- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi missplayful
-
Ben hiç amerikalı tanımıyorum valla bilemicem, ama bı kitap geçmişti elime psikolojiyle ilgili orada o kardeşlik gruplarından eski üyelerin yenilere baskı yapmasının nedeninden filan bahsediliyordu, gerrizekalilar test yapıcaz diye kaç kişiyi öldürmüş öyle yanlışlıklaYok seni ormana tek başına çıplak bir şekilde bırakalım donmadan dönersen gruba geri girebilirsin, yok sizi bir odaya kapatıp yemek su vermicez, en uzun süre dayananı gruba alıcaz. Garip adetler üniversitede değil surviver adasındalar mübarek.. bı de aynı kitapta ABD'deki toplu intihar tarikatlarından filan da bahsediliyordu, enterasan kitapmış yahu bulup okuyayım bari yeniden
Haklisin canim neyseki yanimda para getirmemistim 30 dolar vardi icinde onemli degil. Ama kazandigim parada yanimdaydi allahtan ama dikkat etmem lazim Anneanne usulu gogsume parada koyamam ki o kadar insanin icinde daldir cikart .Parayi ve kimlikleri nereye koymali bende bilemedim.Kucuk bir canta tasiyabilirmiyim acaba yanimda bilemiyorum ufak birsey boyle .
Haklisin canim neyseki yanimda para getirmemistim 30 dolar vardi icinde onemli degil. Ama kazandigim parada yanimdaydi allahtan ama dikkat etmem lazim Anneanne usulu gogsume parada koyamam ki o kadar insanin icinde daldir cikart .Parayi ve kimlikleri nereye koymali bende bilemedim.Kucuk bir canta tasiyabilirmiyim acaba yanimda bilemiyorum ufak birsey boyle .
Misplayful
Neden Amerikada yaşamak zorundasın? Oranın kültürünü, insanlığını beğenmiyorsun her seferinde de bundan yakınıyorsun.
Alınma ama çalıştığın yerler de bu tür kötülüklerin kol kanat gezdiği yerler.
Türkiye ye gelsen, güzel bir iş bulsan burada hayatını idame ettirmeye çalışsan olmaz mı? En güzel çağların, gençliğin güzelliğin boşa gidiyor. Azimli birine benziyorsun. Çok güzel işler yapabilirsin bence
Anlamadım yurtdışına giden uçaklar el çantasını kabul etmiyor mu yani?
Ben TR'de hem el çantası hem el bagajı alabiliyorum. Yurtdışına giden yakınlarımdan da böle bişe duymadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?