- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.003
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Duymazdan gel bildiğini oku, uzattıklarında cevap yazma.Thread 'Gene bir aile mevzusu...' Gene bir aile mevzusu...
Önceki konum bu. Bugünden beri bizimkilerle toplasanız 2 kere konuştum. Birinde zoraki oldu kardeşimi aramıştım telefona bizimkileri verdi. Toplasanız üç dakika. Öbüründe de babam rüyasında beni görmüş iyi misin demeye aramisti. Ve ilk basta sürekli tedirginlik olsa da inanın kafam çok rahattı, çok mutluydum. Şimdi mesajları ekliyorum resmen duygu sömürüsü. Önce diyor ki işte annen dedene bakıyor sen yardım sonra diyor ki gerekirse seninle bulunduğun şehre gelsin. Yani resmen sen yalnız kalma yazı orada geçirme. Yoksa annem pekala abimin yanına da gidebilir. Veya desene bakımda yardım için kadın da tutulabilir. Ssleri ekliyorum. Annem üzgün olabilir bana ihtiyacı olabilir. Ama ben artık biraz da kendim için yaşamak istiyorum. Suç mu arkadaşlar Allah aşkına ben Allah'ın her günü biri beni eleştirsin hakaret etsin hayatıma müdahale etsin istemiyorum. Bana çocukluğumda gençliğimde çok çektirdiler kendim olmama izin vermediler ben ne zaman kendi paramı kazandım o evden ayrıldım yemin ederim üzerimden yük kalktı hayattan zevk almaya kendimi tanımaya başladım
Bu kadar kopuk olma isteğiniz bana normal gelmedi. Gerçekten size ihtiyacı var ailenizin. Annenize destek olmanız lazım. Yaşlı bir insana bakmaya çalışıyor. Muhtemelen annenizde pek genç değil.Thread 'Gene bir aile mevzusu...' Gene bir aile mevzusu...
Önceki konum bu. Bugünden beri bizimkilerle toplasanız 2 kere konuştum. Birinde zoraki oldu kardeşimi aramıştım telefona bizimkileri verdi. Toplasanız üç dakika. Öbüründe de babam rüyasında beni görmüş iyi misin demeye aramisti. Ve ilk basta sürekli tedirginlik olsa da inanın kafam çok rahattı, çok mutluydum. Şimdi mesajları ekliyorum resmen duygu sömürüsü. Önce diyor ki işte annen dedene bakıyor sen yardım sonra diyor ki gerekirse seninle bulunduğun şehre gelsin. Yani resmen sen yalnız kalma yazı orada geçirme. Yoksa annem pekala abimin yanına da gidebilir. Veya desene bakımda yardım için kadın da tutulabilir. Ssleri ekliyorum. Annem üzgün olabilir bana ihtiyacı olabilir. Ama ben artık biraz da kendim için yaşamak istiyorum. Suç mu arkadaşlar Allah aşkına ben Allah'ın her günü biri beni eleştirsin hakaret etsin hayatıma müdahale etsin istemiyorum. Bana çocukluğumda gençliğimde çok çektirdiler kendim olmama izin vermediler ben ne zaman kendi paramı kazandım o evden ayrıldım yemin ederim üzerimden yük kalktı hayattan zevk almaya kendimi tanımaya başladım
Aile özünde huzursuz bir aile, bu kıza sürekli eziyet ediyorlar. Eski konularında yazıyor, mesajlarda yazdığı gibi değil yani. O eve gitse nefes alışından dolayı bile aşağılayacaklar.Bu kadar kopuk olma isteğiniz bana normal gelmedi. Gerçekten size ihtiyacı var ailenizin. Annenize destek olmanız lazım. Yaşlı bir insana bakmaya çalışıyor. Muhtemelen annenizde pek genç değil.
Yazın ailenizin yanına gider zamanı gelince tekrar dönersiniz.
aileyle çok farklı karakterdeler çok farklı dünya görüşlerine sahipler.ben gitse de orda kavga çıkacağından sorun çıkacağından eminim.mesafeli şekilde yaşamaları daha doğru o yüzden.konu sahibini değiştirmeye çalışıyorlar ama değişmeyecek.bunu kabullenmedikçe ailesi bu savaş sürer giderAile özünde huzursuz bir aile, bu kıza sürekli eziyet ediyorlar. Eski konularında yazıyor, mesajlarda yazdığı gibi değil yani. O eve gitse nefes alışından dolayı bile aşağılayacaklar.
Eski konularını pek bilmiyorum ama bu konuda abarttığı gibiyse konu sahibininde hataları vardır. Ben bu tarz durumların karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Evet aileler hatalı olabilir.Aile özünde huzursuz bir aile, bu kıza sürekli eziyet ediyorlar. Eski konularında yazıyor, mesajlarda yazdığı gibi değil yani. O eve gitse nefes alışından dolayı bile aşağılayacaklar.
