Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
genel olarak burnum nasil görünüyor sizce ve burnumun alt kısmı da sis mi? FOTOĞRAFLI.
burun estetigi 2. ayimi doldurdum 3 gün önce. burnumun ucu özellikle yağlı ve kalin deriliydi. ve üst kısmı hâlâ sis onun farkinda gibiyim. sorum ise columella dönen bölge yani burnumun alt kısmı sizce şiş görünüyor mu?
Uc kisim odemli duruyor ama kolumella bolumunden emin olamadim acikcasi dokununca belli olmasi lazim? ... bende bur hafta önce 2.ayimi doldurdum. Aynıyız hemen hemen. Onden cok şiş yandanda bu sekilde. Sizinde on şişmi?
burun estetigi 2. ayimi doldurdum 3 gün önce. burnumun ucu özellikle yağlı ve kalin deriliydi. ve üst kısmı hâlâ sis onun farkinda gibiyim. sorum ise columella dönen bölge yani burnumun alt kısmı sizce şiş görünüyor mu
burun estetigi 2. ayimi doldurdum 3 gün önce. burnumun ucu özellikle yağlı ve kalin deriliydi. ve üst kısmı hâlâ sis onun farkinda gibiyim. sorum ise columella dönen bölge yani burnumun alt kısmı sizce şiş görünüyor mu?
burnum boyleydi ameliyat masasinda. eger bu kadar degistiyse 2 ayda nolur sonradan bilmiyorum. ben bu halini daha cok sevmistim. bu yüzden sis mi acaba diye düşündüm ya da burnum düştü.
burnum boyleydi ameliyat masasinda. eger bu kadar degistiyse 2 ayda nolur sonradan bilmiyorum. ben bu halini daha cok sevmistim. bu yüzden sis mi acaba diye düşündüm ya da burnum düştü.
Burnunuz şiş bence. Dusmus gibi durmuyor. Benimde ameliyat haliyle alakasi yok ameliyatta ucu cok kalkik ama normalde dumduz su an... 6 aya belli oluyormus. Burun ucu şişligi en son inen yermis ondan su an ucu net belli olmuyordur
Açıkcası benim 2.ay ile 3. ay arasında çok fark olmadı tabiki herkesin burun yapısı farklı ancak ameliyat masasında düşme payı tampon vs daha kalkık oluyor aylar geçtikçe burun oturuyor ve bir miktar düşüyor dilerim böyle kalarak oturur burnunuz sabırla beklicez