Bir ay öncesine kadar çok istediğim bir yere iş görüşmesine gittim . Öğretmenlik için . .. Cv bilgisayar işletmenlik , on parmak klavye kursu belgemi belirtmiştim . .. Karşılıklı konuşmalarda bilgisayar kullanmayı biliyor musun diye sordular ? Sene olmuş 2013 yaş .. yeni ünv bitirmişim pc kullanmasını bilmeyen mi var ki .. Sanki 65 yaşındayım . Şaşırdım .
Ben çeşitli sertifikalar , eğitimler almıştım . Bu sertifikayı neden aldın , niçin aldın .. yoksa o işi mi yapacaksın ? Hangi şartlarda yaşıyoruz . Nereden ekmek kapısı açılırsa oradan devam edeceğiz elbet. Ama genellikle çalıştığım yerler zaten öğretmenlik alanında . Bölüm +formasyonluyum .
Zaten yeterince öğretmenlik tecrübem var .Şunu yapar mısın diyorlar ? Evet yaparım dedim . Ne diyim . Yok böyle şöyle . Evet yaparım demekten başka ne diyebilirim ki ...
Kendime çok güvenerek gittim ama cevap gelmedi çok üzgünüm
Orada çalışan kişiye göre daha çok tecrübem ve donanımım var .
Konuştuğum kişilerle iyi anlaştığımı düşünüyorum ama aynı anda üç kişi çok sıkıştırdı .. Ne yapabilirdim ki başka .. Oysa ki alışmıştım mülakatlara ama üç kişi olunca zorlandım .
Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum . İki kişi tanıdığım bile vardı oysa . Hatta beni yönlendirenler tavsiye edendi birisi .. Kısmet ne diyelim .