Gene gelmişlermiş?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
Selam hanımlar
Adetten bir hafta kadar önce aşırı gergin oluyorumuşum
Ve bu sendrom haline gelmiş ben pek farkında değilim ama evde kimseden çıt çıkmıyor
Her zamankinden daha sessiz daha birşey demeden yapılıyor
Eşim su içer masaya bırakırdı mesala bardağını yıkadı
Kızım kirli çoraplarını odasında bırakır kirliye atmış diğer kızım müziği kulaklıkla dinliyor ev aşırı düzenli
Hiçbir sorun yok
Bende haliyle durgunum halıları yıkamaya göndemiştim halıyı kaldırdım bir baktım halının altında bir problem var çizmişler bende kendi kendime söylendim
Ne işbilmez insanlar yapılırmı bu yarın ararım ben onları gelip çözüm bulmalılar şikayet edeceğim
Eşim ordan kızlara gene geldiler ben size demedim mi herşey yolunda olsa bile takılacak birşey bulur diye
Kızlar haklısın baba hiç normal değil
Ben saf saf onlara bakıyorum sanki benim hakkımda konuşmuyorlar
Küçük kız anne babam ve ablam seni denemek istediler dedi
Neden beni deniyorsunuz bende ne var gidin işinize dedim dargın hafifte gülerek ayrıldım
Şiddi soruyorum varmı bu kardar etrafına sorun olan bu dönemde

Son düzenleme:

Malesef ben. Reglime 1 hafta kala evde buyuk bi kaos oluyor.

Bende öyleydim
Doğuma az kaldı şimdi yine aynı sinir stres
Hormonlar yönetiyor

Bende öyleydim
Doğuma az kaldı şimdi yine aynı sinir stres
Hormonlar yönetiyor
Sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almanı dilerim seninki her şeye değecek güzellikte bir sinir
Sendeki hormonlar iyiye hizmet:)

Sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almanı dilerim seninki her şeye değecek güzellikte bir sinir
Sendeki hormonlar iyiye hizmet:)
Amin inşallah :)
Bitki çaylarını falan denedinmi
Ablam hep papatya melisa çayı falan içer iyi geldiğini söylüyor :)

Hehe herkes az çok öyle bence boşuna pms demiyorlar. Biz 3 kızkardeşiz, bir de Annem evde 4 kadın. Birarada yaşarken regl tarihlerimiz birbirine denk geliyordu, regl öncesi toplaşıp babama sarardık hep birlikte, yazık adamcağızın durup dururken sizi kıracak birşey mi yaptım dediğini biliyorum.

Yazık adama ya

Ben bunalıma giriyorum. Acaip acaip senaryolar, saçma sapan tripler, ani parlamalar, tahammülsüzlük, melankolik şarkılar falan resmen ergenliğe dönüş Eşim de arada der "Ben de kendime her ay bi hafta seçicem burnundan getiricem" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…