• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gene kaynana

Kizlar simdi ben 4 yillik evliyim bi cocugum var kaynanam genc sayilir ayni apartmandayim 1yildir konusmuyorum ve hala ona karsi icimdeki kin nefret cok fazla elimde degil bugune kadar yuzume gelip bisey demedi ama ortak tanidigimiz birisi var ve surekli ona benim hakkimda konusuyor bi kackisiden gene duydum bekar.bir kizi var evde elini biseye surmez kizim evlenince yapamaz ben gidip yaparim herisini diyen insan sozde orda burda gelinin evini b...k goturuyo diyomus yemin ederim ole bisey yok cocugu her istediklerinde yolluyorum asla karismam.hep annesine gidiyo diyomus annesine cok duskun diyomus ki kendisi su gun olmus hala gider annesinde kalir. Bi yandan diyorumki acaba cevap vermiyorum ilgilenmiyorum ondanmi kuduruyo.bide uzaktan melek gibi gorunur oturup gelin bizi eve koymuyo diye agliyormus ahhh biride cikip demezki ne yaptinizki bu raddeye geldi olay.
Kizlar simdi ben 4 yillik evliyim bi cocugum var kaynanam genc sayilir ayni apartmandayim 1yildir konusmuyorum ve hala ona karsi icimdeki kin nefret cok fazla elimde degil bugune kadar yuzume gelip bisey demedi ama ortak tanidigimiz birisi var ve surekli ona benim hakkimda konusuyor bi kackisiden gene duydum bekar.bir kizi var evde elini biseye surmez kizim evlenince yapamaz ben gidip yaparim herisini diyen insan sozde orda burda gelinin evini b...k goturuyo diyomus yemin ederim ole bisey yok cocugu her istediklerinde yolluyorum asla karismam.hep annesine gidiyo diyomus annesine cok duskun diyomus ki kendisi su gun olmus hala gider annesinde kalir. Bi yandan diyorumki acaba cevap vermiyorum ilgilenmiyorum ondanmi kuduruyo.bide uzaktan melek gibi gorunur oturup gelin bizi eve koymuyo diye agliyormus ahhh biride cikip demezki ne yaptinizki bu raddeye geldi olay.

Bence de once elalemin agzini kapatmalisin. Hatta o benim kayinvalidem o oyle seyler soylemez falan de bakalim bi de oyle gitsin kayinvalidenin kulagina. Belki sana anlatanlar bire bin katiyordur. Zaten konusmuyomussunuz belki bu tavrin sana laf gelmesini engeller.

Benim vicdanim rahat ki susuyorum evimde aksama kadar is guc cocuk aksam esume ne yemek yapcam diye ugrasiyorum haklisiniz kizlar eniyisi susup oturmak artik laf getirenlerede musait degilim dicem

Kendisi utansin git elini op vermedimi yuzunemi bakmadı boşver o utansın senin arkandan konuştuğuna sen gelinsin attigin onlara soyledigin onlara batar . Sen kocan la aranı hep iyi tut ;-)

Kv ile konuşmamaya devam et bence sana onun laflarını taşıyan kimse onunlada ya irtibatı kes yada adam akıllı uyar ondan sana laf getirmemesi konusunda ondan sana getiren sendende ona götürür unutma bide kvnin ne konuştuğunu duymazsan moralinde bozulmaz ;) oyüzden ilk iş o kişiden kurtul :KK43:

KV den ziyade arada laf taşıyan ağzı gevşeklere kızıyorum bu tür durumlarda. Belki bi yanlış anlaşılma var zamanla düzelecek ama onlar yüzünden daha da bozuluyor. Zavallı KV denizde dert diye anlatıyordur arkasından kuyu kazanlara.

KV den ziyade arada laf taşıyan ağzı gevşeklere kızıyorum bu tür durumlarda. Belki bi yanlış anlaşılma var zamanla düzelecek ama onlar yüzünden daha da bozuluyor. Zavallı KV denizde dert diye anlatıyordur arkasından kuyu kazanlara.
Udogru soyluyorsunuz ama yanliz orda degil bikackere ananneminde onunu kesip bu tur seyler soylemis

Udogru soyluyorsunuz ama yanliz orda degil bikackere ananneminde onunu kesip bu tur seyler soylemis
Ananenizin önünü kesmesi hiç hoş değil. Bizdede var bu tipler. Bugün biriyle ilgili bişey şöyle yarın ötmüş olur. Çok kızıyorum böyle insanlara çok.

Şu Türk kayinvalidelerini araştırma altına alıp böyle ruh hastalarını biyere toplasalar birbirlerine yapsalar şu yaptıklarını ne kadar güzel olur:KK11: esinle annesi hakkında konuşmak herzaman tartışma sorun getirir kimse annesi zalim olsada benim annem zalimdir demez eğer rahatsız olduğun birsey varsa bunu kendin dile getirmen daha mantıklı tabii ilk kibar bir üslupla her yaptığından haberi olduğunu belli etmen lazim. Sonra onun anlayacağı bir dille tepki koymak iyi bence. Etrafın dediğini çok kafana takma herkes oturunca cekistirecek birini arıyor özellikle kayinvalideler. Ama ben olsam eşim etkilenmiyorsa ve bana davranışı hiç degismiyorsa hiç umursamam:KK66:

Sizinle bi şekilde muhatap olmaya calisiyor iyi yada kotu sekilde
Belki de çevreye kus olmadiginizi yansitmaya calisiyor hani evine girip cikiyorum gorusuyoruz msji veriyor olabilir

neden konuşmadıgınızıda yazsaydınız keşke aynı apartmanda olupta konuşmamanız çıldırtıyodur onu haklı olarak...

Canım önce dedikoducu arkadaşlarını hayatından çıkart ! Kesin bu insanlar senin ve kv niz için alay edip gülüyorlardır onlara inat git kv iyi ol aradaki bu haşaret mikropları çatlatın :KK6:ben olsam böyle yapardım kv sevmesen bile bunlara yüz verme hatta tersle , Laf taşıyan insanlardan sana hayır gelmez senin hakkında kimbilir neler anlatıyorlar kv iyi ol ve görbak nasıl rahatsız olacaklar laf taşıyamadıkları için ...

Back
X