- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
- #2.741
Ekmeği kesme kararı aldım ekmeği kesersem faydasını görür müyüm kızlar şekeri tamamen bırakmak istiyorum amaekmeksizde nasıl yaparım diyorum yada tatlısız keşke çocukken alışkanlığım olsaydı
Kilo vermek ve sağlıklı olmak için çoğunlukla ekmeğin çok zararlı olduğu yönünde yazılar var şeker içeriyor vs. vücuda gereksiz bir besinmiş gibi gibi... bende daha çok sebze meyve yönünde beslenmek istiyorum hamur işlerini kesmek istiyorumNeden bu kararı aldin
La migren reglden değilmiş, ne iyi gelir diye düşünürken aklima geliverdiBulsam
Ç.k festivali yapacam daaaa
Kız burda alkol ucuz alıyom alıyom gömüyom
Kilo vermek ve sağlıklı olmak için çoğunlukla ekmeğin çok zararlı olduğu yönünde yazılar var şeker içeriyor vs. vücuda gereksiz bir besinmiş gibi gibi... bende daha çok sebze meyve yönünde beslenmek istiyorum hamur işlerini kesmek istiyorum
Karbonhidrat da şart ama. Beynin tek enerji kaynağı glikoz.Kilo vermek ve sağlıklı olmak için çoğunlukla ekmeğin çok zararlı olduğu yönünde yazılar var şeker içeriyor vs. vücuda gereksiz bir besinmiş gibi gibi... bende daha çok sebze meyve yönünde beslenmek istiyorum hamur işlerini kesmek istiyorum
Karbonhidrat da şart ama. Beynin tek enerji kaynağı glikoz.
Ya açıkcası daha tartılmadım korkuyorum ahahahah hep 56 58 civarındayım boyum 162 sadece bölgesel kilo alıyorum karnım şişiyor sadece ama böyle hamurişini kesen şekeri kesen ve sebze meyve ağırlıklı beslenen spor yapan üşenmeyen insanlarada hep özenirim çoğu zengin ama ahahahaah keşke benimde evimin bir odasında spor alet edavatları olan biyerim olsaydı ah zengin olsammm keşkeYazan mübarek olsun o vakit
Kaç kilo vermek hedefin olmadı birlikte gazlayalim birbirimizi
Ya açıkcası daha tartılmadım korkuyorum ahahahah hep 56 58 civarındayım boyum 162 sadece bölgesel kilo alıyorum karnım şişiyor sadece ama böyle hamurişini kesen şekeri kesen ve sebze meyve ağırlıklı beslenen spor yapan üşenmeyen insanlarada hep özenirim çoğu zengin ama ahahahaah keşke benimde evimin bir odasında spor alet edavatları olan biyerim olsaydı ah zengin olsammm keşke
Gerçi şu an makarna haşlayan biri olarak diyet, kilo verme tavsiyesi vermemeliyim bence jdnndnd
Renkli makarnalar var ya kuzum, onu haşlayıp yaglicam o kadarcıkNeyli yapacaksın
Ya ben antidepresan ilacı kullanıyordum geçen sene eski sevgilim sayesinde 58 den 52 ye düştüm bayağı göbeğim dümdüzdü rahattım ahahahah sağolsun hakkını yiyemem depresyona sokmasa hayatta 52 ye düşemezdim hep 55 i hedeflerken 52 bayağı şaşırttı beni ahahahhaHamur işi benim bu hayattaki en büyük zaafım yabende 169 -63um göbüs bende de var .5 kg vermek istiyorum ama gece yemeleri ne dur diyemiyorum geceleri adeta içimden başka bı şey cikiyor
Renkli makarnalar var ya kuzum, onu haşlayıp yaglicam o kadarcık
Valla ben de 20lik sagolsun, ayrilik sürecimizde yedim yattim mandalar gibi. 4 kilomu ona borçluyum sanırımYa ben antidepresan ilacı kullanıyordum geçen sene eski sevgilim sayesinde 58 den 52 ye düştüm bayağı göbeğim dümdüzdü rahattım ahahahah sağolsun hakkını yiyemem depresyona sokmasa hayatta 52 ye düşemezdim hep 55 i hedeflerken 52 bayağı şaşırttı beni ahahahha
of ben sossuz yiyemiyorum biliyormusun salca sarımsak karabiber tuz kırmızı biber su tereyağ pişiriyorum hepsini makarnanın üzerine döküyorum sonra yoğurt falan missRenkli makarnalar var ya kuzum, onu haşlayıp yaglicam o kadarcık
Ya ben antidepresan ilacı kullanıyordum geçen sene eski sevgilim sayesinde 58 den 52 ye düştüm bayağı göbeğim dümdüzdü rahattım ahahahah sağolsun hakkını yiyemem depresyona sokmasa hayatta 52 ye düşemezdim hep 55 i hedeflerken 52 bayağı şaşırttı beni ahahahha
Nedenmiş söyle de bilekLa migren reglden değilmiş, ne iyi gelir diye düşünürken aklima geliverdi
Dışarıya çıkamıyoruz yaza gelsek ne olur ahahahah kaşlarımı falan almayı bıraktım yeniden şekillendirme fırsatı buldum uzasınlarAslında zor kilolar değil verilir yazda geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?