gene kaynana

canım ben bekarım ama benımde yengelerim oldu bızde şükür böyle sey olmadı ama hep çevremde gördüm boşver kayınnayı ya sen eşinle mutlu oll yeri gelince selamını ver kayınana sonucta oğlu senın oldu :)

abe kaynana naptinn naptinnn.

esinle konus?

gercekten anlamiyorummmm anlamiyorummmm insAllah bende bir gün böyle cadi kaynana olmam ya. suc erkekdede var aslinda. bi kere eve gec geldim kaynanam beni aramis bulamamis sonra esime gidip doldurmaya calismis karin nerde evde yoktu istede yoktu vs napio acaba vs. sen nasil kocasin nasil karinin nerde oldugunu bilmezsin diye. bizimki ortaligi inletti sen benim karima laf mi atmays calisiyorsun diye. kadin bi kere daha agzini acmadi. kocanda bi deprem yasatsan, oglunu kayip etme korkusundan agzindan cit cikmaz.

abe kaynana naptinn naptinnn.

esinle konus?

gercekten anlamiyorummmm anlamiyorummmm insAllah bende bir gün böyle cadi kaynana olmam ya. suc erkekdede var aslinda. bi kere eve gec geldim kaynanam beni aramis bulamamis sonra esime gidip doldurmaya calismis karin nerde evde yoktu istede yoktu vs napio acaba vs. sen nasil kocasin nasil karinin nerde oldugunu bilmezsin diye. bizimki ortaligi inletti sen benim karima laf mi atmays calisiyorsun diye. kadin bi kere daha agzini acmadi. kocanda bi deprem yasatsan, oglunu kayip etme korkusundan agzindan cit cikmaz.
Kiz hortlatma su konulari..

Ayyy eskimiş Olsundu kaynana kaynanandır:63:

böyle konular hortlayinca cok merak ediyorum acaba naptilar diye. belki su an sarmas dolas dizi izliyorlar. kaynanasi kafasini gelinin dizine koymus gelin arada agzina meyve veriyoro_O

Hiç zannetmiyorum kaynana gelini sevmezse öyle sürüp gidiyor gelinde düşman olup o yeni gelin saflığını bi kenara bırakıyo olan adama oluyor :halay:

Kizlar simdi ben 4 yillik evliyim bi cocugum var kaynanam genc sayilir ayni apartmandayim 1yildir konusmuyorum ve hala ona karsi icimdeki kin nefret cok fazla elimde degil bugune kadar yuzume gelip bisey demedi ama ortak tanidigimiz birisi var ve surekli ona benim hakkimda konusuyor bi kackisiden gene duydum bekar.bir kizi var evde elini biseye surmez kizim evlenince yapamaz ben gidip yaparim herisini diyen insan sozde orda burda gelinin evini b...k goturuyo diyomus yemin ederim ole bisey yok cocugu her istediklerinde yolluyorum asla karismam.hep annesine gidiyo diyomus annesine cok duskun diyomus ki kendisi su gun olmus hala gider annesinde kalir. Bi yandan diyorumki acaba cevap vermiyorum ilgilenmiyorum ondanmi kuduruyo.bide uzaktan melek gibi gorunur oturup gelin bizi eve koymuyo diye agliyormus ahhh biride cikip demezki ne yaptinizki bu raddeye geldi olay.
Size bu lafları getirene dikkat edin.

Back
X