- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Gozunun önünde atmasaydiniz bari yazıktır hakaret gibi hiç hoş değil, cahildir düşünemez yapar kadının ağzına etmenin anlamı nedirKızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Yalaması doğru değil ama sizin de oyuncağı çöpe atmanız çok abartılı değil mi? Kadın yürüyen virüs mü ? Bu ne kin bu ne nefret ?Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Dil dedin… o dil neler … Allah kahretmesin hxhsjxhhdDil:Hakettiysek eyvallah.
Kaynana çünküYalaması doğru değil ama sizin de oyuncağı çöpe atmanız çok abartılı değil mi? Kadın yürüyen virüs mü ? Bu ne kin bu ne nefret ?
Her gün daha değişik konu olamaz dediğim bdv de bugünNe kıymetliymiş dometes sosu bir gıdımı bile ziyan etmiyor
oyuncak yalayan bir kv, hayali bile
O kv nizin sorunu bence takmayın, bakterilerle kaplı oyuncağı ağzına alan o , siz zaten çöpe atarak tepkinizi belli etmişsiniz, düşünmeye bile değmez...Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Cocuk, oyuncağını alıp yalasaydi oy ben nerelere gidem diye ağıtlar yakıp sinirler basip oyuncağı çöpe atacak miydi acaba uye ?Öfff yıkayın bitsin, yaladıysa yaladı. Biz de her gün on milyon şeye sinir oluyoruz da abartmıyoruz.
Sos ne oldu? İnşallah dökmüştürKızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?