Genel bir fikir almak istiyorum

eşım benım aıleme gelıyo, cunku benım aılem terbıyesız hadsız cumleler kurmadılar. ama onun aılesı yapmadıgı rezıllık bırakmadı.. ben bastan net bı sekılde soyledım sen görüşürüsün ben görüşmem asla dıye okey dedı..

aradan bıraz zaman gectı evlendıkten sonra dedım aman kötülük olmasın görüşelım. baktım tavırlar haraketler aynı aman dedım uzak durmak gerek. sonra hamıle kaldım, bebegıme beddua ettı. orda fılm koptu, oglum 2 bucuk yasında görmek ıstedı, bende beddua ettıgın bı cocugu görme gereksımı duyma dedım,

eşımın butun akrabaları ıle görüşürüm hele halasını ve dayısına bayılırım. dayısı hala yalvarır cok pışman affet kızım der. bebegıme beddua ettıgı ıcın affedemıyorum, oglum hastalandı tel actı bende suratına kapattım

kucuk görümcemı cok severım hakkatten nısanlancak yakında sende yanımda ol ne olur dıye yalvarıyo. annenın suratını görmek ıstemıyorum dıyorum

belkı onun hatırı ıcın gıderım bılmıyorum karar veremıyorum, benım şanssım eşım oldu.. cok ıyı bıze duskun hıc bır zaman oyuna gelmedı

ben eşimin ailesiyle böyle bir problem yaşamadım çok şükür

ama annem babannemle 10 sene küs kaldı görüşmedi.

babamda rahatsızdı bu durumdan, annem görüşmediği için oda ailesinden uzaklaştı,bayramlarda bile 3. günü gidip ellerini öper gelirdi.

annemi zorlamadı ama ben çocuk olarak bu duruma çok üzülür ve içime atardım,

sizinde çocuklarınız olduğunda bu durumdan etkilenir,küslüğü çok uzatmanızı tavsiye etmem.

Son düzenleme:
ablası ile bu durumu yaşamış olmanız daha avantajlı çözmek daha kolay olur gibi geliyor
siz ne olursanız olun eşinizin yanında ailesinden bahsederken kindar olmayın
hiç fikrinizin olmadığı konularda yorumda yapmayın
herkes ettiğinide söylediğinide görür
eminim sular ne kadar durgun olursa sizin evlilik sandalınızda huzurla ilerler hayat denizinde
arkadaşların dediği gibi çokça samimi olmaya gerek yok gidip gelebilirsiniz
eşinizin yanında oturup hal hatır sorup günü kurtarabilirsiniz
keşke olmasaydı ama yaşadığınızı siz bilirsiniz
yinede fıtratınıza uymuyorsa büyüğünüze karşı geldiniz diye kötü sözlerinizden dolayı özür dileyebilirsiniz
iç huzurunuz yerine gelir inanın

Dün akşam biraz konuşmak istedim.Hiç açmayalım bu konuyu dedi eşim.

Zaten benim umrumda değil ama sana üzülüyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…