Hayırlı olsun sağlıkla büyütün.Ben de normal doğumdan aşırı korkıyorum aşırı sekilde.Acaba bu korkum yüzünden sezeryana yönlendirirler mi?Sevgili gebeler.
Normal doğum için beklerken 40+3 te sezeryana alındım 02.01.2023 tarihinde . O kadar çok korkularım vardı ki burada ki annelerimizin destekleri ile bir kısmını azaltabildim korkularımın.
Bende sizlere yardımcı olmak istedim eğer sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince yaşadığım tecrübeyi paylaşabilirim.
İnşallah hepinizin doğum süreci istediği gibi olur
Normal doğum tecrübem olmadığı için sizi yanlış yönlendirmek istemem ama tavsiyem normali bekleyin önce en büyük acılar bile geçiyor Şuan 5.günümüz 2 gün önce bugün yaptığım hareketleri yapabileceğimi düşünemiyorduk. Allah herşeyin kuvvetini öyle bir veriyor ki.Hayırlı olsun sağlıkla büyütün.Ben de normal doğumdan aşırı korkıyorum aşırı sekilde.Acaba bu korkum yüzünden sezeryana yönlendirirler mi?
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün.Ben de normal doğumdan aşırı korkıyorum aşırı sekilde.Acaba bu korkum yüzünden sezeryana yönlendirirler mi?
Genel anestezi oldum. Korkmayın istediğiniz herşeyi sorun fırsat buldukça tek tek anlatırım size sezeryanı.Hayırlı olsun analı babalı büyüsün. Acaba anestezi ile mü oldunuz spinal ile mi. Ben baya korkuyorum doğumdan normalden de sezaryenden de
Merhaba bende perşembe günü genel anestezi ile sezaryen olucam allahın izniyle aşırı korkuyorum hastane iğne fobimde var zaten buyüzden genel istedim ameliyat öncesi sakinleştirici veriyolarmı ? Uyandığınızda çok ağrınız oldumu sonda nezaman takıldı vs rica etsem anlatabilirmisiniz süreci birde anestezi doktoru kaç tüp kan istiyoGenel anestezi oldum. Korkmayın istediğiniz herşeyi sorun fırsat buldukça tek tek anlatırım size sezeryanı.
Eğer bir sağlık sıkıntınız yoksa normal doğumu düşünün.
Tabikii kolay şeyler yaşamıyoruz her ikisinde de ama nasıl oluyor bilmiyorum Allah bir saat önceki acını unutturuyor her an yenilenerek devam ediyorsun.
Düşünsenize neler atlattım anestezi dikiş vs unuttum şimdi düzgünce nasıl bebeği tutar emziririm diye çabalıyorum. Yarın belki onu becereceğim başka bişeyin derdine düşeceğimne kadar kendinizi kasmaz pozitif olursanız o kadar iyi geçecek 2 doğum şeklide. Ben o kadar çok korkuyordum ki anlatamam size korkularımı 100 olarak puanlasam 40 puanlığını yaşadım 60 ı hikaye imiş.
Yahuu korkmayın iğneden derin nefes alıp verin kendinizi gevşetin. Zaten iğne işi sadece hastaneye yatışta damar yolunda.Merhaba bende perşembe günü genel anestezi ile sezaryen olucam allahın izniyle aşırı korkuyorum hastane iğne fobimde var zaten buyüzden genel istedim ameliyat öncesi sakinleştirici veriyolarmı ? Uyandığınızda çok ağrınız oldumu sonda nezaman takıldı vs rica etsem anlatabilirmisiniz süreci birde anestezi doktoru kaç tüp kan istiyo
Ayyy hayırlısıyla giriyim çıkıyim bendeYahuu korkmayın iğneden derin nefes alıp verin kendinizi gevşetin. Zaten iğne işi sadece hastaneye yatışta damar yolunda.
