Selam hanımlar
Adetten bir hafta kadar önce aşırı gergin oluyorumuşum
Ve bu sendrom haline gelmiş ben pek farkında değilim ama evde kimseden çıt çıkmıyor
Her zamankinden daha sessiz daha birşey demeden yapılıyor
Eşim su içer masaya bırakırdı mesala bardağını yıkadı
Kızım kirli çoraplarını odasında bırakır kirliye atmış diğer kızım müziği kulaklıkla dinliyor ev aşırı düzenli
Hiçbir sorun yok
Bende haliyle durgunum halıları yıkamaya göndemiştim halıyı kaldırdım bir baktım halının altında bir problem var çizmişler bende kendi kendime söylendim
Ne işbilmez insanlar yapılırmı bu yarın ararım ben onları gelip çözüm bulmalılar şikayet edeceğim
Eşim ordan kızlara gene geldiler ben size demedim mi herşey yolunda olsa bile takılacak birşey bulur diye
Kızlar haklısın baba hiç normal değil
Ben saf saf onlara bakıyorum sanki benim hakkımda konuşmuyorlar
Küçük kız anne babam ve ablam seni denemek istediler dedi
Ay ben şok
Neden beni deniyorsunuz bende ne var gidin işinize dedim dargın hafifte gülerek ayrıldım
Şiddi soruyorum varmı bu kardar etrafına sorun olan bu dönemde
İşte sanırsamdı benim içinde şimdi evet öyleyim desem mi demesem mi?Hehe ben de oyleyim sanirsam
Bu şekilde üç haftamı ya bizimkileri evden kovarım ya onlar beniBende normalde sabırsız ve çabuk sinirlenen biri olduğum için aksine duruluyorum o dönemde bi minnoş oluyorum
Sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almanı dilerim seninki her şeye değecek güzellikte bir sinirBende öyleydim
Doğuma az kaldı şimdi yine aynı sinir stres
Hormonlar yönetiyor
Amin inşallah :)Sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almanı dilerim seninki her şeye değecek güzellikte bir sinir
Sendeki hormonlar iyiye hizmet:)
Amannn bosver yogayi falan. Bir de onlar bizim kahrimizi cekiversin 1 haftacik nolacak yaniYa ben bide farkında değilim
Sence yoga neyin işe yarar mı dersin:)
Denedim ya pek işe yaramıyorAmin inşallah :)
Bitki çaylarını falan denedinmi
Ablam hep papatya melisa çayı falan içer iyi geldiğini söylüyor :)
Hehe herkes az çok öyle bence boşuna pms demiyorlar. Biz 3 kızkardeşiz, bir de Annem evde 4 kadın. Birarada yaşarken regl tarihlerimiz birbirine denk geliyordu, regl öncesi toplaşıp babama sarardık hep birlikte, yazık adamcağızın durup dururken sizi kıracak birşey mi yaptım dediğini biliyorum.
Teşekkür ederimNe tatlı bi aile :) tebrikler Allah bozmasın
Darısı başımda çok şükürTeşekkür ederim
Darısı başına diyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?