Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wben iki doğumumu da genel anestezi sezeryanle yaptım. çok memnunum şimdi olsa yine sezeryan olurum. çok yakın zamanda arkadaşım lokal anestezi ile doğum yaptı ama bel ağrısı çok fazla olduğunu söyledi. bence kesinlikle genel anestezi. zaten ameliyathane de uyandırıyorlar. kaçırdığın pek bişe olmuyo yani :)
teşekkür ederimmeğer doktorunuz yapıyorsa belden uyuşturmalı sezeryanı öneririm. o anı ve sonrasını yaşamak çok özel ve çok güzel.
HADİ YAAAben çok geç uyanmıştım saat sabah 11:00 da uyuttular 16:00 da zar zor uyandırabildiler
malesefHADİ YAAA
DOĞUM SONRA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİMM HAYIRLI DOĞUMLARR ŞİMDİDENBende haftaya sezeryana gidecegim genel anesteziyi tercih ettim. Ameliyat suresi ne kadar oluyor kizlar.
TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMM İÇİN BAKALIM 21 GÜNÜM KALDIBende genel anesteziyle oldum yarım saat anca sürdü benegim odaya geldi ben 10 dk sonra geldim hemen kucağima verdiler emzirdim yarî uyanıktım uyanırken ağrım oldu ki haliyle olacak zaten yarım saat icinde kendime geldim ağri kesici yaptılar ve ondan baska hiç agrım olmadı ne hastanede ne evde ayaga kalkarken biraz zorlandım ama ağrıdan degil ister istemez kasıyosun kendini dikislerim estetikti zaten pek belli degildi simdi dikisler kaynayinca sadece ince bi çizgi kaldı sormak istedigin bise olursa cevaplarım bu arada sezeryan bahsedildigi gibi kötü degil kisiden kiseye degisir tabi ama ben hic zorlanmadım ağrısız sızısiz bi dogum oldu tabi doktor da önemli herkese kolay dogumlar
Valla aynen
Nedenben mecburiyetten gnel anestazi olacağım lokali asla olmaz dedi doktorum