• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene mi Hüsran

gerçekci yazıcam. sanırım nişanlınız o kızı hala unutamamış ve artık evlenmeyi düşündüğü için sizinle bu yola girmiş. size karşı tavırları netliği önemli. ayrılın diyemem ama devam ettiğiniz halde size karşı davranışların da değişme yoksa kendinizi daha fazla üzmeyin derim.

gerçekci yazıcam. sanırım nişanlınız o kızı hala unutamamış ve artık evlenmeyi düşündüğü için sizinle bu yola girmiş. size karşı tavırları netliği önemli. ayrılın diyemem ama devam ettiğiniz halde size karşı davranışların da değişme yoksa kendinizi daha fazla üzmeyin derim.

arkadaasa katılıyorum

Canim ben artık güvenmiyorum zira çok yorgunum :( geçmişte yasadiklarimin acisi hala icimde :( onunla defalarca konuştum inanın benden neden biseyler sakladığını beni hep geçmişte yasadiklarimla değerlendirdi :( Hastaymisim tedavi olmam gerekiyormuş vs :(

Nisanlimin maddi olarak durumu iyi bizde kendi yagimizda kavrulan bir aileyiz nisanlim iyi kazanıyor örneğin eşya alınacak ortak alalım dedik ikimizde çalışıyoruz diye ama nedense bütün herşeyi ortak yapalım dedi masraf olmasın diye düğün istemedim onun ilk evliliği tek erkek çocuk başlarda bana kaynanam;

Senin ikinci evliligin ama benim oğlumun ilk evliliği dillere destan dugun yapicaz dedi bende saygı duydum sonra nisanda baktılar para çok gidiyor aman ya düğüne ne gerek var nikah olsun yeter dediler...

Eşya alinicak babam dediki ben yardımcı olurum sizde olun ortaklaşa alalım çocuklar borca girmesin fazla vs tmm dediler...

Ama geçenlerde beyaz eşya beğendik kaynana biraz pahalı buldu o degilde bu olsa vs dedi ama ben beğendiğimi almak istedim kibarca kırmadan ...

Beyaz eşya taksitine basliycaktik bu ay ailem para verdi onlarda tik yok :( ama görseniz hep markadan bahsederler markasiz ürün giymeyiz derler

Bak canim zaten kotu bir evlilik gecirmissin tabi dogru kisiyi bulunca bidaha evleneceksin ama simdi belki sen kendi kendine baskida uyguluyor olabilirsin yasim ilerliyor simdiye kadar dogru kisiyi bulamadim gitgide zorlasacak diye. Sakin oyle birsey yapma. Simdiden bile boyle seyler ciktiysa ileride neler neler yapar. Iyi düşün derim

ayril.guvenilir olsa senden tlf gizlemezdi.yalanciya bak.is bulacakmismista kendine mi dusmus.yok ya bu erkeklerin koku curusun hepsi ayni fabrikadan cikmis.hem tlf kircalaman yanlis degil iyiki kurcalamissin yoksa ayakta uyucaktin.

Nisanlimin maddi olarak durumu iyi bizde kendi yagimizda kavrulan bir aileyiz nisanlim iyi kazanıyor örneğin eşya alınacak ortak alalım dedik ikimizde çalışıyoruz diye ama nedense bütün herşeyi ortak yapalım dedi masraf olmasın diye düğün istemedim onun ilk evliliği tek erkek çocuk başlarda bana kaynanam;

Senin ikinci evliligin ama benim oğlumun ilk evliliği dillere destan dugun yapicaz dedi bende saygı duydum sonra nisanda baktılar para çok gidiyor aman ya düğüne ne gerek var nikah olsun yeter dediler...

Eşya alinicak babam dediki ben yardımcı olurum sizde olun ortaklaşa alalım çocuklar borca girmesin fazla vs tmm dediler...

Ama geçenlerde beyaz eşya beğendik kaynana biraz pahalı buldu o degilde bu olsa vs dedi ama ben beğendiğimi almak istedim kibarca kırmadan ...

