Genetik sonucu ve iğne ayarlaması bakar mısınız ?

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Kan pıhtılaşması genetik sonucum böyle çıktı şuan gebeyim doktor oksapar 0.6 yazdı sonuca göre iğne ayarlanıyormuş galiba bu iğne yeterli olur mu acaba

Eklentiler

• 963AB878-1273-4755-AA7B-C1558BF023DE.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 76
Kan pıhtılaşması genetik sonucum böyle çıktı şuan gebeyim doktor oksapar 0.6 yazdı sonuca göre iğne ayarlanıyormuş galiba bu iğne yeterli olur mu acaba
Canım TC kimlik numaranı falan kapatsaydın keşke ben de de çıktı hafif düzey olmasına rağmen ben de aynısını kullanıyorum doz düşük olmasın da yüksek olmasının bir zararı olmaz diye düşünüyorum bulabilirsem atayım sonucumu

Farketmemiştim kapatıyım şimdi teşekkürler başka dozları varmı ki acaba şuan kullandığım inşallah iyi gelir

Galiba sonuçlarımız aynı benim açıklama kısmına yazılmış senin bir faktör benden fazla heterozigot çıkmış

Galiba sonuçlarımız aynı benim açıklama kısmına yazılmış senin bir faktör benden fazla heterozigot çıkmış
İnanır mısınız hiç anlamıyorum sonuçlardan testi yaptırınca hamile kalınca iğne kullanacaksın dediler sadece ama çok araştırınca sonuca göre iğnenin dozunun ayarlandığını öğrendim

Bende de sizin gibi iki gen sorunlu. Doktor bu iki gen icin onemli degil dedi.acikcasi benim de kafam karıştı. Daha onxe ikiz bebeklerini kalp atisi olmamasi nedeni ile kaybetmistim

Yani şöyle söyleyeyim canım senin sonuçlarında da Pa 1 yazıyor homozigot diyor bende de öyle baktım benim de bir dış gebelik bir de düşüğüm var cuma günü evde çift çizgiyi gördüm direk doktoru aradım ben bu bebeği sağlıklı kabul ederim tedbirimi alırım dedi cuma günü bana düşük önleyici iğne vurdu bi hap verdi coraspin kullanıyorum ve 3 gündür oksapar 6000 göbekten vuruyorum inşallah bu defa sağ Salim kucağıma alabilirim sen de kasma kendini hamile olduğunu en erken ne zaman öğrenirsen iyidir

Bende de sizin gibi iki gen sorunlu. Doktor bu iki gen icin onemli degil dedi.acikcasi benim de kafam karıştı. Daha onxe ikiz bebeklerini kalp atisi olmamasi nedeni ile kaybetmistim
Önemli değil dememesine bakmayın benim de sorunlu ama doktor hiç önemli değil falan demedi direk tedbir aldı

Benimde iki kaybım var biri kimyasal diğeri kalbi durmuş gelişmemişti her biri bişey söylüyor bende bilmiyorum

Benjm doktorum pai homozigot olmasina önemsiz dedi. Daha once benim de bir dusuk bir de kalp atisi duyulmayan gebeligim oldu. Tuo bebek surecindeyim. Transfer sonrasi bende baska bir doktora mi gitsem endiswlendim.

Şuan kaç haftalıksınız ben ilk öğrendiğimde değerim 426 çıktı oksapar 0.6 başladı banada haftada bir düşük iğnesi progesteron fitil olarak coraspirin kullanıyorum bende çok ortak yönümüz var inşallah bu sefer iyi olur ben iğneyi koldan yapıyorum ama

Ilac dozunu neye göre belirliyorlar

Benjm doktorum pai homozigot olmasina önemsiz dedi. Daha once benim de bir dusuk bir de kalp atisi duyulmayan gebeligim oldu. Tuo bebek surecindeyim. Transfer sonrasi bende baska bir doktora mi gitsem endiswlendim.
Banada çok öenmli değil demişlerdi

Sizin kadin dogumcunuz mu tedbir aldi ayrıca hematologla mi görüştünüz. Ben hematolog ile de görüşüp o kullan derse kullanmayı dusunuyorum
Kadın doğum doktoru önlem aldı hematologa gitmedim açıkçası çünkü genetik temiz hsg falan çekildim hafif t rahim çıktı bu da düşüğe değil ancak erken doğuma sebep olabilir senin düşük yapma sebebin kandır dedi iğne başladı

Asla endişelenme ama tedbirini al bana da hafif düzey önemsiz ama başka sebep yok düşüğe bu neden olmuşsa önlem almış oluruz dedi

Ben de zaten hematologdan randevu aldim ve görüşeceğim. Ayni zamanda protein s ve protein c testleri de varmis. Onlari da yaptırmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…