• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gene konu eşim :(

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
eşimle ilgili yazdıklarım çizdiklerim acaba olmuyor mu dertti, silip attım inanadım desemde en ufak şey yıkmaya yetiyor beni. gene mi ne oldu eşim dün kızımızın yanlışlıkla bir numarayı aradığını söyledi oda mesaj atmış yanlışlıkla oldu diye kim numara daha önce arandıki kızımız aradı dedim hatırlamıyorum dedi bu sabah şeytan dürttü attığı mesajı okudum ufak kız yanlışlıkla aradı yazmış ufak kız değilde kızım demeliydi sanki neyse de akşam ben sevmiyorum filan diyince hani tanımıyordun neyi sevmiyorsun dedim. döndürdü inanmadım sanırım benim ona karşı güvenim bitti numarayı aldım bayan çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum. güven olmayan ilişki yürürmü ?diğer yandan ;kızım, eşim her işe gittiğinde önce kendi öpüyor sonra bizi öptürüyor. sarıldığında ikimizie sarıyor evde babasını görmese babam nerde die aranıyor hep bizi bir araya getirmeye çalışıyor,sonra ne olacak hadi boşanmaya kalktım güvenim bitti çünkü, daha mı iyi olur kötü mü olur bilemiyorum. kimseye anlatamıyorum herşeyimi burda paylaşıyorum her şey içimde dağ gibi büyüyor ufak gözükse de :(

sonra başka ilişkileri görünce sen iyisin diyorum eşin sana saygılı evet seviyor bunu hissediyorsun ama peki bunlar ne yok mu sayayım sayamıyorum :( :(

olayı öyle kopuk anlatmışsın ki kusura bakma anlayamadım.
sadece şunu söyleyebilirim ki kızınız telefonda 05.... lü bi numara çevirecek kadar büyük değilse yanlış mesaj olayı tamamen hikayedir benim gözümde.

olayı öyle kopuk anlatmışsın ki kusura bakma anlayamadım.
sadece şunu söyleyebilirim ki kızınız telefonda 05.... lü bi numara çevirecek kadar büyük değilse yanlış mesaj olayı tamamen hikayedir benim gözümde.
numarayı kendi aramışta kim olduğunu hatırlamıyormuş iş yerinden çok aranıyor bir sürü numara var kaydedilmemeiş iş gereği ama bu sefer niye mesaj atma gereği duydun ki??

Canım benim sakin ol öncelikle , sonra numarayı ara ve gerçeği,öğren.Er yada geç nasılsa arayacaksın, içinde seni kurt gibi kemirmesin bu şüphe.Allah ım kolaylıklar versin...

Canım benim sakin ol öncelikle , sonra numarayı ara ve gerçeği,öğren.Er yada geç nasılsa arayacaksın, içinde seni kurt gibi kemirmesin bu şüphe.Allah ım kolaylıklar versin...

Sorun sadece bu değildir. İş yerinde birisi telefonunu kullanmış olabilir, o bir yeri aramış olabilir. Bunları çok büyütmeye gerek yok..
Asıl sorun sizin ilişkileriniz, buda tuz biber olmuş..

bu nasıl bişey ya tum konularınızı silip yeni konu açmak? Kazen Kazen Mune Mune abla bangır banır bagırıyor yasak dıye kı kuraldan çok kuralcı bırı değilim ama sahıden nedir bu? silersin açmazsın anlaşılır ama silip açmak? neyse!

numarayı kendi aramışta kim olduğunu hatırlamıyormuş iş yerinden çok aranıyor bir sürü numara var kaydedilmemeiş iş gereği ama bu sefer niye mesaj atma gereği duydun ki??

peki kızın ne yazmış mesaj içeriğine baktın mı

Sizin iliskide biraz sorun var sankimkonularini biliyorum az cok. Ya esin capkin ya sen cok kiskancsin. Bende birinu yanlışlıkla aradigimda mesaj atarım pardon yanlis oldu diye

Back
X