Gene gelmişlermiş?

Ayy bende öyleyim ya . Çok gergin ve sinirliyim. Evde terör estiriyorum istemeden.cocuklar ve esim tirsar. Alıştılar biraz ama üzülüyorum da ..

Ben.1 hafta onceden baslar bitene kadar surer.15 gun gelgelli dolaniyormusda korkudan agizlarinj acamiyorlarmis peki canim paki balim demezlerse dunyayi zindan ediyormusum.hatta birgun banyodan su sesi az geldi ellerini 3 saniyede mi yikadin ne tertipsiz ne pasakli adamsin ayip ya biraz ozen goster kendine diye yarim saat konusmusumda.
Ayol kulliyen abarti bana gore

Bende öyleyim hatta konu acmistim:) biraz cikolata meslisa cayi ama bunlar bi nebze .. spor yapmak cok rahatlıyor bunu gördüm tavsiye ederim

Bende hic bisey olmuyor ya cok ozeniyorum böyle regl donemindeyim sekerim hic yaklasma agresifim muhabbeti yapmaya lohusalik depresyonuna bile giremedim yani siz düşünün. Ne yapsam hormon takviyesi falan mi alsam
Hamilelik doneminde biseyler oldu sanki o da sadece duygusallikti bildiginiz aglak aglak geziyordum.

ya istemsiz bi an gözümde zombilerin ortasında kalmış masum adam figürü canlandı cidden cok özür dilerim size zombi demek istemedim tabiiki

Eşim alınganlık ve söylenme dereceme göre reglime kaç gün kaldığını anlar hale geldi artık, o kadar diyeyim

ya istemsiz bi an gözümdezombilerin ortasında kalmış masum adam fikürü canlandı cidden cok özür dilerim size zombi dmek istmeedim tabiiki

Haha = ayın malum zamanlarında bizim ev 'o tatlılar buraya gelecek!!'

Neyse ki şimdi annem menapoza girdi, biz de farklı yerlere taşındık, ayın bir haftasını trip yiyerek geçirmekten kurtuldu babam.

Hahahahab esımde bana demısto sen regl olacagın zaman gergın oluysun dıye bende yok oyle bısey dedım, genelde kadınlar kabul etmezmıs zaten dedı snra ıstınde durmadık pek arada cıkolata alır gelır canın cekıyordur adet olacaga nenzoyorsın der gulerek bende anlarım bıraz frene basarım..
kendı kendıme denedım evet bende gergın oluyorm

Haha = ayın malum zamanlarında bizim ev 'o tatlılar buraya gelecek!!'

Neyse ki şimdi annem menapoza girdi, biz de farklı yerlere taşındık, ayın bir haftasını trip yiyerek geçirmekten kurtuldu babam.
adam 50sinden sonra rahata ermiştir

Hahaha kiyamam kız bende bir değişiklik olmazdı regl günlerimde ama şu an her şeye ağlıyorum dün eşime ben yetim miyim diye ağladım ben market turşusu istemiyorum ev yapımı anne turşusu al bana diye ağladım bunlar en normal ağlama sebeplerim daha neler var neler

Cok tatlisiniz ya
Sesli güldüm

Bende olmuyor sinir vs şimdiye kadar olmadı ama annemde olurdu gerginlilk vs.

Az biraz olurum ama o kadar değilim.
Dünya yanmıyor batmıyor ekonomik kriz çıkmıyor ya bu kadar büyütmeyin şu regl dönemini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…