• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene mi Hüsran

Bu kadınla kızının yan yana geldiğini düşünsene .
Yarın kızını da doldurur .
Ben çektim sizde çekin kafasında bir tip . Kurtulduğunda şükür namazı filan kıl .
Senin kararına saygı duymayıp seni zorlaması asıl onun olgun olmayışını gösteriyor .
Bu numaralara kanma . Sen doğru olanı yapıyorsun .
Soylenilenlere çok üzüldüm okadar hakaret içerikli ki :( eski esin seni buyuzden bosamis belli hastasın git tedavi ol eski kocanın para derdine düşen zavallisin onu geçtim çalıştığım yeri küçük görüp bana kavgada aç demişti :( oysakiii ona birgün yük olmadım :(

engellese de eski gönderilerde kardeşiniz görebilir onun hesabından bakıyormuşsunuz teli vermemekte diretmesi düşündürücü ama şöyle de birley var seni sevmese o kadar çapkınken seninle nişanlanmazdı ayrılmış birisin çıkar gönül eğlendireyimde derdi ama ayrılmanı da sorun yapmamış genel davranışları ilgisine bak ve sende bir face hesabı aç onu ekle sonra da ilişki durumunu senle nişanlı yapmasını iste ondan. bakalım ne diyecek
Canim birgün yemeğe ciktik benim facem olmadığı için aşkıyla yemekte falan yazdı sonra bana dediki birsürü yorum beğeni geldi bakabilirmiyim diye telefonu elime almak için uzandım ki bana demediğini bırakmadı :( o telefonu hiç elime vermedi :(

Soylenilenlere çok üzüldüm okadar hakaret içerikli ki :KK43: eski esin seni buyuzden bosamis belli hastasın git tedavi ol eski kocanın para derdine düşen zavallisin onu geçtim çalıştığım yeri küçük görüp bana kavgada aç demişti :KK43: oysakiii ona birgün yük olmadım :KK43:

Bunları düşünmek sana ne kazandırıyor . Adamı şutla ve hayatına kaldığın yerden devam et !

Kızlar ne yapmalıyım yarın kargoyla gondermelimiyim nisanda aldıklarını çalışıyorum babamlada konuştum gelip kendileri alsınlar takıları kargo yapamayız dedi

Hiç bir kadının kadınlara ' bayan' diye sesleneceğine inanmıyorum!

Kızlar ne yapmalıyım yarın kargoyla gondermelimiyim nisanda aldıklarını çalışıyorum babamlada konuştum gelip kendileri alsınlar takıları kargo yapamayız dedi
Bence direk kargoyla gönderin kimseyle karşılaşmayın kırıcı ve uygunsuz laflar söyleyebilirler nasıl olsa bitti diye

İkinci şansın iyi dğerlendir ölç tart inşallah hakkında hayırlısı olur ama nişanlının yaptıkları pek hayra alamet değil gibi

Hiç bir kadının kadınlara ' bayan' diye sesleneceğine inanmıyorum!

Bayan diye seslenmekte bir yanlış yok, zaten tanımlarken bayan değil kadın denmesinin büyük sebebi bu. Bayan hitap içeriyor. Örneğin, "sen güzel bir bayansın" yanlış. Ama "bayan bakar mısınız" bu doğru. Öyle her bayan yazısına da saldırmayın yahu.

Adam nisanli ve bildigin eski sevgilisine mesajlar yazmis telefondan

Facebookda engellese ne olur engellemese ne olur

Kiz mesajlara yuz verseydi neler yasanacakti bunu dusun

Back
X