Köpek bir tür adıdır. Herkesin anlayabileceği bir tür adı gerektiriyor cümle. Eyleme geçeceğim zaten böyle yaparsanız bayrama da gelmeyeceğim diyeceğim bir dahakine daha da aramayacagim.Sizde köpek diyorsunuz
Aileniz bile olsa cekin sınırları, bakin hayatiniza.
Pek laftan anlayacak gibi değiller, eyleme gecerek cevap verin.
Dedim ama anlamak istemiyorlar bagris çağrıs hakaret. Gerçekten beni sevdiklerini, özlediklerini ve bana huzur vereceklerini düşünsem koşa koşa giderim. Ama evde sürekli diken üstünde ve tedirginim kendim gibi olmama izin vermiyorlarPsikolojik baski cok uzerinizde ister kusun ister darilin gelmek istemiyorum derdim ben sanirim
Evlenmek veya nisanlanmak bir çözüm yolu değil benim için teşekkür ederim.Evlen ya da nisanlan adayın varsa
Gelip rezalet çıkarsalar ne olur, polis çağırırsın alırlar kapının önünden. Sanırım daha önce de söyledim sana, lütfen psikolojik destek al, yoksa bunlar bu ezikliğinle çiğ çiğ yiyecekler seni. Haftaya destek almaya başlasan hazirana kadar biraz yol alırsın.Artık herkes konularimi ezberledi. Ailemle yasadiklarimi herkes biliyor. Kusura bakmayın başkalarına anlatamadikca buraya yazıyorum ama burada benimle benzer şeyleri yaşayan kadinlarin bana cesaret vermesi umut oluyor.
Az önce bizimkilerle konuştuk. 1 Temmuzdan 31 Ağustos a kadar bizim yanimizdasın gidersen sadece abinin yanına gider gelirsin diyorlar. Hayır dedim diye gerizekalı, salak oldum,yazın burada ne yapacakmisim, gelmezsen seninle belayı bulurum bile dedi babam. Siz buraya gelin maksat beraber olmaksa orada napicam ,burada düzenim var, öğretmen dışında memur arkadaşlarımda var diyorum sen kendini İstanbul da mı büyüdün zannediyorsun, önceden ne yapıyorsan gene aynısını yaparsın diyorlar. (küçük bir ilçede büyüdüm.) Annem seni oraya bağlayan ne var doğru söyle diyor hayatimda bir erkek falan olduğunu düşünüyorlar.( hoş gerçekten evlenme yolunda bir erkek olsa beni rahat bırakırlar.) Köpeği mi(dikkatinizi çekerim köpeğini değil,köpeğin ismini değil, iğrenir gibi çöpten bahseder gibi) birakmak istemiyorsun dedi evet dedim. Köpeği nereden aldıysan oraya geri ver diyor.( Köpeğimi 5 yıldır ailemden gizli besledim bir şekilde memur olunca yeni sahiplendim sanıyorlar) ve samimi söylüyorum o köpek benim bu hayattaki her şeyim. ailem,dostum,sırdaşım. Benim korkum yaşadığım şehre çıkıp gelmeleri ve beni rezil etmeleri. Lütfen bana bir yol gösterin, iyi olsunlar mutlu olsunlar ama benden uzakta beni sevmesinler istiyorum. Çünkü sevgileri bana sadece dert oldu bu zamana kadar. Bu kk üyelerinin tanıdığının binde biri bile tanımıyorlardır beni. Neyi severim,neyden korkarım,hatta hangi yemekleri,hangi tatlıyı severim onu bile bilmezler. En ufak bir derdimi bile anlatmam,mutluluğumu paylaşmam Yıllarca sadece para vererek fiziksel temas göstererek iyi anne baba olduklarını düşündüler. Ve işin kötüsü bu yaşıma geldim kendi duzenimi kurdum ama hala küçük bir çocuk gibi telefonda dahi olsa annemden babamdan bana bagrilmasından dayak yemekten çok korkuyorum.
