numarayı kendi aramışta kim olduğunu hatırlamıyormuş iş yerinden çok aranıyor bir sürü numara var kaydedilmemeiş iş gereği ama bu sefer niye mesaj atma gereği duydun ki??olayı öyle kopuk anlatmışsın ki kusura bakma anlayamadım.
sadece şunu söyleyebilirim ki kızınız telefonda 05.... lü bi numara çevirecek kadar büyük değilse yanlış mesaj olayı tamamen hikayedir benim gözümde.
aynen daha önce aranan son arananda olan numara aranmışOlmayan numarayı kendi çevirmedi heralde
Rehberde olan numaraya msj ya da arama gitmiştir
arıcam tabi saat 9 olsundaCanım benim sakin ol öncelikle , sonra numarayı ara ve gerçeği,öğren.Er yada geç nasılsa arayacaksın, içinde seni kurt gibi kemirmesin bu şüphe.Allah ım kolaylıklar versin...
konu içlerinde var aslında başında direk görünmesin diye öyle yaptım. aldatma yokAldatmış mıydı sizi daha önce? sorun ne tam olarak anlaşılmıyor. Eski konularınızı da silmiş noktalarla donatmışsınız.
sonra başka ilişkileri görünce sen iyisin diyorum eşin sana saygılı evet seviyor bunu hissediyorsun ama peki bunlar ne yok mu sayayım sayamıyorum
numarayı kendi aramışta kim olduğunu hatırlamıyormuş iş yerinden çok aranıyor bir sürü numara var kaydedilmemeiş iş gereği ama bu sefer niye mesaj atma gereği duydun ki??
Konuları forumdan silemez ,kafasından sildiğini ifade etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?