eşimle ilgili yazdıklarım çizdiklerim acaba olmuyor mu dedirtti, silip attım inandım. ama inandım desemde en ufak şey yıkmaya yetiyor beni. gene mi ne oldu eşim dün kızımızın yanlışlıkla bir numarayı aradığını söyledi oda mesaj atmış yanlışlıkla oldu diye kim numara daha önce arandıki kızımız aradı dedim daha önce kendi aramış ama hatırlamıyorum kim olduğunu dedi bu sabah şeytan dürttü attığı mesajı okudum ufak kız yanlışlıkla aradı yazmış ufak kız değilde kızım demeliydi sanki neyse de akşam ben sevmiyorum filan diyince hani tanımıyordun neyi sevmiyorsun dedim. döndürdü inanmadım sanırım benim ona karşı güvenim bitti numarayı aldım bayan çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum. güven olmayan ilişki yürürmü ?diğer yandan ;kızım, eşim her işe gittiğinde önce kendi öpüyor sonra bizi öptürüyor. sarıldığında ikimizie sarıyor evde babasını görmese babam nerde die aranıyor hep bizi bir araya getirmeye çalışıyor,sonra ne olacak hadi boşanmaya kalktım güvenim bitti çünkü, daha mı iyi olur kötü mü olur bilemiyorum. kimseye anlatamıyorum herşeyimi burda paylaşıyorum her şey içimde dağ gibi büyüyor ufak gözükse de