- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
benide o işkillendirdi işte niye kızım değil ufak kz ne yaaaKızım değil de ufak kız demesi işkillendirirdi beni...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide o işkillendirdi işte niye kızım değil ufak kz ne yaaaKızım değil de ufak kız demesi işkillendirirdi beni...
bende atarım tabiki ama ufak kız ne yaa o onun kızı yada konuştuğu insanı nasıl hatırmalazSizin iliskide biraz sorun var sankimkonularini biliyorum az cok. Ya esin capkin ya sen cok kiskancsin. Bende birinu yanlışlıkla aradigimda mesaj atarım pardon yanlis oldu diye
bu zamana kadar hiç aldatmadı eşim ama son zamanlarda olanlar sinek te ufak ama mide bulandırıyorSizin iliskide biraz sorun var sankimkonularini biliyorum az cok. Ya esin capkin ya sen cok kiskancsin. Bende birinu yanlışlıkla aradigimda mesaj atarım pardon yanlis oldu diye
canım silme yapamadım keşke silebilsem sadece düzeltebildim ama konu içeriğine girince zaten kopyalanmalaR VAR BAŞINDA GÖZÜKMESİN DİYE ÖYLE YAPTIMsılmış ama ................. koymuş yerıne.
bu zamana kadar hiç aldatmadı eşim ama son zamanlarda olanlar sinek te ufak ama mide bulandırıyor
:d ALDATMIYOR AMA BENCE ARANIYor kuvet ve muhtemel oda aldatmış gibi zaten o aşamada ne yaparım onu düşünüyorumSaygılı,seviyor ama kuvvetle muhtemel aldatıyor....
internetten çıkıyor kimi aramış aramamışCanim supheleniyosan ara ara telefona bakmakla olmaz. Ortada dururken caktirmadan al telefonu bak online islemlerden sık sık kimle konusuyomus.
ayyy benim hiç aklıma gelmedi oysa kendi online işlemlerime girerim sık sık sadece telefona şifre geeliyor onuda hallaederim evdeyken telefonu ortadaCanim supheleniyosan ara ara telefona bakmakla olmaz. Ortada dururken caktirmadan al telefonu bak online islemlerden sık sık kimle konusuyomus.
aynen beni çok iyi anladınız. aldım numarayı bakalımBen birini yanlışlıkla bile arasam mesaj atma gereği duymam asla o numara "siz kimsiniz" diye bana dönene kadar..
Dönmezse zaten anlamıştır yüksek ihtimal dönerse de güzel bir dille söylüyorum..
Çünkü ben de her beni yanlışlıkla arayan numaraya dönmüyorum..
Beni tanıyan biriyse yine arar diyorum..
Benim eşim de işi gereği hep vatandaşlarla konuşur pazar sabahın köründe bile ararlar..
O kadarını anlarım eğer bu kadar yoğun bir telefon görüşmesi yapıyorsa hatırlamaz..
Ama yanlışlıkla aradığı bir numaraya da asla yanlışlıkla oldu diye mesaj atmaz..
Kafaya takılan yer "ufak kız" demesi olmuş.. Ben olsam arardım numarayı..
benide o işkillendirdi işte niye kızım değil ufak kz ne yaaa
olabilir tabiki ama benim güven prblemim var sanırımYani kızınız telefonu kurcalamış ve bilinçsizce son aranan numaraya basmış olabilir,
Eski konunuz varmıydı hatırlayamadım aldatma ile ilgili,
Sadece bu ise olay eşinize inanın bence,
İşyerinden görüştüğü iş dolayısı ile konuştuğu arkadaşı olabilir
aynen güven yoksa zor. ki çabuk güveni kırılan birisiyim ve kırıldıGüven yoksa zor. . Hadi numarayı aradınız, kadın çıksa ne diyeceksiniz ki ona? Hadi bu erkek çıktı diyelim, nereye kadar bu kontrol çabası? Size de yazık.
bilmiyorum artık gerçekten en ufak şeylerde bile en kötüsü geliyor aklıma inancım yok,güvenim yokHayat13 saat dokuzu geçti aradınoz mı naptınız..?
Benim eşimde işi gereği günde defalarca tlfn görüşmesi yapar kayıtlı olmayan numaralar evliliğimizin ilk başlarında tlfnu alıp hepsini tek tek sormuştum güzelce anlattı Işi gereği başkalarının aradığını, yurt dışı arama bile gelir bazen ve benim yanımda da sık sık arar müşterileri eşim hoparlörü açar da konuşur genelde eskiye ait bi hatası yoksa biraz gözlemden sonra güvenin derim ben...
inş söylemez eşime söylesede haklı sebebplerim var birşey diyemez.Ben yazarken cevabı yazmışsınız zaten ne güzel erkek çıkmış olması eşinizin hareketlerini abartmadan kontrol edin ama ona belli etmeyin...