• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gene konu eşim :(

Günaydın, eşinizin sizi hiç aldatmadığını söylüyorsunuz peki sizdeki bu güven sorununun kaynağı nedir? Aramışsınız erkek çıkmış muhtemelen eşiniz o saatlerde arkadaşlarıyla konuşmuştur ve kızınızı bildiği içinde ufak kız yanlışlıkla aramış demiştir.

Günaydın, eşinizin sizi hiç aldatmadığını söylüyorsunuz peki sizdeki bu güven sorununun kaynağı nedir? Aramışsınız erkek çıkmış muhtemelen eşiniz o saatlerde arkadaşlarıyla konuşmuştur ve kızınızı bildiği içinde ufak kız yanlışlıkla aramış demiştir.
günaydın...eşim kim olduğunu bilmiyor o kızını nasıl bilsin. güven konusuna gelince direk aldatılmamı olmalı???ufak tefek şeyler etkiliyor insanı, ben bu konuda hasasım biraz da

Kafanda kurmadan önce gercegi ögren
Kizinin yasini belirtmemissin
Numara cevirecek yastami?
Daha öncede esinin böyle hareketleri oldumu?

Kafanda kurmadan önce gercegi ögren
Kizinin yasini belirtmemissin
Numara cevirecek yastami?
Daha öncede esinin böyle hareketleri oldumu?
kızım daha küçük 2 yaşında nasıl çevirdin dokunmatiğini ellerken aradı sanırım.

günaydın...eşim kim olduğunu bilmiyor o kızını nasıl bilsin. güven konusuna gelince direk aldatılmamı olmalı???ufak tefek şeyler etkiliyor insanı, ben bu konuda hasasım biraz da

Tabii ki direkt aldatılma olmamalı, güveni yıkan tek şey aldatma değildir. Ama sizin aldatmış olabileceğinizi düşünmeniz benim aklıma doğal olarak daha önce bu tarz bir güvensizlik yaşamış olduğunuzu getiriyor.

Neden bu kada rpanikledin, daha önce vukuatı mı vardı eşinin? Takip edemedim o yüzden ilimi çekti... Güvenmiyorsan, güvenmemeni hissettirecek davranışlar içerisindedir çünkü.

Belki kızınız aranızdaki kopukluğun farkındadır da bu yüzden sizi bir araya getirmeye çalışıyordur. Kızınız ömür boyu sizin için çabalasa emin olun daha mutsuz olacak. Kangren durmakla iyileşmez. Eğer şüpheniz aldatılmaksa üzerine gidin derim. Şüphe içinizi kemirir.

eşimle ilgili yazdıklarım çizdiklerim acaba olmuyor mu dedirtti, silip attım inandım. ama inandım desemde en ufak şey yıkmaya yetiyor beni. gene mi ne oldu eşim dün kızımızın yanlışlıkla bir numarayı aradığını söyledi oda mesaj atmış yanlışlıkla oldu diye kim numara daha önce arandıki kızımız aradı dedim daha önce kendi aramış ama hatırlamıyorum kim olduğunu dedi bu sabah şeytan dürttü attığı mesajı okudum ufak kız yanlışlıkla aradı yazmış ufak kız değilde kızım demeliydi sanki neyse de akşam ben sevmiyorum filan diyince hani tanımıyordun neyi sevmiyorsun dedim. döndürdü inanmadım sanırım benim ona karşı güvenim bitti numarayı aldım bayan çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum. güven olmayan ilişki yürürmü ?diğer yandan ;kızım, eşim her işe gittiğinde önce kendi öpüyor sonra bizi öptürüyor. sarıldığında ikimizie sarıyor evde babasını görmese babam nerde die aranıyor hep bizi bir araya getirmeye çalışıyor,sonra ne olacak hadi boşanmaya kalktım güvenim bitti çünkü, daha mı iyi olur kötü mü olur bilemiyorum. kimseye anlatamıyorum herşeyimi burda paylaşıyorum her şey içimde dağ gibi büyüyor ufak gözükse de :KK43:
Yazdıklarınızı anlamak çok zor. Sorun nedir tam anlayamadım ama iletişimde zorlanıyor gibisiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz karşınızdakinin davranışlarını da daha iyi tahlil etmeniz için önemli. Bence kuruntu yapıyorsunuz.

kızınız kaç yaşında ? birde konu o kadar karışık ki çok bişey anlayamadım..anladığım kadarıyla eşinizin sizi aldattığından şüphe ediyorsunuz..arayın numarayı sorun direk.kadın çıkarsa konuşun..bazen cevabına hazır olmadığınız şeyleri eşelemek zarar getirir. bakmasaydınız unutur giderdiniz.şimdi bir ton sıkıntı yaşıyorsunuz.numarayı bir an önce arayın ve kaygılarınızı sonlandırın. Kaygınız üzüntüye dönüşse de bununla yüzleşmeniz gerek.

Ahh bu erkekler hep çocukların kendilerine düşkünlügünü kullanıp her haltı yiyorlar. Eskiden anlamazdım çocuklarım için katlaniyorum lafına. Hep maddi sanardim. Şimdi anliyorumki çocuklar anneye yada babaya düşkün oluyor onlar olmadimi psikolojileri bozuluyor goremedilermi üzülüyorlar. Erkekte anne şevkati kadar duygusal ve merhametli değil. Hatta çoğu eşine küsünce çocuğa da küsüyor. Herkes için değil tabii çocuğuna düşkün babalarda var. Ama bu tür sorunlar hep bundan kaynaklanıyor. Görünmez duvar çocuğu kullaniyorlar ..

kızınız kaç yaşında ? birde konu o kadar karışık ki çok bişey anlayamadım..anladığım kadarıyla eşinizin sizi aldattığından şüphe ediyorsunuz..arayın numarayı sorun direk.kadın çıkarsa konuşun..bazen cevabına hazır olmadığınız şeyleri eşelemek zarar getirir. bakmasaydınız unutur giderdiniz.şimdi bir ton sıkıntı yaşıyorsunuz.numarayı bir an önce arayın ve kaygılarınızı sonlandırın. Kaygınız üzüntüye dönüşse de bununla yüzleşmeniz gerek.
Aslında eğer kadınla arasında bişey varsa onu uyarır adam. Araması bi işe yaramaz bence. Ne Tilkiler var ya. Belki kızın suçu yok adam niye hemen msj atmış yada bu bir bahane. Sacmalamis işte ama arkadaş yememis işte ;)

valla çok karışık ve üzücü bi olay..Allah sonunda sizi feraha çıkarır inş.

ayy özürdilerim yaaa. sabah iş yerine gelir gelmez direk yazdım, acele yazdığım için düzeltme yapamadım doğru dürüst :( ondan böyle karman çorman oldu. aradım numarayı bir adam çıktı muhtemelen iş yerinden. ama gene de bundan sonra numaralara isim koymasını isticem.

Yazdıklarınızı anlamak çok zor. Sorun nedir tam anlayamadım ama iletişimde zorlanıyor gibisiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz karşınızdakinin davranışlarını da daha iyi tahlil etmeniz için önemli. Bence kuruntu yapıyorsunuz.

kusura bakmayın. haklısınız anlaşılır değil yazdıklarım.kuruntu konusuna gelince fazla şüpheciyim belkide

Back
X