Gençlikte yenilen hurmalar 🤫

Şimdi herkes @benneyanginlargordum iÇin bir yeni yaş dileği bıraksın bakalım en yaratıcı kim olacak ben sıkıcı kadrosunun yılmaz neferi olarak “sağlık” bırakıp sıramı savıyorum
@benneyanginlargordum ellerin bol bol paracıklar, eurocuklar, dolarlar, altınlar, pırlantalar tutsun diyerek yeni yaş dilegimi ortaya birakiyoruuuum

o zamaaaaan yeni yaşın sana bool gülücük mutluluk bol tatil ve tatile birlikte gidecegin bir bey getirsin. birlikte sıcak dahada sıcak olacak ı söyleyin. ateşli danslar öğrenin ve dans edin. ooo ben daha aklıma geldikçe söylerim jhdgfhjsdj

@benneyanginlargordum Gökyüzündeki yıldızlar gibi parlak , Bulutlar kadar ponçik , Dilek fenerleri gibi geceyi süsleyen , Kalbin gibi pofuduk , Sular gibi berrak bir ömür geçirmeni dilerim Umarım mutlu senelerin olur bu seneyide atlatırsın umarım milletçe atlatırız umarım :) Tekrar iyiki iyiki varsın :)

Ahahahah konu erotik bir yere doğru gidiyordu kesmeseydin

Canımınıcı cok aminınsallah

Canım benim ınsallah bu dileklerimiz olur harıka sımsıcak saglıklı eglenceli bir yaz gecırırız hepimiz sende iyi ki varsın cıcek

E @Brokolis ve @Hemsirecik ve @recentpuppet1 yani onlayn olan diğerlerinin dileği acaba nedir nedir

Ben sağlık dinlemiştim özelden o sayilmiyor mu

Sağlık olsun, huzur olsun, aşk olsun, para olsun, yiyip yiyip kilo almama olsun alev için olsun ve hepimiz için olsun

Dua etmişken kendini de araya katıp nemalanan tip 1.A

@benneyanginlargordum ellerin bol bol paracıklar, eurocuklar, dolarlar, altınlar, pırlantalar tutsun diyerek yeni yaş dilegimi ortaya birakiyoruuuum
Zaten annanın bunları temenni ettiği bir yaş için ben sepet sepet yumurta sakın beni unutma yazarım ancak

`