Of ceycey konu sahibini öyle iyi anlıyorum ki. Az önce eşimle konuştuk bayramı nasıl atlatacağız diye. Benimkiler de konu sahibinin ailesine benzer tipler, her seferinde ayaklarımız geri geri gidiyor ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor, minimuma indiriyorsun o bile fazla geliyor.aileyle çok farklı karakterdeler çok farklı dünya görüşlerine sahipler.ben gitse de orda kavga çıkacağından sorun çıkacağından eminim.mesafeli şekilde yaşamaları daha doğru o yüzden.konu sahibini değiştirmeye çalışıyorlar ama değişmeyecek.bunu kabullenmedikçe ailesi bu savaş sürer gider
Annemi davet etsem bana huzur vermeyecek evde sürekli laf edecek giyimim, evcil hayvanım evimin düzeni,yaptığım spor, gittiğim yer.Bence anneni bir süre davet edebilirsin.
Hiçbir aile 4/4lük değil, hiç kimse de 4/4 lük değil ben bunun bilincindeyim. Benim de hatalarım vardır bende insanım ama hiçbir hatam onları kırıcı,eleştirici,küçümseyici olmamıştır, bir hata yaptıysam da kendimi ilgilendiren hatadır, hepsini geçtim ses yükseltmemisimdir bu yaşıma kadar. Ben zaten onlardan bunu da beklemiyorum. Ama inanın eve gidince sürekli eleştiriliyorum, durduk yere bana bagriliyor,sürekli hesap soruluyor. Mesela normalde babanıza bir bardak çay koymak kadar doğal bir şey yoktur, ama o çayı koymanın sizin zorunluluğunuz olduğunu bilerek doldurmak eziyettir.Eski konularını pek bilmiyorum ama bu konuda abarttığı gibiyse konu sahibininde hataları vardır. Ben bu tarz durumların karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Evet aileler hatalı olabilir.
Hiçbir aile dört dörtlük değildir biz gençlerde onlara örnek olabiliriz, şekil verebiliriz. Örneğin çocukken despot bir babayla büyüdüm zamanla ben kendime şekil verdikçe, onlara yardımcı oldukça, ekonomik özgürlüģümü kazanmaya başladığımda babam da kendisini toparladı. Bana sormadan evde hiçbir karar alınmıyordu vs vs..
Ama siz yazdığınız için konularına bakacağım.
Dedeme bakacak kimse yok. Dayım var ama şehir dışında ayda yılda bir gelir. Bakıcı ya da eve yardımcı tutabilirler isteseler şükür borcumuz harcimiz yok iki tane emekli maaşı var dedeminkiyle üç hatta. Dedem annemin sözünü dinlemediği için onu üzüyor.Şimdiye kadar annenize siz mi baktınız neden psikolojisi bozuk. Dedenize bakacak başka kimse yok mu.
Terslemedim ki. Ben onlara zamanında da söyledim gelirim yanınıza daha sonra beraber tatile çıkarız sizi tatile götürürüm diye. Önceki konumu okursanız telefonda bana hakaretler ettiler,bağırdılar hiçbir şey demedim sadece ben kapatıyorum dedim kapattım. Babam beni mali olarak görüyor mesajda bile ne kadar ihtiyacın varsa ben veririm diyor. Daha önceden de istemediği bir şey yapmıştım onda da aynı tavrı takinmisti parasını ben vereyim yapma diye. Beni parayla yönetmeye çalışıyor.Ne senden ne ailenden adam olur karemalla
Para kazanıyorum, özgürüm diye de canını çıkartma bence.
Terslemeden de mesafe koyabilirsin.
Geleceğim, o zaman ziyaret ederim.
Zaten kursum var, hep 3 ay tatil gözüyle bakıyorlar ama öğretmenler de bütün sene çalışıyor benim de almak istediklerim var o sebeple ek kurs açtım gibi şeyler söyleyebilirsin.
Bir ailede evladını merak etmekte sonuna kadar haklı. Onlar da senin direteceğini bildiği için böyle yapmaya çalışıyorlar.
Ha öte yandan onlar zaten ayrı cins. Erkek ayrımcılığı yaptıkları için zamanında çok kızmışlığım da var.
Ama annenin doğruları farklı ve senin yeni hayatına göre göre adapte olabilir. Nereye kadar kaçacaksın ki? Durumları aşman için diyorum.Annemi davet etsem bana huzur vermeyecek evde sürekli laf edecek giyimim, evcil hayvanım evimin düzeni,yaptığım spor, gittiğim yer.
Hiçbir aile 4/4lük değil, hiç kimse de 4/4 lük değil ben bunun bilincindeyim. Benim de hatalarım vardır bende insanım ama hiçbir hatam onları kırıcı,eleştirici,küçümseyici olmamıştır, bir hata yaptıysam da kendimi ilgilendiren hatadır, hepsini geçtim ses yükseltmemisimdir bu yaşıma kadar. Ben zaten onlardan bunu da beklemiyorum. Ama inanın eve gidince sürekli eleştiriliyorum, durduk yere bana bagriliyor,sürekli hesap soruluyor. Mesela normalde babanıza bir bardak çay koymak kadar doğal bir şey yoktur, ama o çayı koymanın sizin zorunluluğunuz olduğunu bilerek doldurmak eziyettir.
Annem benim hayatıma adapte olamaz sebebi ise babam. Babam ne derse annem için odur. İyi diyorsa iyidir kötü diyorsa kötüdür. Benim düşüncemin bir önemi yok. Keşke annem biraz beni anlasaydı inanın baş tacı yapardım.Ama annenin doğruları farklı ve senin yeni hayatına göre göre adapte olabilir. Nereye kadar kaçacaksın ki? Durumları aşman için diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?