Ameliyathaneye indirildim korkuyorum dedim doktorum ben buradayım korkma dedi sonra rüya görmeye başladım. Biri kalkın kalkın diyip duruyordu. Kalktım sanıyorum ki ölümcül bir ağrı ile uyanacağım çünkü herkes öyle yazmış aaa ağrım çok yok ama içimde birşey kasılıp duruyor lütfen onu durdurun diyip durdum.( Ağrı pompası taktırmıştım) ona 20 dk bir basmaya başlayınca baya bir rahatlama geldi tamam ağrı var ama diyorsunki biraz önce kesildim nasıl bu kadar az olur. Bir iğne yapıyorlar o zaten müthiş bir ağrı kesici ağrılı süreci rahat geçirdim. (Parol serum iğne ve ağrı pompası ile bu bir öneri değil belki yanlış birşeydir lütfen araştırın.) sezeryanda yaşayacağınız tek kötü şey 7 saat sonra hemşire hasta bakıcı gelip seni giydiriyor yürütüyor ama inanın 5 dk sürüyor bu Sonrası bitti zaten herşey çorap söküğü gibi geliyor. Yani korkularımı 100 diye puanlarsam 40 ını yaşadım. Şuan hiç bişi hatırlamıyorum resetlendi bile.
Doktor beni görmeye geldiğinde narkoz etkisi aa daha çok acıyacak sandım dedim.
Sonda sanırım narkozdan sonra takılmış ki hatırlamıyorum onu çıkarmaları çok basit asla acı yok sadece içiniz geçer gibi bir gıdıklama oluyor tıpa takıyoruz ya havuza girerken onu çıkarmak gibi. İnanın kaç tüp kan aldı hatırlamıyorum 3 olabilir sanki
Ayy hayırlısıyla benimde böyle kolay güzel geçsin inşYahuu korkmayın iğneden derin nefes alıp verin kendinizi gevşetin. Zaten iğne işi sadece hastaneye yatışta damar yolunda.
Ameliyathaneye indirildim korkuyorum dedim doktorum ben buradayım korkma dedi sonra rüya görmeye başladım. Biri kalkın kalkın diyip duruyordu. Kalktım sanıyorum ki ölümcül bir ağrı ile uyanacağım çünkü herkes öyle yazmış aaa ağrım çok yok ama içimde birşey kasılıp duruyor lütfen onu durdurun diyip durdum.( Ağrı pompası taktırmıştım) ona 20 dk bir basmaya başlayınca baya bir rahatlama geldi tamam ağrı var ama diyorsunki biraz önce kesildim nasıl bu kadar az olur. Bir iğne yapıyorlar o zaten müthiş bir ağrı kesici ağrılı süreci rahat geçirdim. (Parol serum iğne ve ağrı pompası ile bu bir öneri değil belki yanlış birşeydir lütfen araştırın.) sezeryanda yaşayacağınız tek kötü şey 7 saat sonra hemşire hasta bakıcı gelip seni giydiriyor yürütüyor ama inanın 5 dk sürüyor bu Sonrası bitti zaten herşey çorap söküğü gibi geliyor. Yani korkularımı 100 diye puanlarsam 40 ını yaşadım. Şuan hiç bişi hatırlamıyorum resetlendi bile.
Doktor beni görmeye geldiğinde narkoz etkisi aa daha çok acıyacak sandım dedim.
Sonda sanırım narkozdan sonra takılmış ki hatırlamıyorum onu çıkarmaları çok basit asla acı yok sadece içiniz geçer gibi bir gıdıklama oluyor tıpa takıyoruz ya havuza girerken onu çıkarmak gibi. İnanın kaç tüp kan aldı hatırlamıyorum 3 olabilir sanki
Sevgili gebeler.
Normal doğum için beklerken 40+3 te sezeryana alındım 02.01.2023 tarihinde . O kadar çok korkularım vardı ki burada ki annelerimizin destekleri ile bir kısmını azaltabildim korkularımın.
Bende sizlere yardımcı olmak istedim eğer sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince yaşadığım tecrübeyi paylaşabilirim.