Beyaz eşya taksitine basliycaktik bu ay ailem para verdi onlarda tik yok :KK43: ama görseniz hep markadan bahsederler markasiz ürün giymeyiz derler

bu kadarı da fazla yalnız. bana hiçç güvenilir gelmedi nişanlınız. ailesi de tam olarak dediğiniz gibiyse arkanıza bakmadan uzaklaşın.

Erkeklerin öyle özel msj olmaz herseyi uluorta konuşur ve yaparlar ....içine sinmiyorsa güven konusunda huzursuzsan haklısın kadinsal iç güdu herseyi hissederiz yani güven vermiyorsa bitir bence ki ilk evliliğin bitme nedenlerinden biri bu ....hislerine güven

Annesi aradi şimdi beni diyorki erkektir ihtiyaçları vardır alttan alman lazım dedimki ben bukadar geniş değilim sizin ahlaki degerleriniz çok farklı ne demek dedim ihtiyacı varmış...

Nisanlim da mesaj atmış sen hastasın gerizekalisin paranoyaksin falan... Annesi altın muhabbeti açmıştı bir kere ben altını çok seviyorum diye bende dedimki nisanlimda vardı gırgır şamata yapıyorduk iki çift bileziği hazırla dedim düğüne bu sözü nisanlima demiştim...

Az önce bana mesajda sen altın hastasisin yazmış okadar agrima gittiki :( Ben ki o bana bir yemek ismarlarsa altta kalmamak için telafi etmeye çalışırdım :(

bak canım bir evlilik bitirmişsin hem de çok çok acı şeyler yaşayarak, boşanmanın zorluğunu sana ben anlatacak değilim, çünkü zaten yaşamışsın. Bu adamdan uzak dur, kendi iyiliğin için, sen güçlüsün, ağlama da arkanda ailen de var, salla gitsin damat tarafını. Kötü mesajlarına cevap verme, engelle, ardından varsa sana getirilen bi şeyler hepsini toparla, yüzük de dahil, ailen götürüp versin, normal bir adam olsa yaşlardan ötürü kendin ver derdim ama bunlar üstüne oynarlar ve çok çok daha ağır konuşurlar, o yüzden dediğim gibi daha mantıklı sanki

bak canım bir evlilik bitirmişsin hem de çok çok acı şeyler yaşayarak, boşanmanın zorluğunu sana ben anlatacak değilim, çünkü zaten yaşamışsın. Bu adamdan uzak dur, kendi iyiliğin için, sen güçlüsün, ağlama da arkanda ailen de var, salla gitsin damat tarafını. Kötü mesajlarına cevap verme, engelle, ardından varsa sana getirilen bi şeyler hepsini toparla, yüzük de dahil, ailen götürüp versin, normal bir adam olsa yaşlardan ötürü kendin ver derdim ama bunlar üstüne oynarlar ve çok çok daha ağır konuşurlar, o yüzden dediğim gibi daha mantıklı sanki
Çok acı bir evlilikti evet darp raporu alicak kadar :( eski eşimden kazandığım parayida almak için mahkemeye dilekçe vermiştim onu bile kavgada söyledi eski eşinin parasının derdine dusmussun paraci diye :( maddi gucum fazla yok ama elimden geldiğince o ne aldıysa bende ona almaya çalıştım :(

Annesi bana dediki bugün telde psikolojin bozulmuş senin bazen çok sinirleniyorsun nisandan önce böyle degildin sonra degistin dedi....Bu ne demek şimdi ben rolmu yaptım :( bunu ima etmeye çalıştı ....

