iyi bir kuaföre danışın. Eğer uzun süredir siyah değilse saciniz, belki bir kaç kez üst üste kahve tonlariyla açabilirsiniz acele etmeden.

Be bir defa Siyahtan çikolataya döneyim dedim, kuaforun "bitkisel açıcı kullanacam" demesine rağmen saçlarım resmen yandı ve yarı yarıya döküldü. Hala da tam toparlanabilmis değil. Bitkisel açıcı olayı hikaye.

Hadi ya gecmis olsun zaten güvenilir paragoz olmayan işinin ehli kuafor bulmak cok zor

Yapilmaz bence. Oryalle actiktan sonra sac bakim yaglariyla bakim yaparsan cok ta yipranmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…