- 14 Şubat 2019
- 173
- 32
- 98
- 25
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
İleriki zamanlara birakma yarına çıkacağımızı garantisi yok. Naktini vaktine göre ayarla. Gerekirse uykundan feragat et :)Yaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
Hoşgeldin yetişkinlikYaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
Amaann hangimiz yaşadık ki..Yaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
Daha güzel olma ihtimali tabi ki var ama senin paran ve vaktin olduğu zaman da tattillere gidebileceğinin sevgilinin ya da arkadaşlarının bu ikisinden biri kesin olmuyor.Yaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
Bugününü yaşa derim son bir kaç yıldır üzerimize son sürat yuvarlanarak gelen tır tekeri görüyorumYaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
Sevgilimle ve arkadaşlarımla gezemiyorum en büyük örneğiNe yaşayamıyorsun mesela?
Amaann hangimiz yaşadık ki..
hangimiz doğru düzgün yaşadık ki acaba? fit vucutluyken para biriktirip evlenme derdindeydim. evlendim iki çocuk doğurdum oldum şişko.... şimdi hersey alabilecek durumdayım çok şükür ama siskoyum ve hiçbiri yakışmıyor. ani yakalamak gerekiyor. zaman hızla akıyor. ne yapmak istiyorsak yapalım. (dedi ve yine yapamadi)
Şişman tesellisi sjdjsjssjTombul kadin sexy olur.
Şişman tesellisi sjdjsjssj
Ay yok vala bende kiloluyum hatta fiziğim bu kadın gibi ama asla seksi bulmuyorum kendimi. Biraz daha zayıf olsam bence çok daha güzel olur. Şahsen erkek olsam bu kilodaki kendime bakmam.Ben çok hoşlanırım tombul kadindan. Arkadaşim curvy manken. Şu güzelliğe bak! (İnstagram sayfasindan screenshot yaptim). Kadin benim gibi 37 yaşinda ve 110 kilo. Bence cok sexy vallah
Bende aynı hisselerdeyim, yaş geçiyor böyle hissediyorsan şimdi yaşa gençliğini , bu zaman bugünde geri gelmeyecekYaşıtlarımın da çoğu benim gibi gördüğüm kadarıyla. Yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum naktim olduğunda vaktim, vaktim olduğunda naktim olmuyor. Bu hep böyle mi olacak? İleriki yaşlarımın daha güzel olma ihtimali var mı?
Ay yok vala bende kiloluyum hatta fiziğim bu kadın gibi ama asla seksi bulmuyorum kendimi. Biraz daha zayıf olsam bence çok daha güzel olur. Şahsen erkek olsam bu kilodaki kendime bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?