Ama canim geçende bakmistim begenisi 5 kişiydi 6 olmuş merak ettim baktım bu bayan daha önce neden göremedim kiSıkıntılı bir durum. Şu engelleme olayına yorum yapayım tek, begeniler yalnızca engellediginiz hesapta gozukmez. Kizkardesiniz görebilir yani, normal.
guvenmedigin biriyle sakin evlenme hayatin zindan olur
O da şöyle oluyor, hesabını kapatınca begeniler siliniyor tekrar açınca geri geliyor. Degismediyse böyleydi.Ama canim geçende bakmistim begenisi 5 kişiydi 6 olmuş merak ettim baktım bu bayan daha önce neden göremedim ki
Bilmiyorum canim çok yoruldum cokkkO da şöyle oluyor, hesabını kapatınca begeniler siliniyor tekrar açınca geri geliyor. Degismediyse böyleydi.
Evet canim güven vermiyor evliligimde ihanet ve şiddetten bittiGüvensizlikle o iş yürümez... Bu sorunu halletmeden evlenmeyi düşünmeyin bence, olmuyorsa da ayrılın. Hareketleri güven vermiyor.
Ben kesinlikle adamı da savunmuyorum onu da söyleyeyim. Hareketleri bence de şüpheli. Telefonumun kurcalanmasina ben de kızarım ama eski sevgilime atılmış mesaj yakalansa bu kadar yüzsüz olamam.Bilmiyorum canim çok yoruldum cokkkBirde ben hataliymisim gibi beni suçluyor
Hoş geldinizMerhaba bayanlar
Foruma yeni üye oldum üye olmasamda sürekli takip ettiğim bir site.Benimde bir derdim var bayanlar ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Gelelim sorunuma; yaklaşık 5 yıl önce bosandim cocugum yok 34 yaşındayım.
Hayatima bu süre zarfında kimseyi almadım çünkü guvenemedim.Biriyle tanistirildim o hiç evlenmemiş ve benden 4 yaş büyüktü.
Görüşmelerimiz siklastikca ona güven duymaya ve sevmeye başladım. 9 ay kadar sıklıkla görüştükten sonra ailemle tanıştırdım bende onun ailesiyle tanıştım ailesinide sevdim.
Annesi bana oğlum kimseyi begenmezdi bizde begendiremedik ama sana bravo derdi kizkardesi ve nisanlimin erkek arkadaslari da nisanlim için çok capkindi nasıl olduda evlenmeye ikna ettin diye bana tanıyorlardı...
Veeee yaklaşık 4 ay once nisanlandik. Haziran gibi de düğün düşünüyorduk. Benim sosyal medyada hesabim yoktur kullanmam.Nisanlim kullanıyor.Arada telefonunu verirmisin bende olmayan fotolar sende varmı diye telefonunu isterdim vermezdiBenim erkek arkadaslarim var özel yazismalarim oluyor derdi... Bu bir oldu..Iki gün öncede teli masada ama sifreliydi.Şifresini çözdüm ve mesajına baktım bana nisandan önce bahsettiği eski kiz arkadaşına msj yazmış selam diye kiz cvp vermemiş whatsaba girdim ordanda kıza yazmış ama kiz hep bunu gecistirmis...
Sonra bu masaya dondu sordum gördüklerimi anlattım bana verdigi cvp sen telefonumu nasıl kurcalarsin kizin ise ihtiyacı varmış ben ona yardım edecektim bilmem nesacmaladi yani...
Ben nisanlimla bu ilişkiye başlamadan eski eşimden beni aldattığı ve şiddet uyguladığı için ayrildigimi büyük bir güven sorunu yaşadığımı anlatmıştım
Belkide telefonunu kurcalamam hata ama duramadim
Veee daha bu olay bitmeden dün akşam kizkardesimin facebook hesabından baktigimda eski sevgilisini bana engellediğini söylemişti fakat eski fotolarinda hala kadinin beğenisi çıkıyor engelenen birinin beğenisi genede cikarmiBen çıkmadığını biliyorum çünkü...
Sürekli benden biseyler saklıyor gibi....Benim telefonuma istediği kadar baksın sıkıntı yapmam ama ben onun telefonunu elime aldığım an kıyameti koparıyor
Galiba bu guvensizlikle bu is yürümeyecek ve gene hüsran
Whatsap mesajlarında kiz buna sevgilisinden ayrıldığını düzgün birinin olmadığından bahsediyor nisanlimda buna teselli veriyor neden yazistin dedim kızın ise ihtiyacı vardı psikolojisi iyi değildi destek oldum dedi böyle bir açıklama olabilirmiBen kesinlikle adamı da savunmuyorum onu da söyleyeyim. Hareketleri bence de şüpheli. Telefonumun kurcalanmasina ben de kızarım ama eski sevgilime atılmış mesaj yakalansa bu kadar yüzsüz olamam.
Mantıklı değil... Telefonu köşe bucak saklamak, eski sevgililere yazmak vs bunlar normal değil...Evet canim güven vermiyor evliligimde ihanet ve şiddetten bittiFace şifresini istedim sadece tepkisini olctum verdiği cvp erkek arkadaşlarımla özel yazisiyorum oldu mantiklimi sizcede ?
Canim facesindeki beğeni başka kiz whatsapta mesajını yakaladığım başka kiz ve sürekli o telefonu benden saklıyor geçen annemin yanında dedimki telefonunu verirmisin nisan fotolarinda bende olmayipta sende olan varmı bakayım hayır veremem dedi orda bisey demedim sonra annem gidince dedimki neden vermedin bir erkek arkadaşım bana bayan resmi atmıştı görürsen kizarsin oyuzden vermedim dedi neden sana bayan resmi atılıyor dedim erkegiz ihtiyacımız oluyor bilmem neSeni üzmek istemem ama belli ki kız bunu istemiyor onun aklı hala onda kalmış galiba. Bu sana büyük haksızlık olur. Başka kızlarla yazışma yakalasan çapkınlık diyeceğim ama aynı kişiyse unutamamış olabilir.
Dün akşam telefonda büyük bir kavga ettik sanki ben hataliyim gibi o bana saydiriyor sen hastasın eski esinin bıraktığı hasar var beni sucluyorsun bilmem ne zaten ailesi ne desem toz kondurmaz ona benide engellemiş whatsaptanMantıklı değil... Telefonu köşe bucak saklamak, eski sevgililere yazmak vs bunlar normal değil...
Erkek arkadaşlarımla özel konuşuyorum diye bir bahane de çok saçma geldi. Bazı adamların huyu böyle, ölene kadar da böyle kalıyorlar. Değişeceğini zannetmiyorum ama gözlemleyebilirsiniz bir süre, baktınız devam ediyor bitirirsiniz. Karşınıza başka insanlar illa çıkacaktır.
Canim benim çok konuştum sakince anlattım yaşadıklarımı yeni e vliligimde huzur istedigimi güven istedigimi tmm dedi gene aynı ben konuşmaktan yoruldum artıkGüvensizlik zor bi durum. Bence al karsina konus. Eski kocani tekrar anlat. Benim icin güven cok önemli, bana bunu sagliyamiyorsan, senin askindan ölsemde bu is biter, de. Siniri çiz. Ve eger alttan almiyor, üste çıkıyorsa, zararin neresinden dönersen kardır.
Birde benden sana tavsiye. Ben şöyle yapiyorum , esim bana ne yaparsa aynisi ona yapiyorum. Yani empati yapmasini sagliyorum. Bunu gecen bir psikologtan dinledim. Erkeklerin geneli empati yapmayi bilmiyormus, o yuzden biz onlara ogreticez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?