• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene kp derdi

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kaynana tipli bi kp var bende kızlar. İştende çıkmış hepten bana sardı. Okadar bunaldım ki artık görümceler bi yandan kp bi yandan. Kv gelmiyor biraz kurtuldum. Beni çoğunuz tanıyor artık.

Dunden bir örnek vereyim. Akşam 8 bucukta geldi kp. Herşeye karışıyor. Görümcemde tatlı getirmiş. O gitti neyse kp oturdu içeri. Çocuğa(9aylık) elmalı yoğurt veriyorum ee başladı çorba filan versen daha iyi, buyudu artık mama niye veriyon. Ki gündüz sürekli çorba veriyorum zaten. O saatte çorba mı verilir. Tabi Güzelce söyledim. Kıyafet al çoraplari kücülmüş yenisini al gibi sürekli karışma çabasında. Temizliğime kadar karışıyor. Bide tembihliyor eşime söylemeyim diye, ne karışıyosun diye kızıyomuş eşim. O İyiliğimize söylüyomuş.

Ortak arsamız var mesela bişeyler yapıldı üstüne ortak, sürekli bana beni ilgilendirmeyen şeyleri anlatıyor. Yazın mangal yakacakmış orda, kalmaya gidecekmiş, işte içine şunu yapmış şu kadar para vermiş. Gıcık mı ettiğini düşünüyor anlamadım. Eşime söyledim ' açıkca söyle , baba bana niye anlatıyosun bunlari de, benide bıktırdı ne yapayim anlamıyor laftan dedi . Ama ben diyemiyorum işte neden böyle oldum bilmiyorum konusamıyorum acıkca . Adam da yüz de yok kavga ettiler eşimle ve eşim sinir krizi geçirdi resmen. İftira attilar resmen cunku. Oraya bidaha giderseniz benzin döker yakarim istemiyorum sizi dedi çok ağır şeyler söyledi

2 gun geçmeden Kendi kendine barıştı gene kp işine gelmedi çünkü. Eşimi eskisi gibi istediklerini yapıp diyip susturacaklarını sandılar ters tepti.

Bende dun eşime git konuş bu saatlerde gelmesin çocuk yatıyor olur, insan duş almış olur rahat edemiyorum diye 2 saat konuştum. 100 kere söyledim anlamıyor' diyor. en sonunda tamam yeter konuşcam tekrar ama sen böyle surekli konuşursan konuşmam dedi. Tamam dedim bende.

Kızlar haksız mıyım. 2. Cocugum olduğundan beri özellikle, hergun yada gün aşırı akşam filan demeden geliyor hele eşimin geldiğini bi görsün saniyesinde bizde. kp yüzünden eşimin eve gelesi gelmiyor. Geçen akşam 9 bucukta telefonla arıyo yatmıyosan yanına gelcem diyor. eşimde yatıyoruz dedi. Cidden rahatsız oluyorm artık. Bende saftirik gibiyim kullanıyolar. Görümceler de aynı.

Buarada şuan taşınma durumumuz yok ancak seneye kredi bitince taşınabileceğiz . En azindan o ışık var eşimde artık. Biz gidince de peşimizden gelir bunlar diyo dün bana..

Ay birde kp mi çıkıyor yaa kv deye alıştıkta bu nedir yani ne alaka o size geliyor hiç sevmem. Siz tabur koyun. Birde evler çok mu yakın sürekli sizde. Çocuk uyuyor işim var vs deyin bence

Okudum.. okudum.. en son evinizi taşıyın yazacaktım ki belirtmişsin o durumuda zaten. Kapıyı açma, ararsa evde yokum de. Evde olduğunu anlayacak olursa kapıya geldiğinde müsait değilim babacım de. Kayınvalıdene ya da gorumcene soyle ben rahatsız oluyorum evde musaıt oluyorum, olmuyorum her durumda kapı caldıgında cekınıyorum de.
Kendini sıkıp kafana takma inan kendine yaparsın, konuş,söyle tecrubeyle sabit✋🏻

karşılıklı filan mı oturuyorsunuz? ben olsam zili söker kapıyı da açmazdım heralde. her gün her gün ne diye damlıyor evinize sapık mıdır manyak mıdır?
Maalesef altlı üstlüyüz :( cidden anlamadım ya bebek emziriyorum birde eşim demiş gitme çocuğu rahat emziremiyor diye emzirsin bakcam mi sanki demiş.çocukta uzanmadan emmiyor.
Sesimizi duymasa asla açmam kapiyi ama duyuyor:(

