Genel Anestezi ile kürtaj deyip beni kandirdilar

Teşekkür ederim canım .Senin düşüklerinin sebebi nedir.gözde de hangi doktora gideceksin sevgi demirhana mı?

Teşekkür ederim canım .Senin düşüklerinin sebebi nedir.gözde de hangi doktora gideceksin sevgi demirhana mı?
Selma hanımı methettiler ama emin değilim dogrusu. Artık kimseye güvenim kalmadı.

Sebebini bilmiyorum iste onun için gideceğim arastiracagim. Ilkinde miyom vardı ondan dediler ameliyat gecirdim. halbuki alakasi yokmus çünkü ikincisini de miyomsuz kaybettim.

Kan pıhtılaşmasindan şüphe ediyorum.

Miyomların çok mu ağırdı ki soğan kürüyle bir arkaaşım hamile kaldı miyomdan kurtuldu .geçmiş olsun.

baby 23 , araştırmaların ve görüşmelerin sonucu neler buldun? doktorlar ne dedi trizomi 18 den sonra? eşinle beraber gen testi yaptırdınız mı ?(bazen taşıyıcı olabiliyormuşuz)

Bu nasıl iş?Ben kaç defa kürtaj oldum hiçbirinde beni bayıltmadan hiç bir aleti ortaya çıkartmadılar.Bu hastaneyi şikayet edin.Şuan cok sinirliyim.Bu nedir çocuk oyuncağımı.Anestezilerine kıyamadılar heralde bi böyle deneyelim olmadı veririz dediler.Mutlaka gerekli yerlere şikayet edin.Aynı zamanda hastane yönetimiylede görüsüp yasadıklarınızı anlatın ve şikayetçi olacağınızı söyleyin.Böyle doktorları meslekten men etmek lazım.Çok ama çok gecmiş olsun.

konu baya eskiymiş tarihe bakmamıştım.çok pardon

Canım çok sağol yorum için. Ben de düşündüm şikayet etmeyi ama hiç bir ispatım yok, hemşireler doktoru desteklerdi Allahtan başka şahidim de yoktu.. Buraya yazdım ki benim gibi başkaları da madur olmasın...

hamilr olduğunu görünce sevindim canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyümesini ve dünyaya gelmesini nasip etsin.

Nasılsın? Nasıl gidiyor?

hamilr olduğunu görünce sevindim canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyümesini ve dünyaya gelmesini nasip etsin.

Nasılsın? Nasıl gidiyor?

Çok sağol canım :) amin inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlIkla almayı nasip etsin bu defa .. Çok şükür herşey yolunda şu an bulantılar hariç, çok yoğun geçiyor maalesef bulantılar mecbur ilaç alıyorum yoksa beslenemiyorum kesinlikle .. Sen nasılsın senin bebişin nasıl :)

İyiyiz canım çok şükür. Benim bulantılar azaldı darısı başına olsun.

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün ben de aç karnına hipotiroid için içtiğim ilaç var. Dün doktora gittim karaciğer değerlerim yükselmiş dahiliyeye gitmemi söyledi.. derdimizin dermanı var şükür.

Sende var mı sıkıntı? hangi ilaçları kullanıyorsun

Aynen öyle soruşturma başlatabilirsiniz, böyle birşey yok çünkü .. Bu tür insanların vicdanı olduğunu düşünmüyorum ben ..

Sadece merakimdan soruyorum,bu ve bu gibi durumlar basimiza geldiginde nasil ispatlayabiliriz ki bunu?

Diyelim ki sikayet ettik,hayir ben ilaci vermistim bayiltarak yaptim dese, neyi nasil ispatlayacagiz?

Benimde bütün testler kan değerlerime falan bakıldı doktorum her ihtimale karşı sorun olmasın diye coraspin 100 lük verdi 7.aya kadar kullanmamı istedi günde 1 tane, birde folik asit alıyorum canım şimdilik, bulantılar içinde dramamine alıyorum günde 1 tane ..

Sadece merakimdan soruyorum,bu ve bu gibi durumlar basimiza geldiginde nasil ispatlayabiliriz ki bunu?

Diyelim ki sikayet ettik,hayir ben ilaci vermistim bayiltarak yaptim dese, neyi nasil ispatlayacagiz?
Ben pek ispatlayabileceğimizi sanmıyorum. Şahit yok delil yok bir senin sözüne de nasıl kanaat edilsin. Malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…