• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene mi Hüsran

Canim facesindeki beğeni başka kiz whatsapta mesajını yakaladığım başka kiz ve sürekli o telefonu benden saklıyor geçen annemin yanında dedimki telefonunu verirmisin nisan fotolarinda bende olmayipta sende olan varmı bakayım hayır veremem dedi orda bisey demedim sonra annem gidince dedimki neden vermedin bir erkek arkadaşım bana bayan resmi atmıştı görürsen kizarsin oyuzden vermedim dedi neden sana bayan resmi atılıyor dedim erkegiz ihtiyacımız oluyor bilmem ne
A aaaaa o da Bi değişikmiş. Erkekler arası konuşmalar olabilir de ihtiyaç gidermek için foto mu atılırmış ya? İnternette dolu var. Ne ihtiyacı. 18 lik oğlan muhabbeti bunlar. Cahil mi bu kadar bunlar? Otur konuş o Zaman. Ben aynı kız diye algılamışım olayı pardon.

Whatsap mesajlarında kiz buna sevgilisinden ayrıldığını düzgün birinin olmadığından bahsediyor nisanlimda buna teselli veriyor neden yazistin dedim kızın ise ihtiyacı vardı psikolojisi iyi değildi destek oldum dedi böyle bir açıklama olabilirmi
Ee işle ilgili bir şey konusmamislar işte, kiviriyor.

Şüpheli.Telini saklıyor.Büyük falso.Ve yazışmasını görmüşsün.Bınu iyice konuşmalısınUnutamamış gibi.Yada evlenirayak çapkınlık yapmak istiyor.Çok nahoş durumlar.
.Diğer davranışları nasıl sana?.

Canim facesindeki beğeni başka kiz whatsapta mesajını yakaladığım başka kiz ve sürekli o telefonu benden saklıyor geçen annemin yanında dedimki telefonunu verirmisin nisan fotolarinda bende olmayipta sende olan varmı bakayım hayır veremem dedi orda bisey demedim sonra annem gidince dedimki neden vermedin bir erkek arkadaşım bana bayan resmi atmıştı görürsen kizarsin oyuzden vermedim dedi neden sana bayan resmi atılıyor dedim erkegiz ihtiyacımız oluyor bilmem ne
:KK57::KK57:

Şüpheli.Telini saklıyor.Büyük falso.Ve yazışmasını görmüşsün.Bınu iyice konuşmalısınUnutamamış gibi.Yada evlenirayak çapkınlık yapmak istiyor.Çok nahoş durumlar.
.Diğer davranışları nasıl sana?.
Bana son derece değer veriyor ilgili özel günleri unutmaz aileme saygılıdır ama sinirlendiginde çok kırıcı :( eski eşimi gündeme getirdi birkaç defa :( ama eskiden çok capkinmis ben huyunun değişeceğini düşünmüyorum :( birkaç defa yanimda başka bayanlara yer gibi baktığını gördüm bana da sürekli senin kalbini sevdim der

Benim yaşadıklarım zaten yorucu ve de yipraticiydi dünden beri ağlıyorum :( sanki ben hataliyim gibi benide whatsaptan engellemiş..Ailesi asla toz kondurmaz biliyorum annesine kalsa erkeğe baskı yapmamak lazimmis

Bile bile lades demeyin, adam tekin degil, zaten kotu bir evlilik yasamissiniz daha kotusune girmeyin.
Gercekten guvenilir, duzgun biri cikacaktir karsiniza, henuz gencsiniz, uzmeyin kendinizi.

Bile bile lades demeyin, adam tekin degil, zaten kotu bir evlilik yasamissiniz daha kotusune girmeyin.
Gercekten guvenilir, duzgun biri cikacaktir karsiniza, henuz gencsiniz, uzmeyin kendinizi.
Evet canim bende güvenilir bulmuyorum akşam kendisine de söyledim bunu hala bana bağırıyor sen hastasın git tedavi ol diye :(

Uzulmeyin sevinin size gercek yüzünü evlenmeden gösterdiği icin. Sizde ona onun davrandigi gibi davranin . Telinize şifre koyun, şüpheli hareketlerde bulunun. Sorgularsa ne varki canim sende aynisini yapmiyor musun deyin. Ya düzelir, ya da yolu gösterin.
Düşünün ki evliyken yapiyor böyle. Daha zor degil mi? Su an ona biraz sans taniyin, sansini degerlendiremezse kendi kaybeder. Siz daha iyilerine layiksiniz. Pozitif düşünün, ins her sey yoluna girecektir.

