• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençliğimi yaşayamadığımı hissediyorum

sonfeciportakal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
173
32
98
25
Yaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?

Yaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
İleriki zamanlara birakma yarına çıkacağımızı garantisi yok. Naktini vaktine göre ayarla. Gerekirse uykundan feragat et :)

Hoşgeldin yetişkinlik :D
Benim hala öyle ve bir de bebeğim var artık hiç vaktim yok :D
Yaratabildiğin kadar kendine zaman yarat büyük küçük günler hızlı geçiyor

Amaann hangimiz yaşadık ki..

Daha güzel olma ihtimali tabi ki var ama senin paran ve vaktin olduğu zaman da tattillere gidebileceğinin sevgilinin ya da arkadaşlarının bu ikisinden biri kesin olmuyor.🤣🤣 kendi param ve vaktimi buldum bu sefer de hayatımdaki kişilerinkini bekliyorsun.hayatta hiçbir zaman herşey istediğin gibi olmuyor.

hangimiz doğru düzgün yaşadık ki acaba? fit vucutluyken para biriktirip evlenme derdindeydim. evlendim iki çocuk doğurdum oldum şişko.... şimdi hersey alabilecek durumdayım çok şükür ama siskoyum ve hiçbiri yakışmıyor. ani yakalamak gerekiyor. zaman hızla akıyor. ne yapmak istiyorsak yapalım. (dedi ve yine yapamadi)

Bugününü yaşa derim son bir kaç yıldır üzerimize son sürat yuvarlanarak gelen tır tekeri görüyorum 😊🤣

Amaann hangimiz yaşadık ki..

Ben yaşadım. Hemde doya doya.
Halada yaşiyorum vallah, yalan yok. Çok çabaladım. Çok bunaldim ama hep dolu dolu yaşadım.
Ben babami 17 yaşinda toprağa verdim. Kendi 39 yaşindaydi. Annem öldügünde 21dim.
Yahu hayati yaşamasam anneme babama ayip olur :KK66:

Doğuştan bende bir vurdum duymazlik, bir yaşama hevesi var. Hep bir göbek atma hevesi ;)

Millet ne der diye hiç düşünmedim. Konuşanın ağzına lafi ben verdim.

Hep mictim yetmedi bide tüy diktim.

hangimiz doğru düzgün yaşadık ki acaba? fit vucutluyken para biriktirip evlenme derdindeydim. evlendim iki çocuk doğurdum oldum şişko.... şimdi hersey alabilecek durumdayım çok şükür ama siskoyum ve hiçbiri yakışmıyor. ani yakalamak gerekiyor. zaman hızla akıyor. ne yapmak istiyorsak yapalım. (dedi ve yine yapamadi)

Sana öyle geliyor. Tombul kadin sexy olur. Al giy vallah.
Param varki yiyorum, pis vitaminsizler de laf söyleyene.

Bir şeylerin olmasını beklemek yerine olanı en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.
Bu dünyada asla değeri bilinmeyen en önemli zenginlik zaman, öylece geçip gitmesine izin vermemek lazım.
Klasik olacak ama "hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, İçsende tükenir , içmesen de. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. (
Neyzen Tevfik)"

Şişman tesellisi sjdjsjssj

Ben çok hoşlanırım tombul kadindan. Arkadaşim curvy manken. Şu güzelliğe bak! (İnstagram sayfasindan screenshot yaptim). Kadin benim gibi 37 yaşinda ve 110 kilo. Bence cok sexy vallah

Eklentiler

• 1000089865.webp
    1000089865.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben çok hoşlanırım tombul kadindan. Arkadaşim curvy manken. Şu güzelliğe bak! (İnstagram sayfasindan screenshot yaptim). Kadin benim gibi 37 yaşinda ve 110 kilo. Bence cok sexy vallah
Ay yok vala bende kiloluyum hatta fiziğim bu kadın gibi ama asla seksi bulmuyorum kendimi. Biraz daha zayıf olsam bence çok daha güzel olur. Şahsen erkek olsam bu kilodaki kendime bakmam. 🤷🏻‍♀️

Bende aynı hisselerdeyim, yaş geçiyor böyle hissediyorsan şimdi yaşa gençliğini , bu zaman bugünde geri gelmeyecek 🤗🤗

Back
X