Genetik arastirma sonucu Turner sendromu

Fatma124578

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
112
49
18
Merhaba arkadaşlar. 10 haftalik hamileliği de bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj la alındı. Genetik araştırmaya gitti.turner sendromu çıktı. Bu durumla karşılaşan oldumu hiç?Bir daha hamile kalan varmi?yardim

Gonozomlarda ayrılmama sonucu meydana gelen bir hastalık. Mutlaka uzman yardımı alın. Genetik olduğu için diğer bebeklerde de görülme ihtimali var canım. Hamile kalabilirsin tabi ki ama tekrar aynı durumla karşılaşabilirsin.

Fatma124578 Fatma124578 meehaba..
Öncelikle çok gecmiş olsun :(

Hamilelik kendiliğinden mi oldu tüp bebekle mi? Eğer tüp bebekle olduysa sonraki denemenizde enbriyonuza genetik testi yaptırabilirsiniz. Bu test sonucunda embriyoda olası hastalık riskleri ortaya cıkiyor ve transfer yapılmıyor.

Siz ve eşinize genetik ve kromozomla ilgili testler yapıldı mı? Doktorunuzla bu konuda görüşebilirsiniz..

Genetik bozukluk her defasında illaki olacak değil. Olumlu ve olumsuz durumla karşılaşabilirsiniz.. Sağlıklı gebe kalma şansınız da var. Umutsuzluğa kapılmayın.. Sağlıklı bebişlere kavuşmanız dilegimle..

Fatma124578 Fatma124578 meehaba..
Öncelikle çok gecmiş olsun :KK43:

Hamilelik kendiliğinden mi oldu tüp bebekle mi? Eğer tüp bebekle olduysa sonraki denemenizde enbriyonuza genetik testi yaptırabilirsiniz. Bu test sonucunda embriyoda olası hastalık riskleri ortaya cıkiyor ve transfer yapılmıyor.

Siz ve eşinize genetik ve kromozomla ilgili testler yapıldı mı? Doktorunuzla bu konuda görüşebilirsiniz..

Genetik bozukluk her defasında illaki olacak değil. Olumlu ve olumsuz durumla karşılaşabilirsiniz.. Sağlıklı gebe kalma şansınız da var. Umutsuzluğa kapılmayın.. Sağlıklı bebişlere kavuşmanız dilegimle..

Doktor genetik testler verdi araştırılcakmis.benden veya babadan bir problemden dolayı diye.bebek olmuyordu esimde sperm sayisı düşüktü. Evliliğinin 6.yılında hamile kaldım. Tüp bebek değil normal gebelikti.

Merhaba arkadaşlar. 10 haftalik hamileliği de bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj la alındı. Genetik araştırmaya gitti.turner sendromu çıktı. Bu durumla karşılaşan oldumu hiç?Bir daha hamile kalan varmi?yardim
merhababenim ilk bebeğimin de kalbi dırdu 12 haftalık olması gerekirken 9.haftada durdu sonuç için abortous bişey dediler tam hatırlamıyom ama endişe etcek biley yokmuş iki yıl daha uğraştık hamile kalamadom eşim ve benim herşeye bakılıyorsu temiz çıkıyorsu derken hamile kaldım normal yolla muhteşem bi hamilelik geçirdim en ugak kanama veya tera bi durum olmadı tüm testler ve ayrıntılı ultrasonlar yapılmasına rağmen bebeğim hem down hem turner sendromlu çoktı birde yarık damaklı :(

Merhaba. Bende farklı olaydan dolayı muzdaribim benim hamileliğim ilerlemiyor adetim bi kaç gün geçiyor ve adet kanamasıyla düşürüyorum genetik sonuçların düşük doktor bundan olamayacağını söylüyor ama kesinlikle araştırın. Sonraki hamileliğinizin önlemini alın. Tüp bebek yaptırırsanız şayet mikroenjeksiyon yaptırın.

Merhaba. Bende farklı olaydan dolayı muzdaribim benim hamileliğim ilerlemiyor adetim bi kaç gün geçiyor ve adet kanamasıyla düşürüyorum genetik sonuçların düşük doktor bundan olamayacağını söylüyor ama kesinlikle araştırın. Sonraki hamileliğinizin önlemini alın. Tüp bebek yaptırırsanız şayet mikroenjeksiyon yaptırın.
Translokasyon tipi down sendromu olduğu için ikinci çocukta downlu doğurma riski beş çocukta birmiş kesinlikle tüp bebek önerdiler bu dediğinizi düşünürsem çocuk söyleyeceğim doktora size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir bebek alırsınız kucağınıza sevgiler

merhababenim ilk bebeğimin de kalbi dırdu 12 haftalık olması gerekirken 9.haftada durdu sonuç için abortous bişey dediler tam hatırlamıyom ama endişe etcek biley yokmuş iki yıl daha uğraştık hamile kalamadom eşim ve benim herşeye bakılıyorsu temiz çıkıyorsu derken hamile kaldım normal yolla muhteşem bi hamilelik geçirdim en ugak kanama veya tera bi durum olmadı tüm testler ve ayrıntılı ultrasonlar yapılmasına rağmen bebeğim hem down hem turner sendromlu çoktı birde yarık damaklı :KK43:
Ah cnm cok geçmiş olsun. Bebeğin dünyaya geldimi?

Back
X