Merhaba ikinci tüp bebek için 15 yumurta toplandı.6si embriyo oldu ve 5gune geldi.Doktorum pgt istedi yaşımdan dolayı yaş 40 3 tanesini 32bine pgt yaptırdık ve sonuç transfer edilemez.Cok üzücü neden olmuyor anlamıyorum.Ve eşim her defasında neden hiç bir doktor bizi tedvai etmeye yonelmiyor diyor haklida aslinda tüp bebek bazı doktorlar için sadece kazanç kapısı hastanın maddi manevi emeği hiç umurlarinda değil herşey normal herşey iyi ama sonuç sıfır paylaşmak istedim duygularimi
Kalan 3embriyo donduruldu.genetige gitti yani toplamda 6biyopsiden 1tane normal bulundu çok şükür bir kaç gün içinde transfer yapılacak
Embriyo glue uygulanacak.transfer öncesi sadece çatlatma iğnesi kullandım.Progestan fitil iğne ecopirin ve estrofem kullanicam transfer sonrası bu şekilde
Merhaba ikinci tüp bebek için 15 yumurta toplandı.6si embriyo oldu ve 5gune geldi.Doktorum pgt istedi yaşımdan dolayı yaş 40 3 tanesini 32bine pgt yaptırdık ve sonuç transfer edilemez.Cok üzücü neden olmuyor anlamıyorum.Ve eşim her defasında neden hiç bir doktor bizi tedvai etmeye yonelmiyor diyor haklida aslinda tüp bebek bazı doktorlar için sadece kazanç kapısı hastanın maddi manevi emeği hiç umurlarinda değil herşey normal herşey iyi ama sonuç sıfır paylaşmak istedim duygularimi
Selçuk selcuk doktorum ve pgt yapan labaratuvarin internet sitesini araştırdım.embryace diye bir test var yani pgt ile aynı kromozom sayılarına bakılıyor ama daha az maliyetli aradaki fark embriyo biyopsisi yapılmıyor direk embriyodan içinden sıvı alınıyor.Sordugumda kız bı duraksadı doktorunuzla konuşmanız gerekir dedi .Madem böyle bir sistem var neden biyopsi yapılarak genetik yapıldı aklım almiyor.Sonucta biyopsi dondurulup cozdurulunce bozulma ihtimali yüksek çok arastirmaliyiz bunu anladım bir sonrakine gerek kalmaz inşallah gerekirse daha titiz davranicam.
Merhaba biyopsi ücreti tüm kliniklerde alınıyor.Acibademe gidiyorum iki katına çıktı tedavi masrafim Selçuk Selçuk ikinci kez gitmeme sebebim çok ilgisiz geldi bana hiç bilgilendirme yapmadı .Yalnız tüp bebekte her yerde bu sorun var üçüncü denemem ve parayı aldiktan sonra kimse yüzünüze bakmıyor.
Merhaba biyopsi ücreti tüm kliniklerde alınıyor.Acibademe gidiyorum iki katına çıktı tedavi masrafim Selçuk Selçuk ikinci kez gitmeme sebebim çok ilgisiz geldi bana hiç bilgilendirme yapmadı .Yalnız tüp bebekte her yerde bu sorun var üçüncü denemem ve parayı aldiktan sonra kimse yüzünüze bakmıyor.
Birde beni sinir eden ve kuskulandiran donmus bir embiryom var. Genetige gonderelim diyor( 300€) bende ben biraz beklemek istiyorum dedim. Iste gonderelim iyi cikarsa odersin kotu cikarsa odemezssin diyor. Ve calistigi genetik test yapan firma benim embiryolarim olmasina ragmen bana herhangi bir rapor vs vermiyor sordugumda doktor ile konusun diyorlar.
Birde beni sinir eden ve kuskulandiran donmus bir embiryom var. Genetige gonderelim diyor( 300€) bende ben biraz beklemek istiyorum dedim. Iste gonderelim iyi cikarsa odersin kotu cikarsa odemezssin diyor. Ve calistigi genetik test yapan firma benim embiryolarim olmasina ragmen bana herhangi bir rapor vs vermiyor sordugumda doktor ile konusun diyorlar.
Size iyi söylemiş bende böyle bir cümle kullanmadı.iyi çıkarsa ödersin gibi şöyle söyleyeyim ben 10bine göndermiştim şuan 17oduyorum.Her yer aynı fiyatlar çok yüksek Selçuk dışarıdan doktor olduğu için biraz daha düşük diyebilirim
Merhaba bende geven yıl 4 tane gonderdim 4u de 5a geldi ama hiç biri tutmadi. Ben pgt olayına artık inanmıyorum. Belirli bir bölgeden alınan hücre hem embriyonun hücre sayısını eksiliyor hem kalitesini bozuyor hemde alınan hücre embriyonun tamamı hakkın da bilgi vermiyor. Ben yaptırdığima pismanim açıkçası bayramdan sonra yeniden başlıyorum sürece. Bu sefer pgt ye zaten Dr da gerek gormedi çünkü genetikle ilgili sorunumuz yok sorun rahim kalinlasmamasi. 2 ay i ce lucrin depot ile geçici menopoza girmiştim insallah bu sefer olur. Yas 39 oldu....