- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.421
Bize!Dayanamadım özelden kendimi ifsaladim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize!Dayanamadım özelden kendimi ifsaladim![]()
Nerden bildin daha once konustuk mu bunuSarışın, renkli gözlü, beyaz tenli
Sihirli küremden baktımNerden bildin daha once konustuk mu bunu![]()
Bence sen adım gibi eminim sarışınsınBendenkimseyebahsetmeyin sence ben nasılım
Icgudulerın saglam...Sihirli küremden baktım![]()
Agsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsgBence sen adım gibi eminim sarışınsınöf tamam bildiğim yerden söyledim peki kabul
![]()
Icgudulerın saglam...![]()
Ulan Anna abshhashhshs bende diyorum nokta atisi yapılmaz
Koyup iletimi sonlandirabilirdim ama yalan soylemicem. Evet daha önce buraya yazmıştın![]()
Sen, Aybuke pusat a benziyorsun bence.Peki beeeeennnn?????
Kız bir kere lisede öyle bir nokta atışı yapmıştım ki millet adımı kara büyücüye çıkarmıştıUlan Anna abshhashhshs bende diyorum nokta atisi yapılmaz![]()
Valla bende artık Icgudulerını kullanacaktıö sence nolcaklarlaKız bir kere lisede öyle bir nokta atışı yapmıştım ki millet adımı kara büyücüye çıkarmıştı![]()
Buldum, yasemin kay allenAgsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsg
YaaaBuldum, yasemin kay allenmerhametteki cırmak yani
![]()
Bence Eda Ece...Agsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsg
Sen, Aybuke pusat a benziyorsun bence.
Ben hügodaki cadı silaYaaa♥ sende burcın terzıofglu
Zaten fıstık gibi bir hatun olduğunu canı gönülden hissediyordum hep ❤Hemen soyluyorum cevremdekı herkes demet evgar diyor ama eda ece ve yasemin cok guzeller onlara benzemekte isterdim![]()
Biraz yaslandım be annam, ama yırmı lı yaslarim da guzel kızdımZaten fıstık gibi bir hatun olduğunu canı gönülden hissediyordum hep ❤