Gene esimin ailesi ve esim0

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Mrb bayanlar ben esimin ailesiyle problemler yasiyorum oyle boyle derken baristik ewde huzursuzluk oluyo diye neyse dediklerini hep bu zamana kadar goz ardi ettim esim onlarin yaninda bana aileme kufurler etti sesleri cikmadi bayram gunu gene onlarin yaninda tartisdik ben sinirle p.ic demisim ama yemin ederim hatirlamiyorum babasi dun oglunun yaninda gidip elin kizi sana nasil oyle der ben bu zamana kadar soyletmedim sana o kimde o lafi diyo bidaha derse kafasni gozunu patlatirim sanada 2 tokat atarim kendine laf soylettiqin icin onunda kulaqindan tutar bak onun babasi ben annesi de bu derim falan demis 1 tane 7 aylik oglum war anneside demis ben cocuqa bakamiyorum bisey werirken cekiniyorum falan demis ogluna dun buyuk bi kawqa ettik bu gun annesni aradim bana bi ugra anne diye sizce nasil bi konusma yapayim ben o lagi ettiysem ofkeyle kesinlikle haksizim ama dowerim falan filan konusmasi asiri sinirlendirdi bidaha gitmem dedim esimde o zaman ben hergun cocuqu alirim giderim kendin ewde yemeqini yersin falan dedi zaten huzursuz bi ewliliqim war gitmesem iyice artacak sorunlar napmaliyim

Evliliğiniz toparlanacak gibi görünmüyor maalesef.

Küfürler, hakaretler havada uçuşmuş. Üstelik başkalarının yanında.

Yalnız kayınvalidenin araya "torunuma birşey yediremiyorum" diye şikayeti sıkıştırması da gözümden kaçmadı.

Demedim diye biliyorum ben annesigilin yaninda bana bagirip cagirdi ofkeyle ya dediysem diye dusunuyorum kocaman adam iftira atacak deyil ya diyorum... hayir bide ogullari bana agiza alinmayacak laflar etti kimsede tık yok bide babasini falanda
Ewet bide derki bisey olunca erkeklere duyurmayalim kendi aramizda cozelim araya fit sokar gibi

Bir kere size ve ailenize eşiniz küfrettiğinde onun ailesi değil sizin bir şey yapmanız gerekiyordu.

Eşinize o lafı söylemeniz gerçekten çok ayıp olmuş herkesin içinde. Eşinizin babası sinirlenmekte haklı ama döverim bilmemne demesi çok rahatsız edici.

Kadın geldiğinde o söz için özür dilersiniz ama döverim lafının da kabul edilemez olduğunu anlatın. O adam da sizden özür dilesin.

Yine de en büyük sorun eşiniz bence. Nasıl kendi ailesinin yanında size ve ailenize küfreder?

özür dile. bir anlık sinirle söylediğini dile getir. hiç bişe kaybetmezsin..

ve yazı şeklini değiştir w yapma v yap, q yapma g yap. ben ilkokuldayken yazardım mesajlarda
Ozur dilemek sorun deyil benim icim ama beni uyguladiklari cifte standart sinir ediyo kendi ogullarina neden demiyolar o zaman hem kayinbabanin gelini icin dowerim demesi falan

Benden ozur dilemek mi mumkun deyil ben zaten kufur ettiqinde gereken tepkiyi werdim annesi o zaman bana dediki kizim oyle kufur etti diye oylemi oldu cewap verme sen sus babasida bana ederdi ben cektim bunlar boyle onun senin ailene ettiqi kufurler bana gelsin

Haklisiniz diyecek biseyim yok

Üzgünüm ama neresinden tutsanız elinizde kalacak gibi.
*Size ve ailenize küfür eden bir eş
*Sinirle bile olsa eşine p.ç diyen bir başka eş
*Kafa göz patlatmakla tehdit eden bir baba
*Bu olayın arasında bile oğlunu doldurmaya çalışan bir anne
*Huzursuz bir yuva
*Bitmeyen kavgalar

İlişkiler çok laçkalaşmış, sakin bir an kollayıp eşinizle güzelce konuşun, gerekirse ve kabul ederse bir süre ayrı kalın, ya bunun daha iyi olduğuna karar verirsiniz, ya da birbirinizin kıymetini anlarsınız.
Eşinizin ailesiyle görüşmesine engel olmayın ama asla öyle her gün her gün gitmesine izin vermeyin, ne yapıp edip buna engel olun. Orada günden güne işlenecek, doldurulacak.

Ayri kalalim bi sure desem cocuk o xaman bende durur der eminim we ben asla cocuqumu birakamam napacagimi bilmiyorum

Korunurken gebe kaldınız sanırım.
Bir de gidecek yeriniz yok galiba.
Bunları çekmeye devam edeceğinize göre Allahım kolaylık versin inşallah.

Ayri kalalim bi sure desem cocuk o xaman bende durur der eminim we ben asla cocuqumu birakamam napacagimi bilmiyorum

ya tövbe estağfurullah 7 aylık bebeği emzirecek miymiş? altını bile açmıyordur diye tahmin ediyorum, inşallah yanılıyorumdur, hem işe gitmiyor mu bu adam? nasıl bakacakmış? annesine bırakacak kesin ama bebeğin kendi annesi varken babaanne niye baksın? cidden sinirleniyorum bu konulara.
Allah yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun, Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, siz neyse ama bebeğiniz şanstır uğurdur emin olun er ya da geç Allah size en güzelini hazırlıyor, sabırlı olun

Eşiniz ailesinin yanında size ve ailenize küfrediyor,siz onun ailesinin yanında ona piç diyorsunuz.Laçka olmuş sizin ilişkiniz.

Bayramda kavganin sebebi de su ben ogluma tuzsuz yediriyorum 7 aylik bebek doktorlar bas bas bagiriyo tatli tuzlu vermeyin diye cocuga tuzsuz yedirirsem iyot eksikligi olurmus vermem lazimmis dedim ki o kadar doktor bu okulu bosa mi okudu tamam sen biliyosun cok cocuk buyuttun ya bende dedim yok canim hasaa benim bilmek ne haddime siz biliyosunuz herseyi oyle cikti kavga guzel dille diyorum ki anne verme yasak dinlemiyo buz gibi dondurma yediriyo tatli veriyo oraya gidecegimiz zaman ariyorum anne corba yaparsan ayir cocugunkini tuzsuz yesin yok cocugu pispislayarak uyutuyorum aliyo ayagina salliyo kafayi yiycem ya

Nasil bu kadar yuz goz olunuyor
Adam senin ailene kufur ediyo sen kp kv bi sey demedi diyosun
Hala orada durmaya devam ediyosun ..
Kp ayri densiz yasina bakmadan oglunu fisfikliyo
O kocanin ozguvenini de naparim bilmiyotum ben olsam

Ozur dilemek sorun deyil benim icim ama beni uyguladiklari cifte standart sinir ediyo kendi ogullarina neden demiyolar o zaman hem kayinbabanin gelini icin dowerim demesi falan
Sende babana anlat bana böyle küfür ediyo diye. Senşn babanda kocana kızsın. Madem bu kadar yüz göz olunmuş biraz daha olun.

Sende aynısını söyle dedim diye öyle mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…