Ciddi bir araştırma sonrasında yaptır derim, bir sürü yerde farklı farklı açıklamalar var :S
Canım kaça yaptırdın.
Oh super, darısı bana
Solgar in haplarını 3 ay kullandım, Dr mucize bekleme dedi :) zaten pahalı bende artık kullanmıyorum
Onun ücreti ne kadar, aslında bu plastik cerrahi ücretsiz olmalı ya :)Ben ilk 7 gün Collagen Beauty 10.000 mg collagen şaselerini kullandım. Şimdi 750 mg hap olarak kullanıyorum. Çok fark etti tüm vücudumda. Hatta dün kayınvalidem dedi ki sen 1 haftada ne kadar kilo vermişsin :)
Halbuki kilo aynı ama vücut ciddi sıkılaştı
Ama çok pahalı sürekli 7 şaseli olanı kullanabilmem imkansız servet dökmem lazım.
Arada kür gibi uygulamak yeterli olabilir.
130 tl civarında ama içinde sadece 7 tane var :)Onun ücreti ne kadar, aslında bu plastik cerrahi ücretsiz olmalı ya :)
Burda Dr Uma sordum 1000 TL yaparım dedi.biximki gariban Dr si :) tek doz yeterli dedi.130 tl civarında ama içinde sadece 7 tane var :)
Evet yaa devlet karşılamalı, sonuçta insanın ruh sağlığını düzelten bişey
Burda Dr Uma sordum 1000 TL yaparım dedi.biximki gariban Dr si :) tek doz yeterli dedi.
Antalya kuzum. Ekimde yaptırmayı düşünüyorum ins :)Nerdesin canım sen?
Antalya kuzum. Ekimde yaptırmayı düşünüyorum ins :)
Benim cildim çok hassas ve incecik. Nerdeyse sıfır kolajen, bu merkezde ilk defa duyduğum kolajen hapları önerdiler. Ben de eczanenin birine gidip sordum. İçinde yoğun Hyolüronik asit bulunan preparatlar satılıyormuş meğer ne cahilim ilk defa duydum. Onlardan da aldım kullanmaya başladım. Uzman kızcağız bacakların, vücudun da sıkılaşır demişti heyecanla bekliyorum. Malum yaz geliyor :)
Mutlaka dışardan cildime bir enjeksiyonel uygulama gerekiyor, yoksa yüzüm gözüm çöküyor. Kollajen takviyelerini de öneririm canım
Seanslariniz bitmistir heralde. Nasil memnun kaldiniz mi uygulamadan?3000 tl paket halinde satın aldım ben, toplamda 3 seans yapılacak.
Tek seans için 1500-1600 tl gibi bir fiyat verdiler, 3 seanslık paket daha uygun geldi bana. Burdan önce başka bir merkezden daha fiyat almıştım 2800 tek seans fiyatı vermişlerdi :)
Bu arada bugün 5. günüm yüzümdeki kabarcıklar tamamen geçti, göz altlarım da daha iyi ama hala hafif şişlik var. Yarın doktora kontrole gideceğim. 2. seansım haftaya Çarşamba :)
Yüzümde bariz bir sıkılaşma ve toparlanma mevcut. Renk düzensizlikleri oldukça iyileşti. Zaten en iyi sonuç 1-3 ay arasında görünüyormuş, bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?