- Konu Sahibi Vazelin005
suratımı asacak olsam kıyamet kopar, seviyeli bir tartışma asla yapamayız en son ki kavgada küfürler, hakaretler havada uçuştu, çocuklarım çok kötü etkilendi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suratımı asacak olsam kıyamet kopar, seviyeli bir tartışma asla yapamayız en son ki kavgada küfürler, hakaretler havada uçuştu, çocuklarım çok kötü etkilendi
Cafe, çay ocağı gibi yerlerde, arkadaşlarıyla takılıyorSahura kadar napiyor , nereye gidiyor ?
deveyi gutmeye çalışıyorum da guderken nasıl en az yipranirim onu bilemiyorumboyle adamlara yapacak hic bisey yok nr yazik ki 15 yillil evlisiniz. Ya bu deve gudulecek ya da bu diyardan gidilecek.
inanın bunu da denedim ama misafir yine geliyor ve eşim de hep emrivaki yapıyorAnladım.Bakın aşağıdaki üye süper bir yöntem vermiş.Alıntıladım. Ama elinizden gelen aslında olmasın.
Bence bir deneyin...![]()
![]()
![]()
Ne gibi bir eylem acaba
inanın bunu da denedim ama misafir yine geliyor ve eşim de hep emrivaki yapıyor
bir çok çözüm sundunuz, teşekkürler.O zaman sadece çorba ikram edin.
Hastanın evinde hep çorba olur ne yapayım deyin..
Bir de belinizi tutun, inandırıcı olsun..![]()
Rica ederim.bir çok çözüm sundunuz, teşekkürler.
inanın ben de aynını düşünüyorum ama inşallah düşünce yine üzülen ben ve çocuklarım olmazRica ederim.
Aslında karşınızdaki vicdanlı olsa daha etkili çözümler var.
Ama ben diğer çözümlerin çok işe yarayacağını düşünmüyorum.
Ya da Nasreddin Hoca gibi o da eşşekten düşecek anca sizi o zaman anlayacak.![]()
Hem musade almadan misafir cagriyor hem eviyle ilgilenmiyor disarilarda takiliyor. Pes yahu....Cafe, çay ocağı gibi yerlerde, arkadaşlarıyla takılıyor
işte o resti çekmemek için zor tutuyorum kendimi çünkü blöf yapmam bitti dersem gerçekten biterHem musade almadan misafir cagriyor hem eviyle ilgilenmiyor disarilarda takiliyor. Pes yahu....
Bu adamlara dişi başta göstereceksin aslında sonra "sen beni zaten boyle sevmedin mi?" Oluyor en basta almak lazim ipleri ele. Bosanmak kolay degil evet ama hic biseyden anlamiyorsa rest cekin bence. Aman dur aman yapma niye yapiyorsunla olmuyor bazen bi "eehhhh yetti be!" çıkışı gerekiyor bence. Kendinizi de yormayin gelen kendi pisirsin kendi yesin, caninizdan kiymetli mi ?
E be kardeşim sende 3. yu niye yaptın boyle kocaya soyle kocalara seneler sonra durup durup ne diye cocuk verirsiniz anlamam dicem ama kaderin bu kaderinde onune gecilmiyoki o cocuk dogacaksa vakti saati gelince doğuyor bi sekilde15 senelik evliyim, en büyük 14 en küçüğü de 2 yaşında. ilk zamanlar bu kadar değildi ama her zaman akrabalarına hizmet ettirmeye bayılır, her şey gittikçe kötü oluyor
Hah benim eski kaynana da oglunu arardı size gelcez demek icin oglu da isten beniEvin duzenini kadin bilir. Şu misafirleridr anlamam kocadan musade aliyorlar gelmek icin.
3.yu eşim için değil, kendim için yaptım, onlar benim yaşama sevincim, hayata tutunmak için tek dayanagim, öyle kuvvetli ki çocuklarımla bağımız.E be kardeşim sende 3. yu niye yaptın boyle kocaya soyle kocalara seneler sonra durup durup ne diye cocuk verirsiniz anlamam dicem ama kaderin bu kaderinde onune gecilmiyoki o cocuk dogacaksa vakti saati gelince doğuyor bi sekilde
Bence çocuklarınız ve siz zaten üzülüyorsunuz.inanın ben de aynını düşünüyorum ama inşallah düşünce yine üzülen ben ve çocuklarım olmaz
Iste bunun ufaktan sinyallerini bile vermediginiz icin esiniz boyle rahat davraniyor bence.işte o resti çekmemek için zor tutuyorum kendimi çünkü blöf yapmam bitti dersem gerçekten biter
Bilerek yapiyorlar ki.Hah benim eski kaynana da oglunu arardı size gelcez demek icin oglu da isten beni
Sanki evi temizleyen yemek yapan ortalıgı toplayan oglu
Hazımsız mahluklar
Mutlaka asiksinizdir dailk başlarda böyle değildi, cocuklarıma aşığım, onlar için varım