- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Eğer bebiş istiyorsanız umarim hamilesinizdirCanım bende 1.5 aydır evliyim regl günümde sadece bikaç damla cok acık pembe kan geldı afedersin peceteyle silince geldi cok arastırdım tutunma kanaması oluyomus her kadında görülmüyomus bende hala hastalanmadım kasıklarıma birden agrı giriyor kabızlık var göğüste hassasiyet halsizlik uyku 1.5 hafta gecti daha olmadım test yaptım negatif çıktı yeni evliyim ondan mı acaba diyorum acele etme önce kanda cıkıyormus biraz daha beklemeni öneririm hakkımızda hayırlısı inşallah
Eğer bebiş istiyorsanız umarim hamilesinizdir
Ben çok istiyorum kimyasal yaşadığım için daha çok istiyorum o duyguyu
Önce bir normal muayeneye gitseydiniz keşke sorun olmasa bile nasip ne zman olcağı belli olmuyor ama önce bir doktor kontoruli ve folik asit kullanımına başlamak gerek hamilelikten önceİnşallah hamilesindir canım çamaşır suyu testı felan da yaptım köpürüyo baya tabi doğruluğu ne kadar bilemiyorum ama testte negatif cıktı hemde ilk aydan hamile kalınırmı şüphe ediyorum yoksa Baska sorunlu var
Evet haklısın ama şu çamaşır suyu testi kafamı karıstırdı sabırsızlanıyorum rıca etsem sende denermısın sonucu nasıl oluyoÖnce bir normal muayeneye gitseydiniz keşke sorun olmasa bile nasip ne zman olcağı belli olmuyor ama önce bir doktor kontoruli ve folik asit kullanımına başlamak gerek hamilelikten önce
Inanma bence geçen aylarda ona göre hamileydimm denedim oncedenEvet haklısın ama şu çamaşır suyu testi kafamı karıstırdı sabırsızlanıyorum rıca etsem sende denermısın sonucu nasıl oluyo
Neler olcağı belli olmaz ama kimyasal olabilir regl geciktimiMerhaba daha önce kana baktıran varmı 2 gün ara ime 44. 53. Çıktı anormalmi
P test yanlış canım çamaşır suyu ben yapmıştım negatiftiİnşallah hamilesindir canım çamaşır suyu testı felan da yaptım köpürüyo baya tabi doğruluğu ne kadar bilemiyorum ama testte negatif cıktı hemde ilk aydan hamile kalınırmı şüphe ediyorum yoksa Baska sorunlu var
Taam hatırlamıyorum ama dün gelmesi lazımdı gecikmiş olabilir 1 2 günNeler olcağı belli olmaz ama kimyasal olabilir regl geciktimi
Benim doktorum ilk döllenme biraz uzun sürebilir dedi. Vucüt spermi düşman olarak algılıyormuş ve atıyormuş. O yüzden çok düşük ihtimal tabi ama imkansız değil.İnşallah hamilesindir canım çamaşır suyu testı felan da yaptım köpürüyo baya tabi doğruluğu ne kadar bilemiyorum ama testte negatif cıktı hemde ilk aydan hamile kalınırmı şüphe ediyorum yoksa Baska sorunlu var
Valla şuan bende arar kaşık ağrısı ve vajinada yanma hissediyorum ama artık çok istediğimden psikolojik de olabilir. Bugün dayanamayıp test siparis verdim benimde daha 7gun varMerhaba kızlar beklenen regl 29 uygulamaya göre bazen 3 gün sonra oluyorum tam düzenli değil gebelik testim negatif aslında belirti yaşıyorum gibi ama kendimimi kandırıyorum bilmiyorum varmı böyle olan
Iyi yaptınız teste para vere vere tukendiValla şuan bende arar kaşık ağrısı ve vajinada yanma hissediyorum ama artık çok istediğimden psikolojik de olabilir. Bugün dayanamayıp test siparis verdim benimde daha 7gun var
Çamaşır suyu ve idrar normalde de tepkimeye giren birşeydir. Bazik ve asidik olarak. Bu tarz şeyleri yaparak lütfen sağlığınıza da zarar vermeyinİnşallah hamilesindir canım çamaşır suyu testı felan da yaptım köpürüyo baya tabi doğruluğu ne kadar bilemiyorum ama testte negatif cıktı hemde ilk aydan hamile kalınırmı şüphe ediyorum yoksa Baska sorunlu var
İlk kez test aldım ne bileyim bı heves yaptmIyi yaptınız teste para vere vere tukendihayirlsii olsun bende öyle gün sayıyorum
Sizinle aynı durumu yaşıyorum, benimde 6 gün geçti hala adet olmadım, bugün kan testi yaptırdım negatif çıktıCanım bende 1.5 aydır evliyim regl günümde sadece bikaç damla cok acık pembe kan geldı afedersin peceteyle silince geldi cok arastırdım tutunma kanaması oluyomus her kadında görülmüyomus bende hala hastalanmadım kasıklarıma birden agrı giriyor kabızlık var göğüste hassasiyet halsizlik uyku 1.5 hafta gecti daha olmadım test yaptım negatif çıktı yeni evliyim ondan mı acaba diyorum acele etme önce kanda cıkıyormus biraz daha beklemeni öneririm hakkımızda hayırlısı inşallah
Benim şimdide sol dizim ağrıyor belirti olabilir mi tabi bilmemIyi yaptınız teste para vere vere tukendihayirlsii olsun bende öyle gün sayıyorum
Kasiik ağrım fazlaydı normal olamazdı şimdi acile geldim hamilenindendir dedim ama herhalde değil bakalım sıra gelirseBenim şimdide sol dizim ağrıyor belirti olabilir mi tabi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?