Maalesef altlı üstlüyüz :KK43: cidden anlamadım ya bebek emziriyorum birde eşim demiş gitme çocuğu rahat emziremiyor diye emzirsin bakcam mi sanki demiş.çocukta uzanmadan emmiyor.
Sesimizi duymasa asla açmam kapiyi ama duyuyor:KK43:
Müsait değilim de acma kapıyı valla sinirlendim şuan

Maalesef altlı üstlüyüz :KK43: cidden anlamadım ya bebek emziriyorum birde eşim demiş gitme çocuğu rahat emziremiyor diye emzirsin bakcam mi sanki demiş.çocukta uzanmadan emmiyor.
duysun birak zaten gemileri yakıp kavga etmişsiniz. ne diye şimdi alıyorsun ki eve? benim başıma gelse açmam o kapıyı zaten küsmüşüm, kendi kendine barışmasına izin vermem.

Yıprat sende onu reis...
Corabimi küçük geldi.. ah babam gidip güzel bi çorap alsan giydirmem mi onu yaa de...
Akşam yemeğine mi karisiyo.. oo baba sen ne diyorsun gece akşam tavuğu kemiği ile sıyırıp bitirdi çocuk de ..
Çünkü bitmez, o ve o kişilikte ki insanlar bol bol karışır sanki senin beynin yok bi o akıllı gibi bol bol akıl verir..
Belki iyi belki kotu niyetli ama uğraşmayı bilin sizde

duyarsa duydun ben olsam acmazdim cünkü esinizde rahatsiz ve arkanizda. Cok pasifsiniz ve sikayetci. Madem sikayetcisiniz bari pasif kalmayin.

Bu kadar yumuşak yüzlü, sessiz olursanız, arsız insan herşeyin b.kunu çıkarır. Şimdiye çoktan kapıyı on santim aralamış, kusura bakmayın müsait değilim diye postalamıştım. Epey utanmaz bir insanmış. Ne özel hayata saygısı var, ne çocukları ve sizi düşünüyor. Azıcık cırlamak iyidir.

Surat as. Gülme, konuşma. Bir süre sonra pes eder inşallah, yani umarım.
Kendime bu konudada o kadar kızıyorum ki tepki gösteremiyorum. Gereksiz bi misafirperverlik samimiyet güler yüz her sorduğuna güzellikle cevap. Bundan kaybediyorum bi sekilde aşmam gerek

Bu kadar yumuşak yüzlü, sessiz olursanız, arsız insan herşeyin b.kunu çıkarır. Şimdiye çoktan kapıyı on santim aralamış, kusura bakmayın müsait değilim diye postalamıştım. Epey utanmaz bir insanmış. Ne özel hayata saygısı var, ne çocukları ve sizi düşünüyor. Azıcık cırlamak iyidir.
Kesinlikle haklısınız. Kayınbaba olarak bi ağırlığı yok. Benim biraz sesimi cıkarmam gerek

Nasıl kendini bilmezlik bu kayınpederin gelininde sürekli işi ne ya çalışamıyorsa gitsin yaşıtlarıyla buluşsun kahvede otursun sizinle eğleniyor resmen.
Aynen öyle biraz ağır olur insan ne bileyim oturaklı olur yok . Gündüz bazen gidiyor kahveye kafası estimi gene bizde. En fazla 3 gun gelmemişliği vardır. Abartıyomuyum diyodum ya

duyarsa duydun ben olsam acmazdim cünkü esinizde rahatsiz ve arkanizda. Cok pasifsiniz ve sikayetci. Madem sikayetcisiniz bari pasif kalmayin.
Çok haklısınız. Dun eşim senin ağzın yok mu biraz konuş dedi. Bunlari bana anlatmanıza gerek yok de , ben mi öğretiyim dedi.. şu pasifliği bi atsam üzerimden . Görümcelere karşı da böyle pasifim hepside kullanıyor. Normalde böyle bi insan değilim eşim de şaşırıyor resmen

Kaynana tipli bi kp var bende kızlar. İştende çıkmış hepten bana sardı. Okadar bunaldım ki artık görümceler bi yandan kp bi yandan. Kv gelmiyor biraz kurtuldum. Beni çoğunuz tanıyor artık.