BiliyorumKöpek bir tür adıdır. Herkesin anlayabileceği bir tür adı gerektiriyor cümle. Eyleme geçeceğim zaten böyle yaparsanız bayrama da gelmeyeceğim diyeceğim bir dahakine daha da aramayacagim.
Dedim ama anlamak istemiyorlar bagris çağrıs hakaret. Gerçekten beni sevdiklerini, özlediklerini ve bana huzur vereceklerini düşünsem koşa koşa giderim. Ama evde sürekli diken üstünde ve tedirginim kendim gibi olmama izin vermiyorlar
Siz ailenizden soğumuşsunuz. Her yaptıkları, dedikleri size batıyor. Yanlarına gitmek dahi istemiyorsunuz onlar sizi bırakmıyor.Evlenmek veya nisanlanmak bir çözüm yolu değil benim için teşekkür ederim.
konu sahibini hayatındaki hatalara sürükleyenler de kesinlikle ailesi sadece.baskı kurdukça kıza o da iyi arkadaştan toksik arkadaşa sevgiliye dek medet umdu.bu aile bir de eğitimci.yazıklar olsunnDaha önce de söylemiştim. Ben olsam çoktan bütün bağımı koparmıştım böyle bir aile ile.
konu sahibini hayatındaki hatalara sürükleyenler de kesinlikle ailesi sadece.baskı kurdukça kıza o da iyi arkadaştan toksik arkadaşa sevgiliye dek medet umdu.bu aile bir de eğitimci.yazıklar olsunn
Ben onlarla iyi olmaya çalışıyorum onlar benimle iyi olmuyor. 26 yaşıma geldim ne zaman hayır desem sözlü hakaret, yaşım küçükse de fiziksel şiddet. Gerçekten her dedikleri ve yaptıkları batıyor. Ama bunda en ufak şeyde bile sürekli bana bağırmalari çok büyük etken.Siz ailenizden soğumuşsunuz. Her yaptıkları, dedikleri size batıyor. Yanlarına gitmek dahi istemiyorsunuz onlar sizi bırakmıyor.
Bence ailenizle iyi olun. Onlar ile güçlü bağlar kurmaya çalışın. Isınmaya daha çok sevmeye çalışın. Sakin güzel konuşun. nasıl bir insan oldugunuzu anlatın. Fikirleriniz hakkında ara ara bahsedinki sizin düşünceleriniz bir zaman sonra normal olarak gorebilsinler. Bu sene gidin onlarin gönlünü yapın. İyi davranin. Aranızdaki güveni pekiştirin. Gelecek sene gelmeyeceğinizi söyleyin.
Sizin durumunuz ya rest çekeceksiniz ya evleneceksin ya da meşakkatli de olsa orta yolu bulacaksınız en iyi yol da bu ama bunun için de çabalamanız samimi olmanız ve ailenizi düşman olarak görmekten vazgeçmeniz gerekir.
Kesinlikle öyle yoksa gerçekten özleyen insan ya benim davetime karşılık verir. Ya da ben gelmiyorum diye gönül koyup aramaz. Israrla gel demeleri disipline etmek için.Kızı yanlarına özledikleri için değil sırf bu yaşta bile disiplin altına almak için çağırdıkları o kadar belli ki. Kız gelse bütün yazını zehir edecekler. Önceki konuları hatırlıyorum cidden, aile öyle bir derin yara açıyor ki sonradan kurduğun bütün ilişkileri mahvediyor
Kesinlikle öyle. İnsanlar benim çok sıcakkanlı olduğumu ve herkese hemen güvendiğimi söylüyorlar. Çünkü biri bana en ufak bir sevgi veya destek verse ailemden görmediğim için o kişi dünyanın en iyi insaniymış gibi geliyor bana. İnsanlar da beni cıvıl cıvıl görünce çok güzel mutlu ve rahat bir ailede yetiştiğimi hayatta her şeyin altın tepside sunulduğunu düşünüyor.konu sahibini hayatındaki hatalara sürükleyenler de kesinlikle ailesi sadece.baskı kurdukça kıza o da iyi arkadaştan toksik arkadaşa sevgiliye dek medet umdu.bu aile bir de eğitimci.yazıklar olsunn
Yapamıyorum inanın vicdanıma çok yük oluyor hep daha kötü orneklerle karşılaştırıyorum. Para verdiler yediğim içtiğim eksik olmadı beni okuttular yapmayadabilirlerdi diyorum hep.Daha önce de söylemiştim. Ben olsam çoktan bütün bağımı koparmıştım böyle bir aile ile.
