- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.421
Bize!Dayanamadım özelden kendimi ifsaladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize!Dayanamadım özelden kendimi ifsaladim
Nerden bildin daha once konustuk mu bunuSarışın, renkli gözlü, beyaz tenli

Sihirli küremden baktımNerden bildin daha once konustuk mu bunu

Bence sen adım gibi eminim sarışınsınBendenkimseyebahsetmeyin sence ben nasılım

öf tamam bildiğim yerden söyledim peki kabul
 öf tamam bildiğim yerden söyledim peki kabul 

Icgudulerın saglam...Sihirli küremden baktım

Agsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsgBence sen adım gibi eminim sarışınsınöf tamam bildiğim yerden söyledim peki kabul

Icgudulerın saglam...

Ulan Anna abshhashhshs bende diyorum nokta atisi yapılmaz
Koyup iletimi sonlandirabilirdim ama yalan soylemicem. Evet daha önce buraya yazmıştın

Sen, Aybuke pusat a benziyorsun bence.Peki beeeeennnn?????
Kız bir kere lisede öyle bir nokta atışı yapmıştım ki millet adımı kara büyücüye çıkarmıştıUlan Anna abshhashhshs bende diyorum nokta atisi yapılmaz

Valla bende artık Icgudulerını kullanacaktıö sence nolcaklarlaKız bir kere lisede öyle bir nokta atışı yapmıştım ki millet adımı kara büyücüye çıkarmıştı

Buldum, yasemin kay allenAgsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsg
 merhametteki cırmak yani
 merhametteki cırmak yani 
YaaaBuldum, yasemin kay allenmerhametteki cırmak yani

sende burcın terzıofglu
 sende burcın terzıofgluBence Eda Ece...Agsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsg
Sen, Aybuke pusat a benziyorsun bence.

Ben hügodaki cadı silaYaaa♥ sende burcın terzıofglu
 bkz;
 bkz; 

Zaten fıstık gibi bir hatun olduğunu canı gönülden hissediyordum hep ❤Hemen soyluyorum cevremdekı herkes demet evgar diyor ama eda ece ve yasemin cok guzeller onlara benzemekte isterdim
Biraz yaslandım be annam, ama yırmı lı yaslarim da guzel kızdımZaten fıstık gibi bir hatun olduğunu canı gönülden hissediyordum hep ❤