Herşey bir yana, TCK da özel hayatının gizliliğini ihlal etme ile ilgili Kural var hatırı sayılır bir de cezası. Bu çok önemli. şahsen gizli hiçbir durumum yok ama benden izinsiz ve habersiz habersiz hiç kimse tlf.mua dokunamaz. izin vermem.

Arkadaşım, daha nişanlıyken böyle sorunlar yaşıyorsan evlenince ne yapacaksın. Yol yakınken çaresine bak. Güven çok önemli....

Uzulmeyin sevinin size gercek yüzünü evlenmeden gösterdiği icin. Sizde ona onun davrandigi gibi davranin . Telinize şifre koyun, şüpheli hareketlerde bulunun. Sorgularsa ne varki canim sende aynisini yapmiyor musun deyin. Ya düzelir, ya da yolu gösterin.
Düşünün ki evliyken yapiyor böyle. Daha zor degil mi? Su an ona biraz sans taniyin, sansini degerlendiremezse kendi kaybeder. Siz daha iyilerine layiksiniz. Pozitif düşünün, ins her sey yoluna girecektir.
Bana verdiği cevaplar saçma ve de mantıksız geldi oyuzden suphelendim ve kurcaladim yoksa bende kim olursa olsun ozelime girsin istemem eski esim beni daha 1 aylık evliyken aldattı :( sonrası şiddet ve bitti :(

Herşey bir yana, TCK da özel hayatının gizliliğini ihlal etme ile ilgili Kural var hatırı sayılır bir de cezası. Bu çok önemli. şahsen gizli hiçbir durumum yok ama benden izinsiz ve habersiz habersiz hiç kimse tlf.mua dokunamaz. izin vermem.

Arkadaşım, daha nişanlıyken böyle sorunlar yaşıyorsan evlenince ne yapacaksın. Yol yakınken çaresine bak. Güven çok önemli....
Haklısın kimse hoşlanmaz canim ozelinin sorgulanmasindan ama şüphe duydum oyuzden :(

Adamın aklı hala geçmişte kaldıysa niye o zaman nişanlanıyor amaç ne yani hey allam ya

Adamın aklı hala geçmişte kaldıysa niye o zaman nişanlanıyor amaç ne yani hey allam ya
Gecmistekiler gunu birlikti gezdim tozdum ama senin kalbini sevdim dedi.Ama geçmişteki bayanlarada saygısızlık ne demek gunu birlik :( Annesi kizkardesi hep onu tutarlar her konuda çünkü asla ona toz kondurmazlar yani biliyorum ki ne desem bos oyuzden en mantiklisi yolumu ayırmak hatalı ben olmadığım halde birsürü laf işittim

Gecmistekiler gunu birlikti gezdim tozdum ama senin kalbini sevdim dedi.Ama geçmişteki bayanlarada saygısızlık ne demek gunu birlik :KK43: Annesi kizkardesi hep onu tutarlar her konuda çünkü asla ona toz kondurmazlar yani biliyorum ki ne desem bos oyuzden en mantiklisi yolumu ayırmak hatalı ben olmadığım halde birsürü laf işittim
bencede ayrılmak en mantıklısı şu durumda. güvenmediğin biriyle nasıl mutlu olabilirsin ki... boşver kimse için üzülmeye değmez.

Eski eşimden aldığım tazminatı bile basima kalktı sen para derdine dusmussun diye :( Benim yaşadıklarımı hissettiklerimi bilmeden :( Ben istermiydim yuvam dagilsin :(

Zaten ilkiden ihanet yuzunden ayrilimissin bu daha simdiden baslamis basina bela alma derim.huzurlu bir hayat bir erkekten daha kiymetli bence

Ailemle konuştum tereddütlerimi ve suphelerimi dile getirdim ailem nisani atmami istediler çünkü ilk evliligimde nekadar acı çektiğimi gördüler :(

Sizce ailemmi arasin onun ailesini nisani attik diye yoksa beklemelimiyim

Back
X