• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gene konu eşim :(

Ahh bu erkekler hep çocukların kendilerine düşkünlügünü kullanıp her haltı yiyorlar. Eskiden anlamazdım çocuklarım için katlaniyorum lafına. Hep maddi sanardim. Şimdi anliyorumki çocuklar anneye yada babaya düşkün oluyor onlar olmadimi psikolojileri bozuluyor goremedilermi üzülüyorlar. Erkekte anne şevkati kadar duygusal ve merhametli değil. Hatta çoğu eşine küsünce çocuğa da küsüyor. Herkes için değil tabii çocuğuna düşkün babalarda var. Ama bu tür sorunlar hep bundan kaynaklanıyor. Görünmez duvar çocuğu kullaniyorlar ..
tabiki çocuklar annelerini babalarını bir görmek istiyor. baba nerde diyor anne nerde diyor kucaklarken bile sizi birbirinize yanaştırıyor

tabiki çocuklar annelerini babalarını bir görmek istiyor. baba nerde diyor anne nerde diyor kucaklarken bile sizi birbirinize yanaştırıyor
Çocuk söz konusu olunca iki ucu b..u değnek oluyor. Hele baba başkasıyla evlenip başka çocuğu olunca ilk çocuğun psikoloji hepten gidiyor. Kadın ayrılsa bile uzulen taraf oluyor.

Mune Mune abla konu sahibi şimdiye kadar açtığı tüm konularını silmiş bir bakar mısın

Back
X