Sınıf öğretmeniyim ben hiçbir kurs açamıyorum yazın. Onlar branscilar için. Halk eğitimlerde hep torpil başvurdum kaç defa çıkmadı bir daha başvuracağım tabi ve yurtlarda maalesef kapali. Burada gölge öğretmenlik yapmaya baslayacagım diye uydurdum geçen gün yapma etme diye bir ton saydirdilar. 2 yılım dolsa zaten direk idarecelige geçeceğim.Yazın açılan KYK kursları var okullarda veya hem lerde, oralarda ders aç, basvurabilecegin bütün seminerlere ( özel paralı parasız) başvur, yurtlara belletmen olarak başvur, ne bulursan başvur birkaç yıl bunlarla oyala, sonra yavaş yavaş alisirlar bayramdan bayrama görüşür kesersin bağını
O baskıcı değildi. Onun olayı bambaşka sürekli hakaret ve küçümsemeydi. Ispananaktan az yedim diye az kalsın beni dövecekti sofradan kovup üzerime yürümüştü o günden beri ıspanak yiyemiyorum.Mutfak bankosu biraz kirli diye bir saat nasihat dinlemiştim.abinle de yaşamıştın o da aynıydı baskıcıydı.ailen de öyle.ben aşırı serbest çocuk büyütülmesine de karşıyım bazı kurallar olmalı ama senin ailenin ki bambaşka.kişiliğine kadar özgüvenine kadar darbe vuruyorlar.sen de evde bulamadığın sıcaklığı sevgiyi gülümsemeyi dışarda aradın hep.bunu anlayan kız arkadaş da erkek arkadaş da üzer eninde sonunda.atanman senin için bir milat olsun.artık maddi olarak da güçlüsün.ezdirme kendini kimseye.
Sen kalmak istedikten sonra bir yol bulunur. Git hemlere sor, okuma yazma kursları var, il meme sor proje ekipleri var tonla, illa bişey bulunur eklenecek, yenisin daha bilmiyorsun doğal olarak araştır. Gitmek istemezsen gitmezsin. Zorlayamazlar artık seni korkmaSınıf öğretmeniyim ben hiçbir kurs açamıyorum yazın. Onlar branscilar için. Halk eğitimlerde hep torpil başvurdum kaç defa çıkmadı bir daha başvuracağım tabi ve yurtlarda maalesef kapali. Burada gölge öğretmenlik yapmaya baslayacagım diye uydurdum geçen gün yapma etme diye bir ton saydirdilar. 2 yılım dolsa zaten direk idarecelige geçeceğim.
Bunlar baskı değil mi yani, yavrum kendine gel, algıların alt üst seninO baskıcı değildi. Onun olayı bambaşka sürekli hakaret ve küçümsemeydi. Ispananaktan az yedim diye az kalsın beni dövecekti sofradan kovup üzerime yürümüştü o günden beri ıspanak yiyemiyorum.Mutfak bankosu biraz kirli diye bir saat nasihat dinlemiştim.
Okuma yazma kursu öğretmenleri kadrolu ve yerli öğretmenler. Arkadaşım hem çalışıyordu oradan biliyorum, bende üç defa başvurdum çıkmadı zaten. Kurslar var kurslara da gidiyorum mevzu para değil ki. İnanın gecinemediğim yerde kredi çekerim, daha önceden yaptım gene yaparım pişman değilim. Ben yakamdan düşsünler istiyorum.Sen kalmak istedikten sonra bir yol bulunur. Git hemlere sor, okuma yazma kursları var, il meme sor proje ekipleri var tonla, illa bişey bulunur eklenecek, yenisin daha bilmiyorsun doğal olarak araştır. Gitmek istemezsen gitmezsin. Zorlayamazlar artık seni korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?