- 26 Eylül 2014
- 4.531
- 9.899
- 358
- Konu Sahibi Mor lahana
Oyuncağın üstündeki sos ziyan olmasın diye yalayan sosu da dökmez benceSos ne oldu? İnşallah dökmüştür

Otursun ekmek bana bana yesin, ekmek bulamazsa oyuncak bansın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyuncağın üstündeki sos ziyan olmasın diye yalayan sosu da dökmez benceSos ne oldu? İnşallah dökmüştür
Yok onu kv yalamamışSos ne oldu? İnşallah dökmüştür
Çünkü sen onun kadar titiz ve iyi ana değilsinÖfff yıkayın bitsin, yaladıysa yaladı. Biz de her gün on milyon şeye sinir oluyoruz da abartmıyoruz.
Kadın cahil diyelim de gelin de ondan aşağı kalır yanı yok. Keşke bir de bayılsaydıKaynana çünküyürüyen mikrop
Görümce yapsaydı oyuncağı yere atar kırardı
kaynanaya yine saygılı davranmış hxjsjdjdjjd ölcemmmm.
![]()
Ölücemm yapma şunuuuKadın cahil diyelim de gelin de ondan aşağı kalır yanı yok. Keşke bir de bayılsaydı
![]()
Kaynanam hep pis ama yani kendi söylüyo dişlerimi fırçalama ben diye. Geçen bana diyo kullanmadığın diş fırçan varsa versene bana diye virüs değil de ne bu?Yalaması doğru değil ama sizin de oyuncağı çöpe atmanız çok abartılı değil mi? Kadın yürüyen virüs mü ? Bu ne kin bu ne nefret ?
Annem asla yapmaz öyle bişey.Ben bu konularda şunu düşünürüm
Kendi anneniz yapsa gitmeyeceğim bir daha der miydiniz?
Gemi su alırken denize atılacak ilk şey Kv olur heo
Çok normal mi yani oyuncağı yalamasıKaynana çünküyürüyen mikrop
![]()
Farz et ki yaptı.Annem asla yapmaz öyle bişey.
Yine de abartılı yaptığınız. Oyuncağı yıkarsınız olur biter. Sizden diş fırçası mı istedi gider yeni bir tane alır verirsiniz. Kadının dedikodusu yapacağım diye canınız çıkacakKaynanam hep pis ama yani kendi söylüyo dişlerimi fırçalama ben diye. Geçen bana diyo kullanmadığın diş fırçan varsa versene bana diye virüs değil de ne bu?
Kv koruma derneği kuralım mı?Kaynana çünküyürüyen mikrop
![]()
Forumda hamile var herkes ayağını denk alsınMune abla, sevgili yöneticiler artık konulara kusma emojisi eklenmesini rica ediyorum![]()
Değil kimse normal demez ki buna.Çok normal mi yani oyuncağı yalaması
Ben bida kahvaltı yapmadım zaten eşim de yemez ama kaynanam kesin yemiştir oyuncağın üstündekini yalayan onu mu ziyan etcekSos ne oldu? İnşallah dökmüştür
Kv koruma derneği kuralım mı?
Oğlum olunca değiştim ben
Eskiden olsa dili totosuna kaçsın onun derdim
Forumda hamile var herkes ayağını denk alsın![]()