- 6 Nisan 2025
- 40
- 9
- 1
- 41
- Konu Sahibi moonselame
-
Hayır şüpheden değil doktorum önerdi yaptırdık temiz çıktı sonra serklaj için İstanbul’daki doktorumuza geldik ense kalınlığını 4.3 olarak ölçünce perinatoloğa yönlendirdi bedensel ve iç organlar herşey normal dedi ..ense kalınlığı için CVS ve microaarray diye testler yapıldı.CVS in ön raporuda temiz çıktıMerhaba bir şüphe sebebiyle mi fetal dna yaptırdınız acaba? Ben de genetikli tüp bebek yaptım ama fetal dna yaptırmayı düşünmüyorum diz neden gerek duymuştunuz
İşin şok edici tarafı biz tüp bebek için geldiğimizde bize genetik taramalı tüp bebek tedavisi önerdi daha garanti olur sağlıklı bi bebek için dedi.. tüp bebekte bile risk fazla döllendirilip transfer ediliyor inceleme falan yok şansına ne çıkarsa ama genetik taramalı tüp bebek tedavisi öyle mi embriyolar genetiğe gönderiliyor inceleniyor sağlıklı olanı transfer ediliyor dedi bizde öyle yaptık ama sonuç buHayır şüpheden değil doktorum önerdi yaptırdık temiz çıktı sonra serklaj için İstanbul’daki doktorumuza geldik ense kalınlığını 4.3 olarak ölçünce perinatoloğa yönlendirdi bedensel ve iç organlar herşey normal dedi ..ense kalınlığı için CVS ve microaarray diye testler yapıldı.CVS in ön raporuda temiz çıktı
Anlarım umarım raporunuz da temiz çıkarİşin şok edici tarafı biz tüp bebek için geldiğimizde bize genetik taramalı tüp bebek tedavisi önerdi daha garanti olur sağlıklı bi bebek için dedi.. tüp bebekte bile risk fazla döllendirilip transfer ediliyor inceleme falan yok şansına ne çıkarsa ama genetik taramalı tüp bebek tedavisi öyle mi embriyolar genetiğe gönderiliyor inceleniyor sağlıklı olanı transfer ediliyor dedi bizde öyle yaptık ama sonuç bu
Yazınızı okudum şok oldum, hangi merkezde yaptırdınız pgt yani hangi merkezde tedavi görüyorsunuz, benim ilk gebeliğim trizomi 12 yüzünden sonlandı, kalan embriyolara ngs yaptırdık yarın transfer olacam ama bunu duyunca şaşırdım gerçektenİşin şok edici tarafı biz tüp bebek için geldiğimizde bize genetik taramalı tüp bebek tedavisi önerdi daha garanti olur sağlıklı bi bebek için dedi.. tüp bebekte bile risk fazla döllendirilip transfer ediliyor inceleme falan yok şansına ne çıkarsa ama genetik taramalı tüp bebek tedavisi öyle mi embriyolar genetiğe gönderiliyor inceleniyor sağlıklı olanı transfer ediliyor dedi bizde öyle yaptık ama sonuç bu
Temiz çıksada sınırlı..kesin sonuç vermez amniyosentez bile yapılsaYazınızı okudum şok oldum, hangi merkezde yaptırdınız pgt yani hangi merkezde tedavi görüyorsunuz, benim ilk gebeliğim trizomi 12 yüzünden sonlandı, kalan embriyolara ngs yaptırdık yarın transfer olacam ama bunu duyunca şaşırdım gerçekten
Anlarım umarım raporunuz da temiz çıkar
Ama sizin nipt yani fetal testinizde temiz çıkmış neden öyle oluyor acabaTemiz çıksada sınırlı..kesin sonuç vermez amniyosentez bile yapılsakeşke normal tüp bebek yapsaydım en azından bozuk çıktığında vücut otomatik atıyor onu kanamayla birlikte düşük oluyo yani
MEMORİAL Ataşehir ..umarım sizinki sağlıklı olur hayırlı olsun içinizi ferah tutun kolay gelsinYazınızı okudum şok oldum, hangi merkezde yaptırdınız pgt yani hangi merkezde tedavi görüyorsunuz, benim ilk gebeliğim trizomi 12 yüzünden sonlandı, kalan embriyolara ngs yaptırdık yarın transfer olacam ama bunu duyunca şaşırdım gerçekten
Amniyosentez dışında tüm testler yapıldı onunda haftası gelmediği için yapılamadı hiç anlamış değiliz hiç duymadık genetik taramalı tüp bebek olanlardanAma sizin nipt yani fetal testinizde temiz çıkmış neden öyle oluyor acaba
Çok teşekkür ederim, sizinde bence hiç sorun yok çünkü tüm testlerinzi temiz gelmiş, sağlıkla ilerlesin inşallah, bende şişli memorialdayımMEMORİAL Ataşehir ..umarım sizinki sağlıklı olur hayırlı olsun içinizi ferah tutun kolay gelsin
İlk oğlum doğal yolla oldu sağlıklı yani bunlar bizde varsa bozuk bi kromozom nasıl bulup genetiğe gönderip temiz denip transfer edildi samanlıkta resmen iğne bulmuşlar demek oluyor buAma sizin nipt yani fetal testinizde temiz çıkmış neden öyle oluyor acaba
Sizde kaç ölçüldü peki?ya bu ense kalınlığı olayı çok tuaf bazen bebeklerde haftasına göre kalın olup sonra normal ola biliyormuş . Ngsli embriyo transferi oldumçarşamba günü fetal dna vereceğim bende
Sınır 3..dolayısıyla 4.3 çok fazla bu bi tür genetik hastalık habercisi..çok çeşitli genetik hastalıklar var tüm testler yaptırmama rağmen yine de bu testler tüm genetik hastalıklarını kapsamıyor..ayrıca kalınlık azalsada ilerki gebelik ayların gelişim geriliği veya başka türden aksaklıklar çıkabiliyormuş veya doğduktan sonra yani geçsede bile şuan neden olduğu araştırılıyorSizde kaç ölçüldü peki?
İlk bebeğim doğal yolla oldu sağlıklı..bunlar samanlıkta iğne buldular demek oluyor genetik tüp bebek tedavisi yaparak başka bi açıklaması bence yok.Tek gen hastalıklarındada olabiliyormuş ense kalınlığı
Bilmem doktorum ölçtümü bilmiyorum en son 10+5 te gittim.Sizde kaç ölçüldü peki?
Umarım herşey yolunda gider sizin için kolay gelsinBilmem doktorum ölçtümü bilmiyorum en son 10+5 te gittim.
Umarım sizde içinizi ferah tutun bence bir sıkıntı çıkmayacak allahın izni ileUmarım herşey yolunda gider sizin için kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?