gençliğim ziyan oldu, gitti. ..

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Evet, eşimin yüzünden gençliğimin ziyan olduğunu düşünüyorum, güzel günlerimiz de geçmedi değil ama sıkıntılı günler hep ağır basıyor.Benim belimde fıtık var, ameliyat da oldum ama hâlâ kötüyüm ama eşim asla umursamıyor, agrilarimin olduğunu bildiği halde sürekli misafir çağırıyor ve en sinirlendiğim kısmı da habersiz çağırıyor.Düzgün konuştum anlamadı, kavga, kıyamet anlamadı ve anlamayacakta...iftarını yapıp hemen dışarı kaçıyor ve sahura kadar da yok.o kadar bunaldım ki artık, çok da soğudum.3 çocuk var , boşanmak kolay değil, bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyorum ama düzelmesi için önce onun kabullenmesi lazım, asla kabul etmiyor hatalarını. Kendisini mükemmel baba mükemmel koca sanıyor, ne yapacağım, nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum artık ama şunu biliyorum ki çok yoruldum ve yıprandım...

Izleyecek yol kalmamıski adam kendine gore hayat yasıyo evli ama bekar takılıyo hastalığın ağrın umrunda değilmiş bide gıcık edercesine misafir cagırmak pess
Duzeleceğini sanmam ya boyle cekersin ya noktalarsın baska secenek yok ki 3 cocuk olduguna gore calısmıyosundur yani çekcen boyle

Evet, eşimin yüzünden gençliğimin ziyan olduğunu düşünüyorum, güzel günlerimiz de geçmedi değil ama sıkıntılı günler hep ağır basıyor.Benim belimde fıtık var, ameliyat da oldum ama hâlâ kötüyüm ama eşim asla umursamıyor, agrilarimin olduğunu bildiği halde sürekli misafir çağırıyor ve en sinirlendiğim kısmı da habersiz çağırıyor.Düzgün konuştum anlamadı, kavga, kıyamet anlamadı ve anlamayacakta...iftarını yapıp hemen dışarı kaçıyor ve sahura kadar da yok.o kadar bunaldım ki artık, çok da soğudum.3 çocuk var , boşanmak kolay değil, bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyorum ama düzelmesi için önce onun kabullenmesi lazım, asla kabul etmiyor hatalarını. Kendisini mükemmel baba mükemmel koca sanıyor, ne yapacağım, nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum artık ama şunu biliyorum ki çok yoruldum ve yıprandım...

Geçmiş olsun.
Peki size evde 3 çocukla ve misafirlerle kim yardım ediyor?
Ameliyatlı olarak nasıl misafir ağırlıyorsunuz?

Şok oldum. :olamaz:

Izleyecek yol kalmamıski adam kendine gore hayat yasıyo evli ama bekar takılıyo hastalığın ağrın umrunda değilmiş bide gıcık edercesine misafir cagırmak pess
Duzeleceğini sanmam ya boyle cekersin ya noktalarsın baska secenek yok ki 3 cocuk olduguna gore calısmıyosundur yani çekcen boyle
Evet çalışmıyorum ve çekmek zorunda olduğumun da farkındayım beni en çok yıpratan da bu zaten, dua ediyorum aklı başına gelsin diye

Geçmiş olsun.
Peki size evde 3 çocukla ve misafirlerle kim yardım ediyor?
Ameliyatlı olarak nasıl misafir ağırlıyorsunuz?

Şok oldum. :olamaz:
ameliyatı geçen sene oldum ama fıtık tekrarladı, hiç kimse yardım etmiyor her zaman tek başına herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum, eşim kendi çayını bile kalkıp doldurmaz...

ameliyatı geçen sene oldum ama fıtık tekrarladı, hiç kimse yardım etmiyor her zaman tek başına herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum, eşim kendi çayını bile kalkıp doldurmaz...

Çok geçmiş olsun.
O zaman misafir ağırlamaya son vereceksiniz.
Gerekirse açık açık söyleyin, yapamıyorum deyin.
Hatta aile büyüklerine söyleyin, eğer eşiniz onları dinliyorsa.
Aslında en güzel yöntem aktif tepki.

Hiçbir şey yapmayın, yemek, temizlik.:KK62:

Çok geçmiş olsun.
O zaman misafir ağırlamaya son vereceksiniz.
Gerekirse açık açık söyleyin, yapamıyorum deyin.
Hatta aile büyüklerine söyleyin, eğer eşiniz onları dinliyorsa.
Aslında en güzel yöntem aktif tepki.

Hiçbir şey yapmayın, yemek, temizlik.:KK62:
açıkça söylüyorum defalarca söyledim ama adam sanki acılarıma inanmıyor, mecburmusum gibi davranıyor

• Üzgünüm
Reactions: 000
Evet birgun onu yapacağım da çok geçimsiz bir insan ve 3 çocuğun olduğu evde huzursuzluk çıkarmaya korkuyorum. ..

Allah yardımcınız olsun :( çayını bile almaması.. Ben çoktan delirmiştim sizde iyi sabır varmış ve siz sustukça adam delirmiş :(

açıkça söylüyorum defalarca söyledim ama adam sanki acılarıma inanmıyor, mecburmusum gibi davranıyor

O zaman bir süre çocuklarınız dışında eşinize yemek, temizlik, ütü, vb yapmayın.
Anlasın sizin de bir can taşıdığınızı.

susanin tepesine çıkıyorlar işte ve sustukça kabullendigimi sanıyor, konuşsam konuşturuyor, dinlemiyor, her zaman kendisi haklı...

Kaç yıllık evlisiniz?
Çocuklar kaç yaşında?
Eşiniz evliliğinizde ilk zamanlarda da mı böyleydi?

bir kısmını bıraktım yapmayı zaten, yapamıyorum ağrılarım çok dedim ama o kadar umursamaz ki,kendimi çok çaresiz hissediyorum...

Neden bu kadar umursamaz peki?
Bir nedeni olabilir mi?

Bir sıkıntısı mı var acaba?

susanin tepesine çıkıyorlar işte ve sustukça kabullendigimi sanıyor, konuşsam konuşturuyor, dinlemiyor, her zaman kendisi haklı...

Aslında karşımızdaki insanın davranışlarını biraz da biz belirliyoruz. Benim eşim çok anlayışlıdır ama ilk evlendiğimizde benden habersiz misafir çağırmak gibi bir hata yapmıştı :KK70: Tabi ben biraz deli olduğum için bir güzel delirmiştim :KK70: bir daha olmadı. Siz en başında sustuğunuz için böyle olabilir. Her evlilik, her insan farklıdır sonuçta..

Bu dediğimi yapması zor biliyorum ama HAZIRLANMAYIN. Gelen misafire de ağrım çoktu kusura bakmayın deyin.
Gerçekten bazen bir şeyleri göstermek gerekiyor. Ancak öyle anlıyorlar. Boşanmak elbette zor ama böyle bir tiple yaşamak bence çok daha zor.

Back
X