- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
- #2.701
Peki sizde şöyle birşeyde oluyor mu çoğunlukla odaklanamıyor ve aptallaşmış gibi de hissediyorum regl olunca bazen aşırı ciddide davranabiliyorum bazende sadece herşeye gülüp ağlayarak geçiriyorum çoğunlukla aptallaşmış gibi hissettiriyorKeskeeee
Ben sureklı gergin oluyorum, duygu gecıslerım olmuyor net gergın oluyorumPeki sizde şöyle birşeyde oluyor mu çoğunlukla odaklanamıyor ve aptallaşmış gibi de hissediyorum regl olunca bazen aşırı ciddide davranabiliyorum bazende sadece herşeye gülüp ağlayarak geçiriyorum çoğunlukla aptallaşmış gibi hissettiriyor
Insallah en kısa zamanda bızde donerizAma asıl konu virüs ne zaman sonlanır atlatırız çinliler bile normal yaşantılarına dönmeye başlamış
Yani ben evden çok çıkan biri değildim asosyalim çoğunlukla dershane ev dershane evarada arkadaşımla kütüphaneye ders çalışmaya giderdik ama ben bile sıkıldım evden :) ama hazırlanmak için çıkmıyorum odamı falan düzenliyorum dikiş nakış yapıyorum süslüyorum odamı bişeyleri ayırıp kaldırıyorum ders dizi film güzel geçiyor sabahları su içip spor yapıyorum kalkınca cildim dinlendi bu aralar :) kötü şeyler oluyor ama evde kendi başına mutlu olmayı bulan insan hertürlü mutludur arada da balkona çıkıyorum nefes alınca giriyorum falan shdjdsgdj Ama umarım fazla ölüm olmadan atlatırızInsallah en kısa zamanda bızde doneriz
Ben baya sıkıldım
Amın canım ınsallah,Yani ben evden çok çıkan biri değildim asosyalim çoğunlukla dershane ev dershane evarada arkadaşımla kütüphaneye ders çalışmaya giderdik ama ben bile sıkıldım evden :) ama hazırlanmak için çıkmıyorum odamı falan düzenliyorum dikiş nakış yapıyorum süslüyorum odamı bişeyleri ayırıp kaldırıyorum ders dizi film güzel geçiyor sabahları su içip spor yapıyorum kalkınca cildim dinlendi bu aralar :) kötü şeyler oluyor ama evde kendi başına mutlu olmayı bulan insan hertürlü mutludur arada da balkona çıkıyorum nefes alınca giriyorum falan shdjdsgdj Ama umarım fazla ölüm olmadan atlatırız
Yok annacım hıc girmedim dızı sitesine bugun, simdıde sehırlerarası seyahate kısıtlama gelmıs ama ozel arac otobüs ucak belirtmenisler ona bakıyorum hangileri ıcın gecerli valilikten izin alacakmısızbenneyanginlargordum Grey's Anatomy'i izleyebildin mi kuzum? :)
Şehir dışında işin mi vardı yangincimYok annacım hıc girmedim dızı sitesine bugun, simdıde sehırlerarası seyahate kısıtlama gelmıs ama ozel arac otobüs ucak belirtmenisler ona bakıyorum hangileri ıcın gecerli valilikten izin alacakmısız
Evim var askım. Ben annemlerdeyım suanŞehir dışında işin mi vardı yangincim
Evim var askım. Ben annemlerdeyım suan
Oooo hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Brokolis hanımŞehirler arası yolculuklar kısıtlaması mi öyle bı şeyler okudum İçişleri bakanlığı açıklama yapmis
Evet ya simdi izledik TV de, ama neyi kapsıyor onu ogrenemedımŞehirler arası yolculuklar kısıtlaması mi öyle bı şeyler okudum İçişleri bakanlığı açıklama yapmis
Oooo hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Brokolis hanım
Otobüs yolculukları kısıtlanmıs. Şahsi araçlar vs henüz dahil değil galiba.Evet ya simdi izledik TV de, ama neyi kapsıyor onu ogrenemedım
Evet ya simdi izledik TV de, ama neyi kapsıyor onu ogrenemedım
Ama galiba. Kimse net bisey yazmamısOtobüs yolculukları kısıtlanmıs. Şahsi araçlar vs henüz dahil değil galiba.
Ne zamandan itibaren geçerliymiş canım? Direkt şu andan itibaren mi? Kuaför, market olaylarında şu saatten sonra gibi belirtmişlerdi ya ondan şey ettimAma galiba. Kimse net bisey yazmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?