Genel anestezi altında vakumlu kürtaj

bebis3179

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
5
1
1
33
7+2 de bugün genel anestezi ile vakumlu kürtaj oldum on dakikalik bı islemdi ama ağrılarım çok fazla ayaklarim çok ağrıyor belim basım 10 saat sonra katı yemek yedim ama fazla değil yemek konusunda bişey demediler önce biraz çorba iç dediler kimseye bişey soramiyorum bunlar genel anesteziden mi yoksa kürtajdan mi mesela ağzımın içinde ilaç varmış gibi bı tat var canım sürekli tatlı biseyler yemek istiyor

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun 😔😔 genel anestezinin aşırı bir baş, vücut ağrısı yaptığını biliyorum. Anesteziyi vücuttan rahat atmak için çikolata kahve kola verirler, kafein yardımcı oluyormuş. Bolca saf kare çikolata yiyip bolca su içebilirsin

Peki ne kadar sürecek bu anestezi etkisi
Birkaç hafta sürebilir. En iyi gelen şey kahve canım, internetten de bakabilirsin. Sade şekersiz sütsüz kahve iç bolca. Narkoz idrarla atıldığı için de bolca su iç sık sık idrara çık. Geçer inşallah hemen

Genel anestezi derken yani bende olmuştum uyuttular ama 10- 15dk filan sanırım,kurtajdan sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu. ilk gün oldu bu ağrı aynı işlemi gecirmisiz aslında ,suyu 1 Saat sonra aldim sanirim yanlis hatırlamıyorsam. İlac tdini bilmiyorum.ama ağrı kiminde çok olabiliyor. Ayağınızı sıcak tutun ve avokada tüketin rahmi toparlamaya yardımcı. Agri kesici , antibiyotik vermişlerdir onlarida alin . birkaç güne iyi olurusniz inşallah

Kanama çok aşırı olmuyor ilk gün biraz daha fazla oluyor ama bir haftaya kadar dwvam edebilir.gecmks olsun inşallah kısa zamanda tekrardan bebisinize kavuşursunuz

Genel anestezi değil sedasyon çok kısa bir işlem yarına geçer tamamen bol bol su iç

Çok teşekkür ederim hepinize soylediklerinizi uygulayacağım.. evet ilaç verdi inşallah gecer..

Kaç gün geçti acaba agrılarınız? Bende kürtaj olacagım kprkuyorum allah herkesin yardımcısı olsun

Back
X