• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene bi kaynana sorunu

Oyuncağı çöpe atarak kendinizi saçma bir duruma düşürmüşsünüz. Lavaboda iki dakika sabunlayarak yıkayı verseydiniz geçerdi mikrobu. Kvye de söylenmesi gerekeni söylemişsiniz. Eve gittikten sonra oturup bunu hala dert ediyorsanız kendinizi meşgul edecek bir uğraş bulun.

Öfff yıkayın bitsin, yaladıysa yaladı. Biz de her gün on milyon şeye sinir oluyoruz da abartmıyoruz.
Çünkü sen onun kadar titiz ve iyi ana değilsin :D
Konu sahibi yineliyorum , konuya madem cevap yazmıosun bana devret djnsjdhdjjd

Kaynana çünkü :KK70: yürüyen mikrop :KK70: Görümce yapsaydı oyuncağı yere atar kırardı :KK70: kaynanaya yine saygılı davranmış hxjsjdjdjjd ölcemmmm. :KK70:
Kadın cahil diyelim de gelin de ondan aşağı kalır yanı yok. Keşke bir de bayılsaydı :D

tumblr_pssbus8FEQ1wbxtp8_400.gifv

Yalaması doğru değil ama sizin de oyuncağı çöpe atmanız çok abartılı değil mi? Kadın yürüyen virüs mü ? Bu ne kin bu ne nefret ?
Kaynanam hep pis ama yani kendi söylüyo dişlerimi fırçalama ben diye. Geçen bana diyo kullanmadığın diş fırçan varsa versene bana diye virüs değil de ne bu?

Kaynanam hep pis ama yani kendi söylüyo dişlerimi fırçalama ben diye. Geçen bana diyo kullanmadığın diş fırçan varsa versene bana diye virüs değil de ne bu?
Yine de abartılı yaptığınız. Oyuncağı yıkarsınız olur biter. Sizden diş fırçası mı istedi gider yeni bir tane alır verirsiniz. Kadının dedikodusu yapacağım diye canınız çıkacak

Kaynana çünkü :KK70: yürüyen mikrop :KK70: Görümce yapsaydı oyuncağı yere atar kırardı :KK70: kaynanaya yine saygılı davranmış hxjsjdjdjjd ölcemmmm. :KK70:
Kv koruma derneği kuralım mı?
Oğlum olunca değiştim ben
Eskiden olsa dili totosuna kaçsın onun derdim😆😆
Mune abla, sevgili yöneticiler artık konulara kusma emojisi eklenmesini rica ediyorum :kusmuk:
Forumda hamile var herkes ayağını denk alsın 😀

Back
X