Genetik sonucu ve iğne ayarlaması bakar mısınız ?

Cuma günü 98 çıktı adetim bir gün geçmişti bugün 260 çıktı beta doktor ilaçlarına devam et artık beta verme dedi 4+5 günlük şu an çok yeni siz öğrendiğinizde adetiniz kaç gün heçmişti

Ben de t rahim vardi ve dusuk ve kalp durmasi yasadim. Sonrasimda histeroslopi oldum.

Ben de zaten hematologdan randevu aldim ve görüşeceğim. Ayni zamanda protein s ve protein c testleri de varmis. Onlari da yaptırmayı dusunuyorum
Hematolog daha bileğimi olur tabi uzmanlık alanı sonuçta. Onları bilmiyorum yaptırmadım hiç tedbir bizden takdir Allah’tan insan keşke dememek için her şeyi yapmak istiyor

Benimki zaten düzensizdi bir gün geçince test yapmıştım silik çıkmıştı

T rahim bana çok hafif dedi ameliyata girecek kadar değil dedi inşallah bir aksilik olmaz
Ben de rahim de kurtaj kaynakli yapisiklik da olmustu. Yani rahimin t oldugunu zaten basta bilmiyorduk. Ama doktor bu rahimi düzeltmemiz gerekiyor sekli bozuk demisti. Muhtemelen benim ileri düzeyde idi. Endiselenme o yuzden.

Benimki zaten düzensizdi bir gün geçince test yapmıştım silik çıkmıştı
Yani Bir gün gecikmeye göre değerin güzel artışında iki kat olduysa ilaçlarını kullanıp dinlenmek en iyisi ben de bazen kendimi tutamayıp ağlıyorum korkuyorum ama Rabbim neyi nasip ederse onu yaşarız Allah evlatlarımızla sınamasın

Ben de rahim de kurtaj kaynakli yapisiklik da olmustu. Yani rahimin t oldugunu zaten basta bilmiyorduk. Ama doktor bu rahimi düzeltmemiz gerekiyor sekli bozuk demisti. Muhtemelen benim ileri düzeyde idi. Endiselenme o yuzden.
Valla kötü şeyler yaşayınca insan endişeleniyor bu üçüncüye sevinemedim bile ne zaman 10 haftalık falan olur belki rahatlarım Allah korktuklarımıza uğratmasın bizleri

Bende çok korkuyorum ama bolca dua ediyorum bu sefer daha rahatım öncekilere herşeyi yaptık düştü bunda öyle olmaz inşallah rabbim hayırlısını versin

Bende çok korkuyorum ama bolca dua ediyorum bu sefer daha rahatım öncekilere herşeyi yaptık düştü bunda öyle olmaz inşallah rabbim hayırlısını versin
Amin ben de gerginim ama elimden bir şey gelmiyor dualarımda size de yer vereceğim Rabbim hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…