Oğlumla konuşun karar verin olmayacaksada olmasın bizde uzulmeyelim falan dedi bende benim için bitmiştir dedim...

kizkardesimin facebook hesabından baktigimda eski sevgilisini bana engellediğini söylemişti fakat eski fotolarinda hala kadinin beğenisi çıkıyor engelenen birinin beğenisi genede cikarmi :KK43: Ben çıkmadığını biliyorum çünkü...
Kız kardeşiniz eski kız arkadaşı kendi facebook'unda engellemedigi sürece çıkar . Nişanlınız göremez ama siz görebilirsiniz işte böyle
:KK14:

engelenen birinin beğenisi genede cikarmi :KK43:
beğeniyi bırak yorum bile çıkıyor .
Her fotoğrafıma gülücük koyan akrabamı yorumları silmeden engellediğim için pişmanım .
Telefonunu sana vermeyen bir adamdan korkmalısın zaten . Çok sinir olurum öyle şeye .
Hayır gelmiş 40 yaşına sende 35 yaşındasın . yani belli bir olgunluğunuz var
Bu çocukça tavırlar çok şüpheci dikkatli ol derim

beğeniyi bırak yorum bile çıkıyor .
Her fotoğrafıma gülücük koyan akrabamı yorumları silmeden engellediğim için pişmanım .
Telefonunu sana vermeyen bir adamdan korkmalısın zaten . Çok sinir olurum öyle şeye .
Hayır gelmiş 40 yaşına sende 35 yaşındasın . yani belli bir olgunluğunuz var
Bu çocukça tavırlar çok şüpheci dikkatli ol derim
Canim ona kalsa ben hataliyim bosanmisim ya eski eşime guvensizligimin acısını ondan cikariyormusum :( Anneside erkek tabi ihtiyaçları olabiliyor anlayışlı olmak lazım diyor :( Ben ne yaparsam yapayım haksizim canim :(

Adam hala bana hakaret ediyor...Canim telefonunu saklaması şifresini istedigimde benimle kavga etmesi beni dahada suphelendirdi

Anneside erkek tabi ihtiyaçları olabiliyor anlayışlı olmak lazım diyor :KK43:

Bir şey diyeyim mi ?
Yarın eşinle aranda bir sorun olsa bu kadın senin ailenin kapısına
'' Sizin kızınız benim oğluma kadınlık yapmıyor diye dayanır ''
Zaten annesi bu sözüyle nişanlının seni aldattığını ilan etmiş . Acı ama gerçek bu .
Yol yakınken geri mi dönsen ?

Bir şey diyeyim mi ?
Yarın eşinle aranda bir sorun olsa bu kadın senin ailenin kapısına
'' Sizin kızınız benim oğluma kadınlık yapmıyor diye dayanır ''
Zaten annesi bu sözüyle nişanlının seni aldattığını ilan etmiş . Acı ama gerçek bu .
Yol yakınken geri mi dönsen ?
Canim ben annesine gelip eşyalarını alsin yada ben kargoyla gondereyim dedim hala diyorki sen haksizsin eskiden biz neler çektik şimdiki gençler hemen ayrilalim bilmem ne ...

Bogacaktim kadını...Benim kizimda var ama sen olgun davranmiosun diyor :( Kadınla basedemiyorum yani

Canim ben annesine gelip eşyalarını alsin yada ben kargoyla gondereyim dedim hala diyorki sen haksizsin eskiden biz neler çektik şimdiki gençler hemen ayrilalim bilmem ne ...

Bogacaktim kadını...Benim kizimda var ama sen olgun davranmiosun diyor :KK43: Kadınla basedemiyorum yani

Bu kadınla kızının yan yana geldiğini düşünsene .
Yarın kızını da doldurur .
Ben çektim sizde çekin kafasında bir tip . Kurtulduğunda şükür namazı filan kıl .
Senin kararına saygı duymayıp seni zorlaması asıl onun olgun olmayışını gösteriyor .
Bu numaralara kanma . Sen doğru olanı yapıyorsun .

engellese de eski gönderilerde kardeşiniz görebilir onun hesabından bakıyormuşsunuz teli vermemekte diretmesi düşündürücü ama şöyle de birley var seni sevmese o kadar çapkınken seninle nişanlanmazdı ayrılmış birisin çıkar gönül eğlendireyimde derdi ama ayrılmanı da sorun yapmamış genel davranışları ilgisine bak ve sende bir face hesabı aç onu ekle sonra da ilişki durumunu senle nişanlı yapmasını iste ondan. bakalım ne diyecek

Back
X