Genelliyorum! Erkekler çok garipler!

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhaba,

Bir süre önce bir iki aylık bir ilişkim olmuştu. Kendisi çok ilgiliydi, beni hiç kırmadı üzmedi. Ama ben ona karşı birşey hissedemedim ve ayrıldık. Güzel dostça ayrıldık. Bir yıl kadar oldu.

Arada ufak tefek konularda yazışırdık. Şöyle ki, o bir yerde memurdu benim işyerim var. Bir şekilde işle alakalı durumlar oluyordu ama sadece sorulacak şey konuşuluyor hiç uzamıyordu. Ve hep o yazıyordu.

Bir 10 gün önce yine bir konuda danıştı. Sıkıntılı bir meseleydi. Yardımcı oldum. Bugün aklıma geldi son durum ne diye yazdım. Cevap gelmedi sonra baktım profil fotosu durumu Vs görünmüyor. Şaşırdım tabi.

İnstagrama baktım. Silmiş beni. Az biraz stalk yaptım yeni bir kızla takipleşmişler. İyi hoş sevindim çünkü bizim olurumuz yoktu. Ama yani bana böyle kaba davranmaya ne gerek vardı. Zaten yazan eden hep sendin.

Canım sıkıldı. Neyse geçiyor, geçecek, geçti :)

Valla bir kadın olarak ben Kadınların da çok garip olduğunu düşünüyorum :KK66:
zaten olmayacağını anlamışsınız , iş için konuşmuşsunuz , özel birşey değil .
Üzerinden geçmiş 1 yıl , e yeni biriyle de tanışmış , o da sizin gibi düşünüyor ki , yeniye daha çok yönelmiş :D
Nedense , elden gidince daha bi kıymete biniyor , hırs oluyor .
Boşverin , siz de silin :KK66:

Ben ilgilendigim kisinin hala eski sevgilisiyle irtibatta oldugunu gormek istemem ve gorsem hosuma gitmezdi acikcasi. Bu yuzden arkadas bile olsa ( ki sevgili olup arkadas kalma olaylarini da anlamam) ama silmesi vs iyi olmuş.
Haber vererek yapsaydi daha mi iyi olurdu bilemedim.

Valla bir kadın olarak ben Kadınların da çok garip olduğunu düşünüyorum :KK66:
zaten olmayacağını anlamışsınız , iş için konuşmuşsunuz , özel birşey değil .
Üzerinden geçmiş 1 yıl , e yeni biriyle de tanışmış , o da sizin gibi düşünüyor ki , yeniye daha çok yönelmiş :KK70:
Nedense , elden gidince daha bi kıymete biniyor , hırs oluyor .
Boşverin , siz de silin :KK66:
Olabilir başta bir hırsla sinirlendim

Ama kendimi biliyorum elden gitti kıymetlendi durumu değil çünkü ben onun değerli bir insan olduğunu hep düşünüyordum. Sadece bu davranışını garip buldum. Neyse geçti zaten :)

Sana yapilan herhangi bir yanlis yok.Kimse sevgilisinin ex ile irtibat halinde olmasini pek memnun karsilamaz,gereksiz prombleme neden olabilirdi bence,ikiniz iconde iyi olmus

Bence çok da garip bir davranış değil. Sonuçta sizinle bir mazisi var. Çok kıymet verdiği bir kadınla beraberse onu üzecek bir hamleden kaçınmak istemiştir.
Aferin ona
Evet haklısınız

Bende olsam rahatsız olurdum ve bu onun yine değerli biri olduğunu gösterdi bana :) mutlu olsun inşallah

Muhtemelen yeni sevgili, sizin ex olduğunu öğrendi ve iletişimsel bağları kestirdi.
Yani garip olan kadın kıskançlıkları.
Yoksa kendi kendine tribe gireceğini sanmıyorum adamın.

Back
X