Dunden bir örnek vereyim. Akşam 8 bucukta geldi kp. Herşeye karışıyor. Görümcemde tatlı getirmiş. O gitti neyse kp oturdu içeri. Çocuğa(9aylık) elmalı yoğurt veriyorum ee başladı çorba filan versen daha iyi, buyudu artık mama niye veriyon. Ki gündüz sürekli çorba veriyorum zaten. O saatte çorba mı verilir. Tabi Güzelce söyledim. Kıyafet al çoraplari kücülmüş yenisini al gibi sürekli karışma çabasında. Temizliğime kadar karışıyor. Bide tembihliyor eşime söylemeyim diye, ne karışıyosun diye kızıyomuş eşim. O İyiliğimize söylüyomuş.

Ortak arsamız var mesela bişeyler yapıldı üstüne ortak, sürekli bana beni ilgilendirmeyen şeyleri anlatıyor. Yazın mangal yakacakmış orda, kalmaya gidecekmiş, işte içine şunu yapmış şu kadar para vermiş. Gıcık mı ettiğini düşünüyor anlamadım. Eşime söyledim ' açıkca söyle , baba bana niye anlatıyosun bunlari de, benide bıktırdı ne yapayim anlamıyor laftan dedi . Ama ben diyemiyorum işte neden böyle oldum bilmiyorum konusamıyorum acıkca . Adam da yüz de yok kavga ettiler eşimle ve eşim sinir krizi geçirdi resmen. İftira attilar resmen cunku. Oraya bidaha giderseniz benzin döker yakarim istemiyorum sizi dedi çok ağır şeyler söyledi

2 gun geçmeden Kendi kendine barıştı gene kp işine gelmedi çünkü. Eşimi eskisi gibi istediklerini yapıp diyip susturacaklarını sandılar ters tepti.

Bende dun eşime git konuş bu saatlerde gelmesin çocuk yatıyor olur, insan duş almış olur rahat edemiyorum diye 2 saat konuştum. 100 kere söyledim anlamıyor' diyor. en sonunda tamam yeter konuşcam tekrar ama sen böyle surekli konuşursan konuşmam dedi. Tamam dedim bende.

Kızlar haksız mıyım. 2. Cocugum olduğundan beri özellikle, hergun yada gün aşırı akşam filan demeden geliyor hele eşimin geldiğini bi görsün saniyesinde bizde. kp yüzünden eşimin eve gelesi gelmiyor. Geçen akşam 9 bucukta telefonla arıyo yatmıyosan yanına gelcem diyor. eşimde yatıyoruz dedi. Cidden rahatsız oluyorm artık. Bende saftirik gibiyim kullanıyolar. Görümceler de aynı.

Buarada şuan taşınma durumumuz yok ancak seneye kredi bitince taşınabileceğiz . En azindan o ışık var eşimde artık. Biz gidince de peşimizden gelir bunlar diyo dün bana..
Bir insanın kendini ifade edememesini kesinlikle anlayamıyorum , en basiti her geldiğinde kapıyı aralayacaksın müsait değilim diyeceksin üç beş kez sonra babalanacak o zaman da rahatsız oluyorum gelmenden diyeceksin .

Ay birde kp mi çıkıyor yaa kv deye alıştıkta bu nedir yani ne alaka o size geliyor hiç sevmem. Siz tabur koyun. Birde evler çok mu yakın sürekli sizde. Çocuk uyuyor işim var vs deyin bence
Ayy kv de başımda vardıı canım . O kavgadan sonra barışmadı eşim. Kp kendi kendine barıştı bela oldu başıma. Kv de geliyodu yoksa. 2 tanede baş belası görümce var Alllahtan okuyorlar da kurtuldum biraz

Canım sen deli misin sesini duyarsa duysun açma kapıyı. Müsait değilim de geç. Ara eşini o an memem açık, çocuğu emziyorum baban kapıda de. Alma evine bir daha asla. Sana karışırsa da ver cevabını. Çorabına kadar yorum yapmak nedir ya.. KP tek başına gelinin yanında işi nedir? Sapık mı bir de bakmıyorum diyor yok bir de baksaydın! Hayret bir şey... Sana dediği her şeyi de söyle eşine bilsin. Kavga etsin gerekirse de küssünler. İnşallah kurtulursun oradan.

Bir insanın kendini ifade edememesini kesinlikle anlayamıyorum , en basiti her geldiğinde kapıyı aralayacaksın müsait değilim diyeceksin üç beş kez sonra babalanacak o zaman da rahatsız oluyorum gelmenden diyeceksin .
Dün akşam yarım açtım kapıyı, çocuklar uyanık mııı dedi zaten o ara cocuklarin sesleri gelince açmak zorunda kaldım ..ama bugunde gelirse dediğiniz gibi yapmaya başlıycam artık

Back
X