• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gençler için diyet programı yok mu?

OrtaSon

Hocccammmmmm?!Nasılsınız?
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
24
0
36
Samsun
okullu kızlar*ilk-orta-lise*için hafif bir diyet programı yok mu?birlaç kilo versem fena olmaz....yardımlarınızı bekliyorum!

Okulda fast foot yemezsen kilo verirsn.Ben 3 haftadır yemiyorum fast food ve 3 kilo verdim. :)
Sağlıklı besleniyorum arkadşlrına karnım tok demen yeterli :)
Sebze ağırlıklı besleniyorum sana da tavsiye ederim.

tatlım yapacağın en iyi şey okuldan yemek yerine evden götürmen. çünkü okuldaki yemekler çok sağlıksız ve yağlı yani fastfood. ara öğün içinde bir elma götürmen inan bana yeterli olacaktır. ben böyle yaparak lisede 8 kilo vermiştim ki 1.80 boya 65 kiloydum 56 oldum. üstüne ufak bir yürüyüş veya pilates yaptığında vücudun da fıstık gibi olacaktır.

-fast food ve abur cuburu kesmek
-öğünleri düzenli tüketmek (tabi sağlıklı şeyler olacak)
-hareketi arttırmak, gençler için en güzel hareket kafa yormadan yapılanı, mesela bir okul takımına girmek, voleybol, basketbol , folklor olabileceği gibi dışardan bir spor dalı öğrenmeye çalışmak judo karate , yüzme vb. bu şekilde zevkle sağlıklı kilo verileblir hem de sosyalleşmiş olursun. bisiklete binmek ve yazın yüzmek de çok güzel sporlar. yok hiç birini yapamıyorum diyorsan yürüyüşü arttırabilirsin.

Fast food' u kesmeni siddetle tavsiye ediyorum. Hele de benim gibi cips ve cola' ya düskünsen onları da bırakmalısın. :34:

doktorlar ergenlikte ve öncesinde diyet tavsiye etmiyorlar kesinlikle. bence onun yerine fast food ve kola cips tarzında sağlıksız şeyleri çıkarıp spor yapabilirsin:)

Okulda, kantindeki sağlksız yağlı hamburgerleri yemezsek ve gdolu besinler tüketmezsek zayıflayabiliriz. :)

canım fast food ve abur cubur yeme. Ayrıca fazla kilon yoksa kendini sıkmadan doğaçlama diyetler uydurabilirsin. Yani sebze ağırlıklı ve az yağlı yemekler yiyebilirsin. ve en önemlisi bol su :)

Back
X