İnşallah hepinizin doğum süreci istediği gibi olur
Normal doğum için gittim suni sancı verdiler açılma oldu ama çatı kemiğinden dolayı olmadı sezeryan oldum o açılmaz sonradan kapanır mı rahim eski haline döner mi
Tabiiki zor kolay değil sadece kötüsünü düşünmeyin anestezi alıp büyük bir ameliyat oluyoruz sonuçta ama kafamızda kurduğumuzdan rahat olacak inşallah hep ne yaşarsanız 10 dk sonra geçecek sabır diyip derin nefes alıp verinAyyy hayırlısıyla giriyim çıkıyim bende
Ayy hayırlısıyla benimde böyle kolay güzel geçsin inşsağlıkla kavuşiyim evladıma çok tesekkür ederim desteğiniz için
Doğru söylüyosunuz ya ağrısında sızısında deilim gerçekten şu panik atak illeti mahfediyo beniTabiiki zor kolay değil sadece kötüsünü düşünmeyin anestezi alıp büyük bir ameliyat oluyoruz sonuçta ama kafamızda kurduğumuzdan rahat olacak inşallah hep ne yaşarsanız 10 dk sonra geçecek sabır diyip derin nefes alıp verin
Amin inşallahDoğru söylüyosunuz ya ağrısında sızısında deilim gerçekten şu panik atak illeti mahfediyo beniHastane korkusundan panik ataklara kadar geldim şaka gibi normalde taş düşürdüm o sancıyı evde çekdim hastaneye gitmedim ne olduğunu bildiğim için ağrım eşiğim yüksekdirde korku mahfedio beni inşallah rabbim verir sabrınıda sakin sakin geçer
Görüştüm biraz önce ama bebeğe geçmemesi için sakinleştirici veremiyoruz önceden dediAmin inşallaholmadı konuşun doktorla belki bir çözümü vardır sizin için
Sizin sakinleştiriciniz sizsiniz ben inanıyorum zor ama düşündüğümüzden kolay geçecek evrene güzel enerji yollayın ve dua edinGörüştüm biraz önce ama bebeğe geçmemesi için sakinleştirici veremiyoruz önceden dedi
Şuan varya bende kendimden nefret ediyorum bukadar evham ne diyeSizin sakinleştiriciniz sizsiniz ben inanıyorum zor ama düşündüğümüzden kolay geçecek evrene güzel enerji yollayın ve dua edinbakında görün doğumdan bir hafta sonra buraya yazarsınız beklediğimden daha az zorluk yaşadım diye.
Bana lavma yaptılar düşünün o kadar korkağım ki pazarlık yapıyorum doktorla etkisini gösterdiği zaman acıyacak mı diye) yani kadın ben senin doktorun olmak istemiyorum anlıyorsan yap dese haklıydı
Bende ilk uyandığımda hemşireye elimi tutarmısın demiştim eşimi görene kadar elimi tuttu. Zaten uyanır uyanmaz kapı tarafında oluyorsunuz eşiniz geliyor arada bir kapı var.Şuan varya bende kendimden nefret ediyorum bukadar evham ne diyeGözümün önünde sürekli canlanıyo odaya girişim odadan götürmeleri ameliyatta bekleme süresi vs karnıma kalbime ağrılar giriyo resmen Allahım cesaret versin ya bi yandan diyprumki şımarıklık yapdığın insanların ne dertleri var ama elde deil işde bende yazdım doktoruma yalnız bırakmayın beni o gün diye az kaldı tek başına doğur dicek
YaaBende ilk uyandığımda hemşireye elimi tutarmısın demiştim eşimi görene kadar elimi tuttu. Zaten uyanır uyanmaz kapı tarafında oluyorsunuz eşiniz geliyor arada bir kapı var.
Bu arada Telegram gruplarına üye olun oradada anneler çok yardımcı oluyor. Ama buradan sizinle nasıl paylaşacağım bilmiyorum yasak ise vs.Yaavalla allah razı olsun merhametli insanlardan kimisi azarlıyomuş ne bukadar evham bilmem ne die kimiside böyle elini başını okşuyo işde rabbim iyilerle karşılaştırsın
Aa duymamısdm bunu hiç telegramım yok açıyimBu arada Telegram gruplarına üye olun oradada anneler çok yardımcı oluyor. Ama buradan sizinle nasıl paylaşacağım bilmiyorum yasak ise vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?