Gene bi kaynana sorunu

Mor lahana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
165
165
33
Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?

Gozunun önünde atmasaydiniz bari yazıktır hakaret gibi hiç hoş değil, cahildir düşünemez yapar kadının ağzına etmenin anlamı nedir

Yalaması doğru değil ama sizin de oyuncağı çöpe atmanız çok abartılı değil mi? Kadın yürüyen virüs mü ? Bu ne kin bu ne nefret ?

Yalaması doğru değil ama sizin de oyuncağı çöpe atmanız çok abartılı değil mi? Kadın yürüyen virüs mü ? Bu ne kin bu ne nefret ?
Kaynana çünkü yürüyen mikrop Görümce yapsaydı oyuncağı yere atar kırardı kaynanaya yine saygılı davranmış hxjsjdjdjjd ölcemmmm.

O kv nizin sorunu bence takmayın, bakterilerle kaplı oyuncağı ağzına alan o , siz zaten çöpe atarak tepkinizi belli etmişsiniz, düşünmeye bile değmez...

Öfff yıkayın bitsin, yaladıysa yaladı. Biz de her gün on milyon şeye sinir oluyoruz da abartmıyoruz.
Cocuk, oyuncağını alıp yalasaydi oy ben nerelere gidem diye ağıtlar yakıp sinirler basip oyuncağı çöpe atacak miydi acaba uye ?
Ama yok olur mu
Çocuğunun psikolojisi bozulur
Kaynana ise kim köpek kırılırsa kırılsın.

3 ünüzde de hata var
Çocuk sofrada yemeğe oyuncak fırlatmamalı
KV oyuncak yalamamalı
Siz uyardıktan sonra gidip yıkamalı, boşuna çöpe atmamalısınız.
Aynı oyuncak şimdi iki katına çıkmıştır kesin ekonomik kriz var malum

Bu arada çocuk kısmında latife ettim elbette

Ve evet abartıp kendinizi yoruyorsunuz şu an, eşiniz de tepki vermiş hem, eminim annemin yaladığı kutsallaşmış oyuncağı nasıl çöpe atarsın diyen eşler de vardır. Boşverin neler yaşıyor insanlar KV leriyle yine de eş hatrına gidiyorlar(ben misal) sadece bu sebep için bir daha gitmek istememek abartılı geldi bana. Tabi mevzu derinse ve bu taşma noktanızsa o ayrı. Üzmeyin tatlı canınızı

Sos ne oldu? İnşallah dökmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…